K.k'nün güzel hanımları, siz olsanız bundan sonrası için nasıl davranmayı seçerdiniz?

Eşlerinizin ailesi ile mutlu olmadan (onları yok sayarak), eşlerinizle mutlu olabilir misiniz?

• Ankete Katılan
    238
Çok iyi yapmışsınız hatta bana bile güven verdiniz .eltim yok kv sorunj bende var .ve üstelik hamileyim .esim bugün bile bağırdı çağırdı beni üzdü .annesi ailesi haklıymış..çok güzel yapmışsın canım emin ol

Kocanız sonunda dik durmayı başarmış bunu başaramayan o kadar çok insan varki ileride ne olacağını Allah bilir şimdi böyle birşey için huzurunuzu bozmayı siz elinizden geleni fazlası ile.yapmissiniz zaten.

esın ıstese coktan gıder gelırdı...demekkı oda boyle rahat..niye ılerde sorun olsun...oda ayrı bır ev olmanın huzurunu yasıyordur...bence huzurunuzu bozmayın...ılerıyı nıye dusunuyorsunuz anlamadımkı..onu ozaman dusunun...takıntılısınız.

Bence sen hiçbir şey yapma bırak onlar gelsin demekki oğullarını hiçe sayan bir aile çok yazık

Evet. Bu tavırları da bana değil, kendi çocuklarına. Gerçekten çocuklarını seven bir aile, oğlum veya kızım istiyorsa bize kucak açmak düşer diye düşünen ailelerdir. Tıpkı herşeye rağmen benim ailemin yaptığı gibi.

O sebepten kimseye muhtaç olmamak, eşime destek olmak adına kendime bir iş buldum. Ama ilerde nasip olur da bir evladımız olursa, nasıl geçiniriz ve herşey nasıl ilerler gerek aile içi gerekse eşimle sonunu şimdilik göremiyorum. Genel olarak duygusal olsam da realist bir şekilde alırım kararlarımı teşekkür ederim.

Allah razı olsun, sağolun. Bende en çok inanmasam da bu tarz şeylerden korkuyorum. Çünkü vaktiyle bizi ayırmak için herşeyi yaptılar. Ve bazen herşey o kadar kötü gidiyor ki sebepsiz ve bir anda, anlamlandıramıyorum. Beddua mı ediyor uzaktan bilmiyorum, biraz da iyi olmak istememin sebebi o. Ah almamak.

Bence o kayınvalide akıllanmaz eşiniz gitsin görüşsün çevre ne der diye düşünmeyin sınava odaklanın. Ayrıca bu denli olana sıla-i rahim içine girmez çünkü kötülüğünüzü istiyor. Bence ne kadar büyük o da olsa o adım atmalı artık siz bekleyin.

Haklısınız herkes annesini çok iyi tanır, o da beni ve annesini tanıdığından haksızlığa ve zulme boyun eğmeyeceğim bildiğimden geç de olsa aynı çatı altında yapamayacağımızı anladı. Bende eşim için görüşmek istiyorum aslına bakarsanız, çünkü içten içe her erkek çok sevdiği iki kadının anlaşmasını ister. Anlaşmasa bile aralarındaki husumet en çok onu yıpratır fakat eşim takmıyormuş gibi görünüyor. Bigün patlamasından korkuyorum ...

Ailenizden utanıyor da olabilir daha önce yaşanılanlar yüzünden.Kendi kurduğunuz aileyi koruyun siz .Ne yazık ki bazı anne babalar kendi EGO'larını ,kinlerini,kibirlerini evlatlarının mutluluğundan daha çok önemsiyor.Değiştiremezsiniz sadece daha fazlası eklenir yaşadığınız travmalara hiç gerek Yok .

Şanslısın, eşin yanında olmuş ve seni bunaltıcı ve üzücü bir ortamdan almış. Sen elinden geleni yapmışsın. Üzülme, kendine dert etme. Sen hassas davranıp ortayı bulmayı çalışmışsın. Üzme kendini ve eşinle olan ilişkine odaklan. İnşallah hep mutlu olursunuz

Bayramdan önce tekrar eski mevzuların açılması ve benim doğruları söyleyip, onun da zoruna gitmesi üzerine tartışmıştık biraz. Ve bunun üzerine ne kendi ailesine gitti ne benim aileme geldi. İnat etti, kendi ailesine gitmeyi bile teklif etti o durumda.Bayram’ı şehir dışına taşınan, evli çocukluk arkadaşı ile geçirdi. Bende anne tarafımdan akrabalarım ile. Bayram bitip eve döndükten sonra da burnundan getirdim ama ne hacet olan olmuştu. Eşim bazen böyle çok dengesiz... Aynı apartmanda yaşarken de böyle çok zor durumlarda bırakırdı beni keyfi davranışlarıyla, Hale’n olgunlaşmamış bir tarafı... sonrası oturduk konuştuk, böyle birşeyin çok yanlış olduğunu ve birdaha yaşamak istemediğimi söyledim. Yine sözler verdi, artık üzerine düşmüyorum. Ben düşmedikçe o benim üzerime düşüyor bunu farkettim,bende kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim, inşallah sizde çok mutlu olursunuz. Burda birbirimizi tanımadan birbirimiz için ettiğimiz güzel dualar,dilekler,bu kadın dayanışması gerçekten çok unimut verici . İyi ki varsınız. Evet her şerde bir hayır vardır, böylece de evliliğimi sınamış oldum belkide. Eşim başta hata yapmasına rağmen, sonra yaptığı hataların farkına varıp yanımda durdu çok şükür . Ve en güzeli de tüm bunları kendi gözleriyle gördüğü için, artık beni hiçbirşeye zorlamıyor.

valla bravo size kv haddini bildirmişsin
böyle kadına hiç vicdan yapma
için rahat olsun bnce
mecburu durumlarda bulusuncada yanlarına gidip de oturma
çek eşine yanina git başka masalara
onlarda baktigiyla kalsın

Barışmak için geldiğinde, şartım ailesi ile birlikte gelmesiydi fakat ailesini ikna edememiş. Yalnız geldi, tüm hataları için ailemden özür diledi. Ailem de bağrına bastı tekrar, çünkü seviyorduk birbirimizi. Eşimin kendi işi olduğu için, dükkanda çalışıyorum bahanesini kullanıyor.
Fakat sonraları genelde yalnız gitmeye, eşim beni almak için geldiğinde bir kahve içecek kadar oturup kalkmaya başladık. Onunla gidince en fazla yarım saat oturabildiğimden, ailemle vakit geçiriyorum rahat rahat.Zorla bişey yaptırılmasından hoşlanmaz. Ailem biz seni görelim, önemli değil diyorlar. Eşimle olan ilişkimi defalarca gözden geçirdim fakat o da böyle bir insan ne benden vazgeçer ne annesinden. Ki kimseden geçmesine de gerek yok.Yine de laf söyletmez annesine, anne işte yapacak bişey yok.

valla bravo size kv haddini bildirmişsin
böyle kadına hiç vicdan yapma
için rahat olsun bnce
mecburu durumlarda bulusuncada yanlarına gidip de oturma
çek eşine yanina git başka masalara
onlarda baktigiyla kalsın

Onda olmayan vicdan ve merhamet bende fazlaca var malesef. Yorumunuz güldürdü beni, çok teşekkürler. Haddini bildirmek ne haddime, zira o herşeyin en iyisini ve en güzelini bilir her zaman ve aşırı kibirli bir insandır. O yüzden anlaşamadık sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…