Isi yoksa tabii ki bebek fikrini erteleyin.Kendimden örnek vereyim ikinci bebegime hamile kaldigimda esim de ben de calisiyorduk orta halliydi durumumuz sonra ben riskli hamileligim dolayisiyla 4 aylikken isten ciktim hem sehirdisina hem de bulundugum ildeki doktora gitmek zorunda kaldım ve o 5 ayda ben diyeyim 90 sen de 120 bin kadar para harcadik yollarda izlerde yemesi icmesi benzini muayenesi tahlili her hafta doktora gidiyordum dogumu carti curtu bizi cok zorladi feda olsun evladimiz sag salim yanimizda ama cocuk esittir masraf demek esin issizse ve Allah korusun riskli bir gebelikse masrafa girmek zorunda kalirsaniz ne olacak bu acidan bakin basima geldi tecrube ettim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar eşim bebek istemiyor artık nasıl ikna edebilirim?
- Konu Sahibi lila98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İlla doğurabildiğimi kanıtlayacağım diyorsunuz yani...peki.Kızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
NOT: Doğacak bebeğe acıdım şimdiden. Ne anne olmanın ne demek olduğunun, ne dünyaya bir can getirmenin ne büyük bir sorumluluk olduğunun bilincedesiniz. Ama illa doğracağım başka türlüsü şanıma yakışmaz derdindesiniz, yazık sahiden.
Kızlar eşiniz bebek istemese nasıl ikna ederdiniz? konunuzdan:
Hangi ara bu kadar mal varlığı edindiniz , 6 ayda mı ?
Hanımlar kendimize ait evimiz arabamız var bankadan maaşı kadar faiz alıyor. Aynı zamanda kira gelirimiz var sigortası işlesin diye çalışıyordu. Durumumuzda değişim olmadı zaten ona güvenip istiyorum bende
Toplamda 6 aylık evlisiniz; nedir bu acele ? Profilinize göre siz 26 yaşındaymışsınız, eşiniz kaç yaşında ?Kendisi zaten sigortası işlesin diye çalışan birisiydi ondan maaşının iki katı kira gelirimiz var çok şükür bende iyi kazanıyorum. 5 ay üzerime gecr gündüz baskı yapıldı. Şimdi aniden tamam olmuyor çoçuk işsizim istemiyorum olunca boşluğa düştüm galiba
Toplamda 6 aylık evlisiniz; nedir bu acele ? Profilinize göre siz 26 yaşındaymışsınız, eşiniz kaç yaşında ?
Aileden kalmistir. Esimin bir arkadasinin da hem dede hem baba vefat edince ve tek cocuk olunca tum her sey kendine kaliyor.
Istanbulun lüks yerlerinde bir kac kirada ev kendi oturduklari villa ve akdenizde de ev vs var bizim bildiklerimiz sadece daha neler vardir. Adam evli ve 10 senedir taniyorum ben tanidigimdan beri bile bi kere bile işe girip calismadi arada yurtdisina gidiyirlar 1 ay tatil filan öyle yaşiyor millet.
Eşinizin erteleme sebebinin ekonomik nedenlerden olmadığını belirtmek için niye illa linç yemeyi bekliyorsunuz ki…Kendisi zaten sigortası işlesin diye çalışan birisiydi ondan maaşının iki katı kira gelirimiz var çok şükür bende iyi kazanıyorum. 5 ay üzerime gecr gündüz baskı yapıldı. Şimdi aniden tamam olmuyor çoçuk işsizim istemiyorum olunca boşluğa düştüm galiba
26 yasinda bebegi ne yapicaksiniz Allahin askina, gencsiniz, paraniz da var yiyin icin gezin. Yurtdisina vinlayin, Avrupa gezin yok canimiz sicak yer cekiyor derseniz Dubai taraflarina gidin denizde girin ... isim gucum olmasa super gezer eglenirdim. Sen diyorsun ki aglayan bebek kucagimda butun gun evde oturcam. Sizin cevre de acaip aptal aptal konusuyorlar sen onalri da dinleme.
Sen akilsizsin konu sahibesi kocan akilli sen onu dinle.
Sen akilsizsin konu sahibesi kocan akilli sen onu dinle.
Biz fakirler anlamıyoruz tabiAileden kalmistir. Esimin bir arkadasinin da hem dede hem baba vefat edince ve tek cocuk olunca tum her sey kendine kaliyor.
Istanbulun lüks yerlerinde bir kac kirada ev kendi oturduklari villa ve akdenizde de ev vs var bizim bildiklerimiz sadece daha neler vardir. Adam evli ve 10 senedir taniyorum ben tanidigimdan beri bile bi kere bile işe girip calismadi arada yurtdisina gidiyirlar 1 ay tatil filan öyle yaşiyor millet.
Konu sahibi arkadaş Merak ettim gelir ne kadar
Kocam yanımda , çalışamamıza gerek olmasa, ilk iş bebek olmazdı, kocayı alıp gezerdim
Biz fakirler anlamıyoruz tabi
Kocam yanımda , çalışamamıza gerek olmasa, ilk iş bebek olmazdı, kocayı alıp gezerdim
Valla kanka aynen, para eşittir akıl demek değil. KOnu sahibesi genç, çuvalla parası var ama aklı yok. Bende o kadar para olsa gezerim her gün, spora giderim, alışverişe giderim en güzel yerlerde yemek yerim şampanya yudumlarımKOnu sahibesi biraz Firdevs Yöreoğlu izlemeli mutlaka!!!
Biz fakirler anlamıyoruz tabi
Onlarin da cocugu yok ve dusunmuyorlar. Baya uzun yildir evliler.
15 yıllık evliyim, çocuk doğmadan iyi gezdik daha çok para olsaydı yurt dışı da yapardık. Oğlan büyüyor. Kolejde olduğu için arkadaşları geziyor. O dürtüyor bizi anne mısır anne Dubai anne Çin düzel gezeriz diyoruz. Şükür düzeliyor inşallah. Bizde birikim yapıp gezeriz artık ne yapalımValla kanka aynen, para eşittir akıl demek değil. KOnu sahibesi genç, çuvalla parası var ama aklı yok. Bende o kadar para olsa gezerim her gün, spora giderim, alışverişe giderim en güzel yerlerde yemek yerim şampanya yudumlarımKOnu sahibesi biraz Firdevs Yöreoğlu izlemeli mutlaka!!!
Biz köleler çalışıp tatil günleri gezmeye çalışıyoruz. Bu krizde de zor oluyor. Yine de şükür.
Onlarin da cocugu yok ve dusunmuyorlar. Baya uzun yildir evliler.
Çok mantıklı. Gezsinler iyice
Adam erken pes etmiş. Akışına bırakın.Kızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
Neden ıstemıyor gelırınızde ıyıyse. Çok mu kavga edıosunuz? Yaşlarınız kaçKendisi zaten sigortası işlesin diye çalışan birisiydi ondan maaşının iki katı kira gelirimiz var çok şükür bende iyi kazanıyorum. 5 ay üzerime gecr gündüz baskı yapıldı. Şimdi aniden tamam olmuyor çoçuk işsizim istemiyorum olunca boşluğa düştüm galiba
Toplamda 6 aylık evlisiniz; nedir bu acele ? Profilinize göre siz 26 yaşındaymışsınız, eşiniz kaç yaşında ?
Şu kafaya nasıl geliniyorKızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
Para yok millet çocuk yapıyor