K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

valla iyi moral oluyor he tebrik ederim çitosumzemuszemus:sm_cool:hihoyyyt:dance:
sağol canımkaydirigubbakcemile5he valla insan dahada coşuyor zayıflamak için :sm_cool:bugün lahana çorbası diyetine başlıycaz nilünün dediğinden diğer kızlarda bi gelsin konuşuruk bakalım kimler yapıcakzemuszemus

Günaydın hatunlar.

ben hafta sonu ipin ucunu azcık kaçırdım.:mymeka:

şimdi sabah altınbaşak, layt krem peynir küçük, yanında domates yedim.

akşam yemeği yemicem bu gidişle ya.

benim kilom hala aynı :sinifsinif:

bu arda tebrik ederim baharcımm

temem Şeniz

bu arada teprikleeeeeeeeeerrr vereliniortak kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sağol canımmmŞenizdarısı başınızakaydirigubbakcemile3

günaydın canım opuyorumnanaktanteşekkür ederim Şeniz
bu arada hatırlatayım 3 kere üst üste kuralları bozanları yani diyetini bozanlar ceza alıcak cnm ona göre bidahakine bozmazsın artıgın birazdan bu cezanın ne olucanı listeye yazıcamlmaz:

günaydın güzelliklerim benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
şimdi kocik evde geçmişi o gittikten sonra okuyup yorum yazacam bakalım kimler kaç kilo vermiş
bende tartıldım az önce 71 geldim zemuszemus kaydirigubbakcemile2
tickerimi cumadan cumaya değiştirecem :icecream:

:lepi:Şenizhoşgeldin konu mankenimiz bizimkaydirigubbakcemile3sana bakıp bakıp hırs yapıcim ben hergün buraya gel olarmı canımŞenizyerimseniben
madem öle hırs yapıcen temem aranızdayım :lepi: Şeniz
evimizin yakınlarında bir sürü parkur var orman içinde kuzum zemuszemus
sositososito :lepi:
oleyyy kızlar 1 kg vermişim:lepi:hihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray::dance:
toplamda 1,5 kg etti 500 gramda önceden verdiydim yaşasınnnnnn:teytey::hooray:

:lepi: :lepi: :lepi:

iyi fikir canımcım.
sabah geçen sene aldığım pantulu giyim dedim düğmeler kapanmadı.:sinifsinif:
bu sene içine gircem ama kararlıyım sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5günaydın kankim hoşgeldin opuyorumnanaktanşimcilik beloş ben vermişik cnmkaydirigubbakcemile3

madem öle hırs yapıcen temem aranızdayım :lepi: Şeniz

sositososito :lepi:

:lepi: :lepi: :lepi:
Şeniztamamdır bu iş :lepi:

iyi fikir canımcım.
sabah geçen sene aldığım pantulu giyim dedim düğmeler kapanmadı.:sinifsinif:
bu sene içine gircem ama kararlıyım sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5hadi bakalım göreyim senide cnm kaydirigubbakcemile3

ucundan ucundan yiyin yafruum,bişe oomas bi kereden hemii:jeyyar:
oleyyy kızlar 1 kg vermişim:lepi:hihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray::dance:
toplamda 1,5 kg etti 500 gramda önceden verdiydim yaşasınnnnnn:teytey::hooray:

citosuum fıstıkım,teprik üstüne bi daa teprik ediim,
başlanmış şey bitmiştir,gidicik bu kilolar,
ben daa kaffaltı yapçem,sona yediklerimi derim size,
gününüz güzel geçsinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ÖNEMLİ NOT=DİYET LİSTESİNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kİ AYNI AY İÇERİSİNDE 3 KEZ DİYETİNİ BOZANLAR AY CANIM ÇEKTİ DAYANAMADIM BOZDUM GİBİ MAZERETLER KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
GELELİM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN İSMİNİ İMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHİR EDECEĞİM TABİKİ BAŞ TARAFINA ŞİŞKO VE YAHUT TOMBALAK GİBİ LAKAPLAR TAKARAK TEŞHİR EDECEĞİM ONUN İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DİYETİMİZİ HİÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm

CİTOS2903=boy=1,65=kg=88,5 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos 1,5 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=59 ideal kg=50

BELENAY=boy=1,56=kg=74ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay 1 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANİYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMİLE DİYETİ YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=65,80=ideal kg=60kg

KARDELEN=boy=1,65=kg=66,5=ideal kg=61kg

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

MAVİGÖZLÜ=boy=1,72=kg=59=ideal kg=50 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=65=ideal kg=50 kg

KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

günaydın fıstık hatun resimlerini yakından gördüm cnm çok güzelsin maşallah:asigim:
sağol kuşum bu kgyu ya vericez ya vericez kurtuluşu yokÇok üzgünüm çoook
kız bizimkileri yoldan çıkarma bakem seni senilmaz:tabi sen fıstuk gibisin bir kereden bişi olmaz ama bizim daha çoook işimiz var bu kgdan kurtulmak içinkaydirigubbakcemile3

beni kandırmaya az kalmıştı ama son anda çitos yetişti yemicem işte kandıramazsın bizi hıh:dilcikar:bidaaa böle şeyler deme bize seni çitosun şevkatli kollarına havale edirim bakkaydirigubbakcemile3ayrıca dal gibi kadınsın diye bizi hor görme roşummafoldumbenvericez vericez bu kilolarıvereliniortak
opuyorumnanaktanbu arada çokmu güzel dediğin çikolata he laf aramızda

Son düzenleme:

:roflol: :roflol:
cezaya bayıldım yanlız baharcım.

kuşum ben demir ilacıda kullanıyom ya acayip işteh açıyo meret yaa.
tabi bu bi bahane olmamalı ama yeni başladık söz geçircem inşallah boğazıma.
kaydirigubbakcemile3

Zerrin Özer Diyeti 27 Kilo Verme Diyeti, Zerrin özer 27 Kiloyu Nasıl verdi..

Şarkıcı Zerrin özer daha önce hepimizin bildiği gibi oldukça kilolu bir görüntüye daha doğrusu oldukça kiloluydu..
Ama son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çekmeye başladı ve toplamda verdiği kilo 27​
Bu kiloları nasıl verdiğini de kendisi anlatıyor.. Buyrun Kendi sözleriyle okuyalım nasıl kilo verdiğini..
Zerrin Özer artık gülüyor.

..Sebebine gelinde verdiği 27 kilodan sonra hem bambaşka görünüyor hem de sağlıklı bir şekilde zayıflamamnın mutluluğunu yaşıyor..ışte Zerrin Özer'in harika görüntüsünün sırrı
"Bir sene boyunca her gün spor yaptım. Fitness aletleriyle çalıştım, koşu bandında mutlaka bir saat geçirdim. Hamur işlerine veda ettim, onun boşluğunu kayısı ve cevizle doldurdum. Üç saatte bir sebze ağırlıklı beslendim."dedi..

Gıdısını aldıran Zerrin Özer'in,şimdiki hedefinde ise göğüs ve karın operasyonu var. Onlar da toparlandı mı tamam!

sen bidaha kaçamak yapta görem seni:dilcikarzamanda böyle gülecenmi acaba:mymeka:
bende şuan depresif ilaç kullanıyom cnm:çok üzgünüm:malum onlarda çok iştah açıyor ama yinede direnicez yemiycez mafoldumbenyani mazeret kabul etmiyoz cnm bu kilolar gidecek:dilcikar:

evet yaa. hafta sonu kaçkez dolabın başına geçtip kapısını açıp kapattım biliyonmu.mafoldumben

bu arada ben spor salonu bakıyorum baharcım. belim kalınlaştı göbişide toplamak lazım.
kilo vermekle olmuyo sadece tamponu neyin toplatmak lazım. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 heyooo beloş aplamdamı kilo vermiş :lepi: :teytey: işe yarıyi demekki hihoyyyt yaşasınnnn :sm_cool: :sm_cool:

hehhehh bende dün gece geç saatte acıktım dolabın kapağını açıp açıp kapattım
en sonunda bir yaprak marulun arasına salatalık dürüm yapıp onu yedim kaydirigubbakcemile3

evet kızlar kendime güzel bir sofra hazırladım:lepi:
6 adet zeytin
1 k.k peynir
kaşarlı yağsız omlet tek yumurtadan
yeşil soğan 1 adet
1 domates 1 salatalık
2 dilim k.ekmek
1 bardak yeşil çay
nasıl çok gözel dimi canınız istesinnaniknaniksırnaşık şey
ben bunları şimdi afiyetle mideme indireyimcokacimcoook

>
Cevizli Salata

[FONT=verdana,geneva]Beyin ve sinir sistemi sağlığını koruyan ceviz, sofralarımızda mutlaka bulunması gereken şifalı yiyeceklerden biridir. Hem ana yemeklerinizde hem de diyet menünüzde yiyebileceğiniz cevizli salata tarifi.[/FONT]
[FONT=verdana,geneva]Malzemeler,
[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 adet göbek marul[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]2 adet domates[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]Yarım su bardağı çekilmiş ceviz içi[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]2 yemek kaşığı lor peynir[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 yemek kaşığı nar ekşisi[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]Yarım yemek kaşığı zeytinyağı[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]Tuz[/FONT]
[FONT=verdana,geneva]Hazırlanışı,
[/FONT]
  1. [FONT=verdana,geneva]Domates, marul ve cevizi yıkayıp suyunu süzdürün.[/FONT]
  2. [FONT=verdana,geneva]Sebzeleri doğrayıp salata kâsesine alın.[/FONT]
  3. [FONT=verdana,geneva]Bir kâsede nar ekşisi, zeytinyağı ve tuzu iyice karıştırın.[/FONT]
  4. [FONT=verdana,geneva]Karışımı salatanın üzerinde gezdirip, harmanlayın.[/FONT]
  5. [FONT=verdana,geneva]Üzerine lor peyniri ve ceviz içini yayın.[/FONT]
  6. [FONT=verdana,geneva]Buzdolabında 10 dakika beklettikten sonra servis yapın.[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…