K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

ooof ne şaklabanlıklarla yedinihayet...ama üst baş ikimizin de battı..temmizlendik..ninnimizi söledik ve uyuduk...alllahtan şaşmıyo düzenimiz..kızlar yarın öbür gün bebelerinizi bi programa mutlaka alıştırın..ilk etap zor oluyo ama sonra alışıveriyolar...

bence de bilinçaltı korkular...sen takma kafanı hayırdır.de

haklisin bencede eltim ucuncuye hamile kiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nesliiii bu sancılar nasıl oluyo yaaa bugun bütün gün acayip bir sancı vardı çok degişik ilk defa oldu ara ara ama anlamadım yaaa

merhaba kızlar bende aranıza katılayım dedim
aynen bi bakan bidaha çıkamıyor bu siteden ama paylaşımları çok güzel
çok şey öğrendim burdan hatta şaşırdığım şeylerde oldu
bende 2 yıldan fazladır burdayım googleden hamileyken bişi öğrenmek için
girdim sonrası bu siteyi buldum ve bidaha kopamadım

hoşgeldin aynen ya ben de o şekil girdim ve çıkamadım

kız ne sancısı..nasıl bir sey tarıf et bakayım regl agrısı gıbı mı yoksa kasılma tarzında mı:26:

yok ya bu tuhaf ilk defa oluyo nesli korkmaya başladım böle karnımdan altta şeyime dogru sanki biş iniyo sanki biri taş gibi bişi itekliyo o an nefesim kesiliyo sonra hafifliyo acayip yani

yok ya bu tuhaf ilk defa oluyo nesli korkmaya başladım böle karnımdan altta şeyime dogru sanki biş iniyo sanki biri taş gibi bişi itekliyo o an nefesim kesiliyo sonra hafifliyo acayip yani

canım şiddetli mi ya ben de korktum şimdi...bence dr unu ara...sen az çok hissedersin garip bir duurumsa..6.ayındasın her an hersey olabılır allah korusun da...senı korkutmak ıstemem ..ilk önce sakin ol..ve ne sıklıkta oluyo onu bı ölç bakalım...rahim kasılması arada normal ama sen cıkmaya calışıyo dıyon:26:

kaç haftalıksın cnm çocuk doğumdan bi kaç hafta önce zaten döner başı aşşa doğru doğum pozisyonuna girer ve doğuma hazırlık olsun diye ara ara sancılar olur cnm telaşlanma kasılmaların felanda olur çocuk büyüdüğü için yeri dar geliyo ona eğer devam ederse dr una git görün derim karışmak gibi olmasın yanlış anlamacnm

fatoş bebeğin hareketleri nasıl canım..kıpırdanıyor mu...

bebekte içeride çıldırmış gibi nesli ay anlamadım kaan kocateeyi izledim yalancı sancı olabilir dio inşAllah öledir
dinlenince gecer dio bakalım uzanım azıcık tam 15 dk da bir oldu
duş alsam acaba nasıl olur

sen ilk önce sakin ol bakalım ..bebekim hareketi de olabılır...bazen ole yer degıstırmelerde yapabılır..kolaymı kız ıcınde hareket eden bı canlı var...artık sen baya ılerledın daha da ılerde sankı pırt desen kaçcak gıbı olcak..bence de ılık bı dus al..ayaklarını dık yada soluna donerek uzan bana kalırsa..soluna donunce bebekte rahatlar sen de rahatlarsın...gecmezse hemen dr a ama ....şimdi kalk pc nın başından ..yarım saat kadar uzan dınlen...ılık dus al hafıf gevset kendını..yaglan paklan hemen rahatlıcaksın bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…