• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar eşim bebek istemiyor artık nasıl ikna edebilirim?

Kızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?

İkiniz de çalışmıyor musunuz?
Bu yüzden kendinizi eksik hissettiğiniz oluyor mu bazen?
Evi kim geçindiriyor?

Bakın ben köpek istemiyorum. Eşim arada köpeğimiz olsa vs der. Beni ikna etmesinin hiçbir yolu yok. Çünkü ben evimde sorumluluğunu alacağım yeni bir canlı is-te-mi-yo-rum. Bu beni mutsuz edecek. Bu bana fazla gelecek.
Siz bi de bebek diyorsunuz farkında mısınız? Bebek bu ya, insan yavrusu, ömür boyu bir bağ. Bunu şu an istemeyen adamı niye zorlamak istiyorsunuz?

98lisin galiba. Daha dur bence biraz. Su an o surec esini de bogmus olabilir. Biraz dillendirme konuyu akisina birak. Niye yetersiz hissediyorsun ki kendini? Ozel bi sebebi var mi? Bosluk hissinden oluyor da olabilir o his. Anladigim kadariyla calismaya ihtiyaciniz yok. Bi evcil hayvan edinseniz bu surecte? Isin yok ve sikiliyosun gibi geldi bana. Mesgalen yok. Sokakta icinin isindigi bir hayvani alsan baksan ilgilensen onunla iyi gelebilir sana.

İkiniz de çalışmıyor musunuz?
Bu yüzden kendinizi eksik hissettiğiniz oluyor mu bazen?
Evi kim geçindiriyor?
Ben çalışıyorum işim homeoffice çalışmaya da uygun bunun dışında eşimin kira gelirleri olmasa bile bir evi geçindirebilirim. Ki ev bizim araba bizim kira kazançlarımız var. 0 birikime çoçuk yapmaktan bahsetmiyorum zaten. Çoçuk ömür boyu çalışmasa yaşayabileceği geliri var zaten

Ben çalışıyorum işim homeoffice çalışmaya da uygun bunun dışında eşimin kira gelirleri olmasa bile bir evi geçindirebilirim. Ki ev bizim araba bizim kira kazançlarımız var. 0 birikime çoçuk yapmaktan bahsetmiyorum zaten. Çoçuk ömür boyu çalışmasa yaşayabileceği geliri var zaten

Eşiniz neden maaşlı işe girmeye çalışıyor? Mesleği ne? Ne kadar kazancı olacak o halde?

Şu kafaya nasıl geliniyor

Para yok millet çocuk yapıyor 😀
0 para değil yahu kaç yere yazayım asgari ücretin kaç katını
Eşiniz neden maaşlı işe girmeye çalışıyor? Mesleği ne? Ne kadar kazancı olacak o halde?
Satış müdürüydü özel bir şirkette çıkartıldı bende farklı bir kurumsalda çalışıyorum. Kira geliri eşim iyi kazanmasına rağmen çerez parasıydı onun için amacı ben babamın parasını yemiyorum, kendim bir yerlere geldim aslında ama üzerimde öyle bir baskı vardı ki hsdi bebek hadi bebek neden olmuyor diye sonra adam geldi bebek memek yok dedi beni o boşkuğa düşürdü sanırım

98lisin galiba. Daha dur bence biraz. Su an o surec esini de bogmus olabilir. Biraz dillendirme konuyu akisina birak. Niye yetersiz hissediyorsun ki kendini? Ozel bi sebebi var mi? Bosluk hissinden oluyor da olabilir o his. Anladigim kadariyla calismaya ihtiyaciniz yok. Bi evcil hayvan edinseniz bu surecte? Isin yok ve sikiliyosun gibi geldi bana. Mesgalen yok. Sokakta icinin isindigi bir hayvani alsan baksan ilgilensen onunla iyi gelebilir sana.
Ben çalışıyorum eşimle nişanlılık döneminden beri üzerimde baskı vardı hadi bebek hadi bebek diye sonra ben işsiz kaldım bebekten vazgeçtim. E bana bir dünya vitamin içirdiler doktor doktoe gezdik o beni boşluğa düşürdü

Back
X