• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, Eşimizi, Partnerimizi ve Ailelerimizi Estetiğe nasıl ikna edebiliriz? Yada, ikna ettik....

Cfaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
363
205
53
Ben eşimi ve kızımı nasıl ikna ettim? Amaliyatımı oldum. Amaaaaaaaa... Şimdi başka amaliyat istiyormuyum? Bunu eşim biliyorum? Bilmiyorsa nasıl duyuracağım? Bütün bunları anlatacağım:KK11::KK37::KK61:

merhaba oncelıkle gecmıs olsun, ama anlamadım ne yazdıgınızdan meme amelıyatımı oldunuz yoksa olmakmı ıstıyorsunuz esınız bılmıyormı:KK64:
Merhaba, teşekkürler. Yaklaşık bir buçuk ay önce meme küçültme amaliyatı oldum. Eşimi ikna etmek zor olmuştu. Biliyorsun ülkemizde ve Dünya'da estetik amaliyatı oldukça tercih ediliyor. Elbette bu Ameliyatları olmak için önce yakınlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Amaliyat olan, olmayı düşünenlerin neler yaptığını paylaşmak istiyorum

Meme amaliyatıma karar verdiğimde çok karamsardım. :KK43: Kadınlar kulübündeki kulüp Arkadaşlarımın paylaşımları beni çok motive etti, cesaretlendirdiEn Büyük KKEn Büyük KK. Yalnız yanında bir yakını olmadan tek başına hastaneye gidip amaliyat olan çok arkadaşımızda var. Bizler bu serüvenimizi paylaşırsak zorlanan arkadaşlarımıza yardımcı olmuş oluruz:KK67::KK74:

Back
X