- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
:kedi::kedi::kedi:Şenizkaydirigubbakcemile5 heyooo beloş aplamdamı kilo vermiş :lepi: :teytey: işe yarıyi demekki hihoyyyt yaşasınnnn :sm_cool: :sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:kedi::kedi::kedi:Şenizkaydirigubbakcemile5 heyooo beloş aplamdamı kilo vermiş :lepi: :teytey: işe yarıyi demekki hihoyyyt yaşasınnnn :sm_cool: :sm_cool:
:kedi::kedi::kedi:Şeniz
belenay, citos2903+, divinity+, EcMeL, roşum herkese merhabalar kızlar nasılsınız
kaydirigubbakcemile3bende daha yeni keşfettim bunu cnm bundan sonra böle yaparım artık çok seviyorum patatesi ama yağlı oluyor diye yiyemiyordum:çok üzgünüm:gurban oliiim ablam ben sağa Şeniz Şeniz
çitossssss bizde öyle yiyirik zaten pattesi
tost makinesindede az yağla güzel kızarıyo kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin cnm ağnat bakalım niler yaptın hafta sonu ne yedin içtin rapor et bize CADIARZUbelenay, citos2903+, divinity+, EcMeL, roşum herkese merhabalar kızlar nasılsınız
onlar iş yerinde cnm anca görüp cevap yazıyorlarkaydirigubbakcemile3hadi çabuk gel kaydirigubbakcemile:çok üzgünüm: yaww niye kimse bişey yazmıyo :uhm:
neyse ben çıkıyom kızı okula koyup gelecem görüşürük
:çok üzgünüm: yaww niye kimse bişey yazmıyo :uhm:
neyse ben çıkıyom kızı okula koyup gelecem görüşürük
iç cnm iç afiyet olsun yağların erisin hepiciği kas olsunkaydirigubbakcemile3ben şimdi gidip beş bir yerde çayımdan demleyip içicem bir bardak
hafta sonu içemedim hiç :gitme:
günaydın kayra hoşgeldin cnmopuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
niye morelin bozuktu cnm :uhm:vallah kızlar ne yedıgımı ıcdıgımı bılmıyorum moralım bozukdu hafta sonu.cumartesı bı kaltım adet olmusun öyle fazla bısıler yedım dıyemıcem ben yınede herseyın hayılısı
:kedi:iltifatına tşk ediim pıstıkım,günaydın fıstık hatun resimlerini yakından gördüm cnm çok güzelsin maşallah:asigim:
sağol kuşum bu kgyu ya vericez ya vericez kurtuluşu yokÇok üzgünüm çoook
kız bizimkileri yoldan çıkarma bakem seni senilmaz:tabi sen fıstuk gibisin bir kereden bişi olmaz ama bizim daha çoook işimiz var bu kgdan kurtulmak içinkaydirigubbakcemile3
havale ettin kollar citosumun olsun cnm,can kurbansositosositobeni kandırmaya az kalmıştı ama son anda çitos yetişti yemicem işte kandıramazsın bizi hıh:dilcikar:bidaaa böle şeyler deme bize seni çitosun şevkatli kollarına havale edirim bakkaydirigubbakcemile3ayrıca dal gibi kadınsın diye bizi hor görme roşummafoldumbenvericez vericez bu kilolarıvereliniortak
opuyorumnanaktanbu arada çokmu güzel dediğin çikolata he laf aramızda
ooy citosum kıyamam cnm,sen dikkat ettiin sürece bişecik yapamaz o ilaçlar,ne zamana kadar kullanıcan:teselli:sen bidaha kaçamak yapta görem seni:dilcikarzamanda böyle gülecenmi acaba:mymeka:
bende şuan depresif ilaç kullanıyom cnm:çok üzgünüm:malum onlarda çok iştah açıyor ama yinede direnicez yemiycez mafoldumbenyani mazeret kabul etmiyoz cnm bu kilolar gidecek:dilcikar:
mrbalar cnm ,ne güzel nikin var ,çok beendim..belenay, citos2903+, divinity+, EcMeL, roşum herkese merhabalar kızlar nasılsınız