:teselli:vah yavrum benim iyi anlıyom seni:çok üzgünüm:hadi nan bulantılarımdan mahvoldum asansör yok bizim apt da 3. kat çık çık bitmiiiiii
bende su etikete cok güldüm büyük beden mankenler belenay:roflol:
oyy oyy mideside bulanırmışşş...kaydirigubbakcemile3hadi nan bulantılarımdan mahvoldum asansör yok bizim apt da 3. kat çık çık bitmiiiiii
:teselli:vah yavrum benim iyi anlıyom seni:çok üzgünüm:
kocikin nire gittiki bugün çalışıyormuCADIARZU
nilüş listen harika cnm pazartesi burda buluşalım:lepi:
kızlar benim kocik geldi çarşıya gitcez gelince görüşürük bana yeni elektirik süpürgesi alıcaktı zemuszemusöptüm siziopuyorumnanaktan
siz zayıflayın zayıflayın ben sizlen dalga geçicem kendi kilolarımla muhaha
he cnm bende bu casper kim diyodum pasaklı sandım nbr nasılsın
hmmmm kakaoluyla vanilyalıya bayılırımmmm akannehir akannehir
mutluuu hafta sonlarıı kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
koşmayaa çıkcammm az sonraaa!!!!hihoyyyt
çokk seviyorummm çokk iyi geliii bana!!!
kilo vermekk içn değil ama stress atmakk içinn birebirr benim içinn!!!
günaydın canlarım .
iyi pazarlar.
ne güzel ya hepiniz zayıflama telaşındasınız.
ben yine inadına yiyiyorum sütüm olsun diye.
paşam doymuyo süte kaydirigubbakcemile3
bir kaç ay sonra bende istiyorum yavaş yavaş kilo vermek.bana da yer açın .
ye toprağım ye bol bol süt olsun paşama sen yeki oda nasiplensin hazırcı oğlan görüyonmu bak hazır bulmuş cuk cuk ohh ne alagünaydın canlarım .
iyi pazarlar.
ne güzel ya hepiniz zayıflama telaşındasınız.
ben yine inadına yiyiyorum sütüm olsun diye.
paşam doymuyo süte kaydirigubbakcemile3
bir kaç ay sonra bende istiyorum yavaş yavaş kilo vermek.bana da yer açın .
afiyet olsun demekki pazar kahvaltıları güzel yapılıyor hepimizin yediğine bakılırsa ayrıca arkadaşım buluşma haberlerinde seni gördüm öööööle kilo vermeni gerektirecek kilon yok maşallah boyun uzun kilonda fazla değil ne bu eziyet bu bedenekaydirigubbakcemile3tünaydınlar çıtırlar,
bi kaç gündür yoğundum,girsemde yorum yazamadan çıktım,
bugün kahvaltımı geç yaptım,malum günümdeyim,keyfim yok,
2 dilim kepek ekmeği,
peynir,zeytin,rafadan yumurta,
domates ve salata,
çay
biraz fazla geldi gibi,
akşama kaa acıkmam artıkın,
yalnız artık kaffaltıdada beyaz ekmeği yemicem...
maşallah darısı bizim başımıza 5-6 kilo verdiğimiz günleri görürmüyüz acep aslında yemekten ziyade spor en güzeli tabi vakti olana yazın bende sürekli yürüyordum ama kışın vaktim olmuyor anca pazar günleri oda ywediğimi bile karşılamazkaydirigubbakcemile3maşallah diyeyim nazar değmesin arkadaşımhımmm bende yazıym bari ama ben çok takmıyorum
galiba spora fazla güveniyorum haftada 5 gün yapıyorum:))
3,5 dilim ekmek:)))baştan açığımı verdim bile....
biber 2 tane
2 dilim peynir
vişne suyu 1,5 bardak
benim bugünkü kahvaltım bu kadardı...
ama 6 dan sonra ben birşey yemiyorum
akşama doğru eşimle yürüyüş de yapıyoruz:)
toplam haftada 6 gün spor yapıyorum inşallah daha da zayıflarımm
şuana kaadar 6-7 kilo verdim....
amaaaaan kimleri görüyorum kız nerelerdesin bebeğini alan kaçıyorkaydirigubbakcemile3hoş geldin canım özlemiştik seni bebiş nasıl annesi öper onu teyzesiŞenizsende sohbetimize katılırsın çok sevindim canım aramıza hoş geldinopuyorumnanaktançok şükür buldum sizi yaw gerçi doğumdan beri pek giremedim ama
napıyonuz çitosum nasılsın kız nereye kayboldun sen bakiim hiç özeldende yazmamışın unuttunuz mu beni yoğsammafoldumbenmafoldumben
beryalim daha dur en az 1 sene var rejime emzirme boyunca yapma sakın doruğumuza ii bak ben hiç düşünmüyom valla zaten doğumda nasıl olduysa 12 kilo gitti yani 5-6 kilo fazlam var onuda 1 sene snr veririm artık
belenaycım sende burdaymışın özledim valla hepinizi yaa hele vildanımı ama benim tayin doğum falan derken zaman nasıl geçti anlamadım valla neyse eğer kabul ederseniz bende burda takılırım artıkzemuszemuszemuszemus
görüşmek üzere hepinizi öpüyom kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada yeni topiğinizde hayırlı olsun:)))
afiyet olsun demekki pazar kahvaltıları güzel yapılıyor hepimizin yediğine bakılırsa ayrıca arkadaşım buluşma haberlerinde seni gördüm öööööle kilo vermeni gerektirecek kilon yok maşallah boyun uzun kilonda fazla değil ne bu eziyet bu bedenekaydirigubbakcemile3