kendimi çok mutlu hissedene kadar kullanıcam cnm:çok üzgünüm:yani yeni bir bebek gelene kadar kullanıcam:çok üzgünüm:sanada iyi gesmeler canım bende öpiim seniopuyorumnanaktan:kedi:iltifatına tşk ediim pıstıkım,
kısları yoldan çıkarmak için dimedim amaa
nediyim malum günümde krize giriim dayanamiim,arada kaçamak yapiimsositososito
bildiin gibi cnmcım,bi 4 kilo fazlam var şimdilik onuda vereyim hayırlısıyla,kesin kararlıyım ama bundan sona ekmek yimicemvereliniortak
havale ettin kollar citosumun olsun cnm,can kurbansositososito
ayrıca dal gibi değilim,gayet balık etindeyim,
şaka bi yana allah kolaylık versin kıslar yaa,
bende dikkat etmedn yedimi hemen alıyorum,onçin hep yediklerimi kağıda yazardım,şimdi buraya yazıyorum,
dediğim çikolata süper arada kendinizi ödüllendirin,,hepten ölümüne diyet olmaz ki,vereliniortak
ooy citosum kıyamam cnm,sen dikkat ettiin sürece bişecik yapamaz o ilaçlar,ne zamana kadar kullanıcan:teselli:
mrbalar cnm ,ne güzel nikin var ,çok beendim..
kendimi çok mutlu hissedene kadar kullanıcam cnm:çok üzgünüm:yani yeni bir bebek gelene kadar kullanıcam:çok üzgünüm:sanada iyi gesmeler canım bende öpiim seniopuyorumnanaktan
yaaaaaaaaaaaaaawsssss citosum bana kızacan emmme tartıldım ben zayıflayacagıma 1 kilo almısım ama cok acıkayooom yaaa gece saat 2 de aclıktan ölüyom zannettim ceyrekk ekmak arası peynir koydum yedim ne oliyi bana yaaaa neyse ben sıkı bi diyete baslayayım bugünmafoldumben
:teselli:canım az az ve sık yiyeceksin kendinede işgence yapma 3 ana 3 te ara öğünün olsun bitanema.sbugün sabah ceyrek ekmekten az bi ekmek ve peynir yedim baskada bişey yemedim ama cok acıım
öğlende sadece cacıkla iki kasık pilav bide bi kasık güvec yicem cokacimcoook
tmm o zaman kaydirigubbakcemile5onlar iş yerinde cnm anca görüp cevap yazıyorlarkaydirigubbakcemile3hadi çabuk gel kaydirigubbakcemile
cnm sen yeni başladın daha yolun başındasın bizim gibi senelerini bebek için harcamadınvallah kızlar ne yedıgımı ıcdıgımı bılmıyorum moralım bozukdu hafta sonu.cumartesı bı kaltım adet olmusun öyle fazla bısıler yedım dıyemıcem ben yınede herseyın hayılısı
:1shok: ne diyin la senyaaaaaaaaaaaaaawsssss citosum bana kızacan emmme tartıldım ben zayıflayacagıma 1 kilo almısım ama cok acıkayooom yaaa gece saat 2 de aclıktan ölüyom zannettim ceyrekk ekmak arası peynir koydum yedim ne oliyi bana yaaaa neyse ben sıkı bi diyete baslayayım bugünmafoldumben
bugün sabah ceyrek ekmekten az bi ekmek ve peynir yedim baskada bişey yemedim ama cok acıım
öğlende sadece cacıkla iki kasık pilav bide bi kasık güvec yicem cokacimcoook
:teselli:canım az az ve sık yiyeceksin kendinede işgence yapma 3 ana 3 te ara öğünün olsun bitanema.s
bence kendini ii hissedene kadar kullanıcan citosum,kendini motive et bidanem,ii hissedince kiloları daa kolay vericen,incelcen,ondan sonada gelsin sağlıklı bebişimiz inş.:Saruboceq:
herşey bebiş için kaydirigubbakcemile5
tmm o zaman kaydirigubbakcemile5
cnm sen yeni başladın daha yolun başındasın bizim gibi senelerini bebek için harcamadın
başlarda hayal kırıklığı çok olur
inşallah bizim gibi fazla beklemek zorunda kalmazsın cnm
:1shok: ne diyin la sen
bende dün gece çok acıktım
5 te yedim gece 1e kadar aç bekledim acıktım 1 marul yaprağının arasına salatalık koyup onu kemirdim tavşan gibi
ekmek niye yiyin yime :mymeka:
cezalısın oğlim çekecen 30 şinavı bugün kötükedihüso
:dilcikar: acıkınca bol su iç
meyve ye
yada baktın bu aralar açlık krizine giriyon grissini falan al evde bulunsun arada onlardan atıştır
:roflol: :roflol: :roflol: bide üstüne 1 kilo almış sırnaşık şey sırnaşık şey
canım bugünlerde cok acıkıyom sık sık yiyom ama cok yiyom ben ilk önce ac kalmaya alısayım en iyisi:lepi:
cnm sendemi bebiş istiyosun :teselli:
kk ya giren kadınların % 80 i bebek istiyir zatenneden şaşırdıysam şutarafagitti
gelince görüsük divin hanım senle:bbo:
citosum için konuştum bidanem ,benim bebeler,koccuman oldu,kızım 15 ine yeni girdi,oğluşumda 10 yaşında,ellerinden öperler,,allah olanlara sağlıklı ömür versin,isteyen herkesede o duyguyu yaşatsın inş.:Saruboceq:
aamin cnm,herkesin evladını bağışlasın rabbim...:1shok: neyy 15 yaşında kızınmı var fisfisfis
allah bağışlasın canım çocuklarını
resimlerini gördüm hiçte 15 yaşında çocuk annesi hatta 2 çocuk annesi gibi durmuyon
güzelliğinin genç kalmanın sırrını bizede sölesene delikafadulden
aamin cnm,herkesin evladını bağışlasın rabbim...
yaa ama utaniim hee:kedi:teveccühünüzbuyrunnnnnnnnn
allah vergisi cnm,benim elimden gelen bişey değil ,ne haddime,:sm_confused:
19 yaşına yeni girmştim kii anne oldum,2 .bebişimde 23 yaşındayken oldu,
şimdi 33 yaşındayım,oldum olası yediime içtiime dikkat ederim,bool su içerim
nasıl olduysa bi ara kendimi bıraktım kii,baktım 75 kiloya çıkmışım ,kızım dedim duur,
bu yaz evde egsersiz falan yaptım fazlalıkları göndermee başladım çok şükür,bi 4 kilom var,onuda kendimi zorlamadan vericim inş.yavaş yavaş verilen kilo kalıcı olur kaydirigubbakcemile5
ben şimdi kaçiim işler bekler,sona size dönerim.çok öperim hepçiniziopuyorumnanaktan