K.k'nün güzel hanımları, siz olsanız bundan sonrası için nasıl davranmayı seçerdiniz?

Eşlerinizin ailesi ile mutlu olmadan (onları yok sayarak), eşlerinizle mutlu olabilir misiniz?

• Ankete Katılan
    238
Sen yeteri kadar alttan almissin
Bu saatten sonra benim fikrim karsilastiginda yuzlerine bile bakmaman
Esinde bunun icin sana cephe alacaksa varsin alsin .
Niye kendini daha fazla uzuyorsun ki cigeri bes para etmez insanlar icin ? Denemissin olmamis , yaranamamissin.

Gerçekten var mı? Etrafımdaki herkes inadına git çatlat gibi saçma sapan akıllar veriyor, kendinize saklayın akıllarınızı diyorum. Öyle bir insan değilim.
Ben esimin ailesiyle 4 yıldır görüşmüyorum, görüşürken nasıl İsem şimdi aynıyım huzur olarak...2 hafta önce 3. bebeğimide dogurdum..anlayacagin kv nin oğlu artik benim zimmetime geçti...

Bence bu saatten sonra hazır düzeninizi kurmuşken bir daha muhattap olmayın. Anlaşamıyorsunuz bu belli, zorlamayın. Zaten sorunların büyüğünü yaşamışsınız ilerde daha ne olabilir ki? Eşiniz gün gelir başa kakar isyan eders e ailemden beni ayırdın diye bu mu çekinceniz? Öyleyse böyle bir şey yaşamamak için ailesi hk hiç olumsuz konuşmayın. Her zaman, ben görüşmüyorum ama senin annen o, görüş hayatım git hayatım ara hayatım vs vs diye yapıcı olun. Siz ilişkinizi ayırdınız ama eş hala evlatları vurgusunu yapın.

İnsallah esinizin isi olur da ayrı eve çıkarsınız.

Herkes hemfikir konu sahibi.
Dertsiz basina dert arama.
Bende senin gibi dusunurdum...o onun annesi zart zurt diye.
Peki karsi taraf hic dedimi oglumun yuvasi oglumun sevgilisi esi diye? Demedi demezler.
Gelin diye diye toplumumuzu sindirmisler.
Kimseye kendini begendirme. Aman esimin ailesiyle iyi olmaliyim deme.
Gerek yok. Kendi yuvani kurdun bitti.

Karsi taraf oglumun yuvasi vs diyormu demiyor. Butun umudunu kez o yuzden.
Bak benim nenem de gelininden sikayet ediyor gelmiyor diye ama olsun yeterki oglum mutlu olsun herkes ayriliyor onlar ayrilmasin yeterki diyor. Gelinine yine de saygi duyuyor ele gune laf ettirmiyor.

Senin kv tipik ruh hastasi kaynana sendromuna girmis. Iyi oluruz buyuk bir aile oluruz diye beklentilerini umutlarini topyekun at sil aklindan.
Hatta o kadinin yuzune dahi bakma. Sana pskolojik siddet uygulamis resmen.

Onun emirleri istekleri senin hayatinda gecmez gecemez. Kim ki o? Allahin kulu.
Sallaaaaaaa gitsin. Vur patlasin cal oynasin..hayatina bak.

Ayrica oyle insanlar uc gunluk dunya ve iyi niyetten anlamazlar. Yuz bulurlar seni daha fena yaparlar. Onlarin iyi niyetleri ancak dilde o da ogluslarina karsi. Icraata bakarsan yanlarinda dahi oturmuyorlar oglunun yuvasi icin deyipte.

Son düzenleme:
Gerçekten var mı? Etrafımdaki herkes inadına git çatlat gibi saçma sapan akıllar veriyor, kendinize saklayın akıllarınızı diyorum. Öyle bir insan değilim.
Tabi ki var neden olmasın. O akıl verenlerin dediklerini yapmayın. Hem neyi neden çatlatasınız ki. İlk başlarda bende çok takıyorum ama eşimin ailesi otobüste yan yana otursak selam vereceğim insanlar bile değil. Hayatımda yerleri yok. Nasıl ki dünyada milyarlarca yabancı var benim umrumda değil, onlarda aynı şekilde. Kısacası benim için yoklar. Sizde hiç düşünmeyin. Eşinizle evinizde mutlu mesut yaşayın. İşinize gücünüze bakın, sınavınıza odaklanın. Kısacası hayatınız için önemli eylemleri gerçekleştirin.

Yazdıklarını baştan sona kadar okudum
Ben biraz kinciyim affetmezdim sen affetmişsin umarım pişman değil mutlu eder
Veya bir mutsuzluk da yanında durur , mutsuzluğun mutluluk olur
Ben gitmezdim ölse de gitmezdim Şahsen
Bence böyle devam et
Huzursuzluktan başka bişey vermemiş , varlığından huzur çıkmaz o kadının

Merhaba hepsini okudum. Sizde onlara yüz vermeyin. Böyle insanlar onları insan yerine koymadığınızda size değer veriyor .boşver

Evlenip hiç tanımadığım insanlarla cümbür cemaat yaşayacağıma, evlenmeyip kendi ailemle yaşarım.

Sizi el olarak gören insanlarla hala ilişki kurma çabanız çok anlamsız. Baştan beri yaptığınız her şey hata zaten. Aynı apartmanı kabul etmeniz, her çağırdıklarında gitmeniz, evi terk ettikten sonra geri dönünce haklı olduğunuz halde özür dilemeniz... Ve hala da ısrarla hata yapmak istiyorsunuz, anlayamadım. Kendi oğullarının eş seçimine saygı duymayan insanlardan size saygı göstermelerini mi bekliyorsunuz?

Siz tekrar görüşmek için çabaladıkça onlar haklılıklarına haklılık katacaklar kendilerince. Bırakın artık el uzatmayı. Görüşmek isterlerse onlar adım atsınlar.

Seni cook iyi anliyorum canim. Senin yasadiklarin kadar olmasda bende yasadim baze seyler. Ama dicegim su ki esinin ailesi onlar. Seni acim acik dusman belleselerde esin onlarda vazgecmez. Sende onu ailesine sık sik tek gonderme. Ben yaptim bu hatayi 3 ay tek gitti ailesine degisti. Baktim olmuyor vurdum yumrugu masaya. Toparladim esimi.

Eşiniz ailenize karşı çok ayıp ediyor. Benim gözlemlediğim kadarıyla erkekler, gelinin ailesi sizinki gibi hicbir seye karışmamıs olsalar bile sırf kızlarının arkasında durdukları için aileye soğuk davranarak tepki gösteriyor. Evini terk eden kadını o raddeye getiren sebeplere değil de, ailenin kızlarının arkasında durmasına odaklanıyorlar. Sanki ayrılmalarına sebep olan kendi aileleri değil de kızlarına kucak açan gelin ailesi gibi saçma bi düsünceyle kendi taraflarını aklıyorlar.

Bir diğer sebep, sizin ailenize bayramda gelirse yakın olursa yer icerse duyulur ve ailesi tepki gösterir yada kırılırlar diye korkuyordur. Bu aile " o bize bayramda bile gelmiyor ama sen onun ailesine içgüveysi mi oldun" der çünkü bence. Eşiniz de ailesine karşı bende onun ailesiyle görüsmüyorum diye aklınca dik durduğunu düsünüyor gibi. Size misilleme yapmıyor, ki siz zaten gayet ılımlısınız gidelim beni de götür diyen tarafsınız. Eğer siz daha sert bi tutum icinde olsaydınız o zaman misilleme yaptığını düsünürdüm.

Birde şöyle bir sey var. Ne olursa olsun esinizin ailesi hakkında onunla kötü konuşmayın. Ben de evi terk etmistim ve ilk zamanlar eşim de annesi ile görüsmüyordu. Fakat zamanla yumuşadı şimdi görüsüyorlar. Fakat ben hicbir tepki vermiyorum. Sormuyorum. Gecmisi hatırlatmıyorum. Böyle yaptı böyle dedi demiyorum. Kapattım tamamen. Benim bu net duruşum yuzunden o da lafını açamıyor. Açsa eminim o da annesini aklamaya çalışır. Kendince sebepler bulmaya çalışır. Ama benden duyacağı lafları bildigi icin ne o konuşuyor ne de ben. Ilk zamanlar olayların şoku üzüntüsü ve siniriyle bir tepkileri oluyor ama sonra yumuşuyorlar. Ne de olsa kan bağı, aile. Bunu kabullenmek lazım. Oturup da sizinle annesinin arkasından atmaz ilk günkü gibi öfkeli olmaz. Açmayın eski konuları. O zaman öyleydı simdi laf söyletmiyor diye kendinizi yıpratmayın. Şımdı ben sürekli esime konussam elime ne gecer hic. Bana hak veriyor haklısın diyor, gorusmem icin zorlamıyor. Bu bana yetiyor. Sizde konusmayın konuları geçince bir yorum yapmayın. Hatta öyle yok sayın ki konuları bile geçmesin.

İlk evlendigimde eltim istenmeyen gelin olmasına kyv kypdr atıp tutmasına rağmen şuan deli gibi onu savunuyorlar artık görüşmüyoruz daha mutluyum

Bende bayramda eşimi babanın hatrina gitmek zorundasın diye diye götürdüm

O gitmeyelim dediğinde iyi tamam deseydim eminim ki döner dolaşır bana bı yerden bulasirdi eşim

Şimdi rahatım gelmiyorlaeda gitmiyorum da bizdeki mesele tamamen sizden farklı yalnız

Darısı başıma diyeyim.Bende aynı binadayım kahretsin bir türlü gidemiyoruz.Kurtulmussun işte bekle bence onların adım atmasını en azından.Sen niye bu kadar üstlerine düsuyorsunki

Kurtulmussunuz bidaha ayni seyleri yasamayin lutfen uzak durun duruşunuzu koruyun... 3 yıldır esimin annesi , babasi ve küçük kaynimla görüşmüyorum inanin kafam rahat... onemli olan esinizin size destek vermesi gerisi bos ağrısız basiniza dert almayin.....

Biz düğünde bile karşılaşsak onlarla ayni masaya oturmuyorum slm dahi vermiyorum esim ailesine slm verip benim bulundugum masaya gelip oturuyor..
Gerçi biz gurbetteyiz ayni şehirde degiliz... bi kac kez kv rahatsizlandi onda dahi aramadim olmayinca olmuyor agrisiz basima dert almadim....
Şükür esimde karismaz.

Hepsini okudum bence görüşmeden daha mutlu olacaksınız aynı şeyleri yaşadım ama şuan boşanıyorum ve benim eşim malesef bir kez bile dik duramadı ailesine kv yüzünden evliliğim bitiyor cok bekledim kac aydr ailemin yanındayım 6 aylık hamileyim birkez annesine bu benim eşim diyemedi arkamda duramadı mutluluğunuz hiç bozulmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…