sağol canımkaydirigubbakcemile5he valla insan dahada coşuyor zayıflamak için :sm_cool:bugün lahana çorbası diyetine başlıycaz nilünün dediğinden diğer kızlarda bi gelsin konuşuruk bakalım kimler yapıcakzemuszemusvalla iyi moral oluyor he tebrik ederim çitosumzemuszemus:sm_cool:hihoyyyt:dance:
tamam cnm gittiğinde muhakkak tartıl unutma hemiŞeniz
sağol canımmmŞenizdarısı başınızakaydirigubbakcemile3temem Şeniz
bu arada teprikleeeeeeeeeerrr vereliniortak kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
günaydın canım opuyorumnanaktanteşekkür ederim ŞenizGünaydın hatunlar.
ben hafta sonu ipin ucunu azcık kaçırdım.:mymeka:
şimdi sabah altınbaşak, layt krem peynir küçük, yanında domates yedim.
akşam yemeği yemicem bu gidişle ya.
benim kilom hala aynı :sinifsinif:
bu arda tebrik ederim baharcımm
madem öle hırs yapıcen temem aranızdayım :lepi: Şeniz:lepi:Şenizhoşgeldin konu mankenimiz bizimkaydirigubbakcemile3sana bakıp bakıp hırs yapıcim ben hergün buraya gel olarmı canımŞenizyerimseniben
sositososito :lepi:evimizin yakınlarında bir sürü parkur var orman içinde kuzum zemuszemus
oleyyy kızlar 1 kg vermişim:lepi:hihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray::dance:
toplamda 1,5 kg etti 500 gramda önceden verdiydim yaşasınnnnnn:teytey::hooray:
sağol canımmmŞenizdarısı başınızakaydirigubbakcemile3
günaydın canım opuyorumnanaktanteşekkür ederim Şeniz
bu arada hatırlatayım 3 kere üst üste kuralları bozanları yani diyetini bozanlar ceza alıcak cnm ona göre bidahakine bozmazsın artıgın birazdan bu cezanın ne olucanı listeye yazıcamlmaz:
kaydirigubbakcemile5günaydın kankim hoşgeldin opuyorumnanaktanşimcilik beloş ben vermişik cnmkaydirigubbakcemile3günaydın güzelliklerim benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
şimdi kocik evde geçmişi o gittikten sonra okuyup yorum yazacam bakalım kimler kaç kilo vermiş
bende tartıldım az önce 71 geldim zemuszemus kaydirigubbakcemile2
tickerimi cumadan cumaya değiştirecem :icecream:
Şeniztamamdır bu iş :lepi:madem öle hırs yapıcen temem aranızdayım :lepi: Şeniz
sositososito :lepi:
:lepi: :lepi: :lepi:
kaydirigubbakcemile5hadi bakalım göreyim senide cnm kaydirigubbakcemile3iyi fikir canımcım.
sabah geçen sene aldığım pantulu giyim dedim düğmeler kapanmadı.:sinifsinif:
bu sene içine gircem ama kararlıyım sırnaşık şey
ucundan ucundan yiyin yafruum,bişe oomas bi kereden hemii:jeyyar:çitoooos bak bize ne tavsiye ediyor roşum çikolata yiyin diyor sence bu bir tahrikmi yoksam tamamen iyi niyetemi sayalım:roflol:ben şahsen iyi niyete sayalım derim bi kereden bişey olmaz azıcık ucundan yerükdelikafadulden
oleyyy kızlar 1 kg vermişim:lepi:hihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray::dance:
toplamda 1,5 kg etti 500 gramda önceden verdiydim yaşasınnnnnn:teytey::hooray:
günaydın fıstık hatun resimlerini yakından gördüm cnm çok güzelsin maşallah:asigim:ucundan ucundan yiyin yafruum,bişe oomas bi kereden hemii:jeyyar:
citosuum fıstıkım,teprik üstüne bi daa teprik ediim,
başlanmış şey bitmiştir,gidicik bu kilolar,
ben daa kaffaltı yapçem,sona yediklerimi derim size,
gününüz güzel geçsinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ucundan ucundan yiyin yafruum,bişe oomas bi kereden hemii:jeyyar:
citosuum fıstıkım,teprik üstüne bi daa teprik ediim,
başlanmış şey bitmiştir,gidicik bu kilolar,
ben daa kaffaltı yapçem,sona yediklerimi derim size,
gününüz güzel geçsinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ÖNEMLİ NOT=DİYET LİSTESİNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kİ AYNI AY İÇERİSİNDE 3 KEZ DİYETİNİ BOZANLAR AY CANIM ÇEKTİ DAYANAMADIM BOZDUM GİBİ MAZERETLER KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
GELELİM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN İSMİNİ İMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHİR EDECEĞİM TABİKİ BAŞ TARAFINA ŞİŞKO VE YAHUT TOMBALAK GİBİ LAKAPLAR TAKARAK TEŞHİR EDECEĞİM ONUN İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DİYETİMİZİ HİÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ
DİVİNİTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm
CİTOS2903=boy=1,65=kg=88,5 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos 1,5 kg vermiş:lepi:
PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=59 ideal kg=50
BELENAY=boy=1,56=kg=74ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay 1 kg vermiş:lepi:
ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg
DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg
ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg
OSMANİYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg
MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm
KAYRA=(HAMİLE DİYETİ YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm
NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg
MOPSY=boy=1,69=kg=65,80=ideal kg=60kg
KARDELEN=boy=1,65=kg=66,5=ideal kg=61kg
ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg
MAVİGÖZLÜ=boy=1,72=kg=59=ideal kg=50 kg
XAYSEX=boy=1,55=kg=65=ideal kg=50 kg
KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg
sen bidaha kaçamak yapta görem seni:dilcikar:roflol: :roflol:
cezaya bayıldım yanlız baharcım.
kuşum ben demir ilacıda kullanıyom ya acayip işteh açıyo meret yaa.
tabi bu bi bahane olmamalı ama yeni başladık söz geçircem inşallah boğazıma.kaydirigubbakcemile3
sen bidaha kaçamak yapta görem seni:dilcikarzamanda böyle gülecenmi acaba:mymeka:
bende şuan depresif ilaç kullanıyom cnm:çok üzgünüm:malum onlarda çok iştah açıyor ama yinede direnicez yemiycez mafoldumbenyani mazeret kabul etmiyoz cnm bu kilolar gidecek:dilcikar:
kaydirigubbakcemile5günaydın kankim hoşgeldin opuyorumnanaktanşimcilik beloş ben vermişik cnmkaydirigubbakcemile3
Şeniztamamdır bu iş :lepi:
kaydirigubbakcemile5hadi bakalım göreyim senide cnm kaydirigubbakcemile3
evet yaa. hafta sonu kaçkez dolabın başına geçtip kapısını açıp kapattım biliyonmu.mafoldumben
bu arada ben spor salonu bakıyorum baharcım. belim kalınlaştı göbişide toplamak lazım.
kilo vermekle olmuyo sadece tamponu neyin toplatmak lazım. kaydirigubbakcemile3