K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

tşk ediim cnmcım,Şeniz
fazla kilom yok doğru ama ,
artmaması için dikkat ediyorum sadecekaydirigubbakcemile5
öle ölüme rejim yapmıyorum ki fücuduma eziyet ossun,:hulya:
mesela örneğin,bu gece çayımı içtim, meyvamı yedim,
malum günümdeyim hiç bişe kesmedi,dedim kocişime çikolata al baa maksimus süper lessetli bi çikolata vaa ya,deneyin mutlakadelikafadulden
az önce indirdim gövdeye rahat uyurum artıkkaydirigubbakcemile3
çitoooos bak bize ne tavsiye ediyor roşum çikolata yiyin diyor sence bu bir tahrikmi yoksam tamamen iyi niyetemi sayalım:roflol:ben şahsen iyi niyete sayalım derim bi kereden bişey olmaz azıcık ucundan yerükdelikafadulden

akşam balık yedi salata yanında başkada bişey yemedim
bu sabah temkinli davrandım baktım bir kilocuk gitmiş moralim bozuldu az yedim
1domates
2salatalık
yarımbardak süt
yarım gevrek o kaaa başka bişey yemedim işyerine mandalin getirdim kuşluk vakti yiyeceğim şimdilik bu kadar heee öğlen yemeğim akşam yemeğim hazır dünden hazırladım öğlende biber dolması akşama ıspanak var ekmek tabiki yokk

ben geldimm :lepi:
90-60-90 nınız geldi açılın bakem -tatlicadiarzu-

bende dün sabah güzel bir kahvaltı ettim iyice haşladım yumurtaları dilimledim üzerinede yoğurt döktüm yedim birazda kocişe kızarttığım sosislerden yedim :kedi:
öğle yemeği yemedim çünkü uyumuşum bütün gün koltukta zaman geçmiş
akşam da misafirlikteydik biraz pilav üzerinde biraz et yanında da boool yeşillik domatesli biberli turplu salata zemuszemus
sonra çayın yanında bi dilim kek, sonra iki dilim dondurma (algidanın mozaik pasta dondurması)
gecede evde meyve yedim biraz zemuszemus

dün koştuğum 1,5 km de hatırlatırım sositososito

bende dün sabah güzel bir kahvaltı ettim iyice haşladım yumurtaları dilimledim üzerinede yoğurt döktüm yedim birazda kocişe kızarttığım sosislerden yedim :kedi:
akşam da misafirlikteydik biraz pilav üzerinde biraz et yanında da boool yeşillik domatesli biberli turplu salata zemuszemus
sonra çayın yanında bi dilim kek, sonra iki dilim dondurma (algidanın mozaik pasta dondurması)

1,5 km nerde koştun la :bbo:

biz bugün eşimle 1,5 km yürüdük & koştuk hihoyyyt
bende sabah 8,00 kalktım 30 dakika yürüdüm koşu bandımda yavaş tempoyla vücüdum henüz ısınmadı yavaş yavaş artırcem tempomukaydirigubbakcemile2

çitoooos bak bize ne tavsiye ediyor roşum çikolata yiyin diyor sence bu bir tahrikmi yoksam tamamen iyi niyetemi sayalım:roflol:ben şahsen iyi niyete sayalım derim bi kereden bişey olmaz azıcık ucundan yerükdelikafadulden
:eek:lmaz:eek:lmaz ablişkom böyle tahriklere kapılma lütfen bizde yiycez ama şimdi deel bak ne güzel vermişin dikkat et gözünü sevem :1hug:

çitoooooos yaz gülüm bir kilocuk vermişim 74 oldum eh bunada şükür
Şeniz:lepi::lepi::dance::dance::dance:yazarım şimcik oleyy be okudukça morelim düzeliyor :dance::dance:

akşam balık yedi salata yanında başkada bişey yemedim
bu sabah temkinli davrandım baktım bir kilocuk gitmiş moralim bozuldu az yedim
1domates
2salatalık
yarımbardak süt
yarım gevrek o kaaa başka bişey yemedim işyerine mandalin getirdim kuşluk vakti yiyeceğim şimdilik bu kadar heee öğlen yemeğim akşam yemeğim hazır dünden hazırladım öğlende biber dolması akşama ıspanak var ekmek tabiki yokk
bende dün sabah kahvaltıda 1 bardak süt içtim birazda meyva yedim
öğlende çorba brokoli salatası
akşam mercimek çorbası
ızgra balık ve salata yedimcokacimcoook
şuan henüz bişi yemedim sonra onuda yazarım:lepi:

ben geldimm :lepi:
90-60-90 nınız geldi açılın bakem -tatlicadiarzu-
:lepi:Şenizhoşgeldin konu mankenimiz bizimkaydirigubbakcemile3sana bakıp bakıp hırs yapıcim ben hergün buraya gel olarmı canımŞenizyerimseniben

Günaydın kızlaaar hihoyyyt
Şenizoy oy pasaklımda gelmiş günaydın bebeemŞenizopuyorumnanaktan
herkese günaydınlar bol hareketli günler canlarımhihoyyythihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile3seni yaramaz kız seniiii hadi bunları görmezden gelirim ama birdaha görmiim cezalar geliyor ona göre:eek:lmaz:hafta sonu kaçamaklarına müsüde etmemkaydirigubbakcemile3

kızlar ben tartılıp geliyom aç karnına bakalım kaç kg verdim:eek:
ayrıca pazartesileri tartı günümüz herkeş kgsunu yazsın bakalım recim nasıl gidiyorkaydirigubbakcemile5

ÖNEMLı NOT=DıYET LıSTESıNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kı AYNI AY ıÇERıSıNDE 3 KEZ DıYETıNı BOZANLAR AY CANIM ÇEKTı DAYANAMADIM BOZDUM GıBı MAZERETLER KABUL EDıLMEMEKTEDıR.
GELELıM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN ıSMıNı ıMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHıR EDECEĞıM TABıKı BAŞ TARAFINA ŞıŞKO VE YAHUT TOMBALAK GıBı LAKAPLAR TAKARAK TEŞHıR EDECEĞıM ONUN ıÇıN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DıYETıMıZı HıÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK ıSTEYENLER LıSTESı

DıVıNıTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm

CıTOS2903=boy=1,65=kg=88,5 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos 1,5 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMıNıKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=59 ideal kg=50

BELENAY=boy=1,56=kg=74ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay 1 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg

DıLOOM=( KG ALMAK ıSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANıYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MıNıŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMıLE DıYETı YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLıHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=65,80=ideal kg=60kg

KARDELEN=boy=1,65=kg=66,5=ideal kg=61kg

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

MAVıGÖZLÜ=boy=1,72=kg=59=ideal kg=50 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=65=ideal kg=50 kg

KISMETSıZKEDı=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3seni yaramaz kız seniiii hadi bunları görmezden gelirim ama birdaha görmiim cezalar geliyor ona göre:eek:lmaz:hafta sonu kaçamaklarına müsüde etmemkaydirigubbakcemile3

temem örtmenim :kedi:
artık akşamları fırsat buldukça çıkıp koşacağız dışarıda :lepi:
bide benim tartılma şansım yok maalesef çünkü tartım yok
arada anneme / kayınvalideme yada tartısı olan her hangi birine gittikçe tartılıyordum kaydirigubbakcemile3

oleyyy kızlar 1 kg vermişim:lepi:hihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray::dance:
toplamda 1,5 kg etti 500 gramda önceden verdiydim yaşasınnnnnn:teytey::hooray:

temem örtmenim :kedi:
artık akşamları fırsat buldukça çıkıp koşacağız dışarıda :lepi:
bide benim tartılma şansım yok maalesef çünkü tartım yok
arada anneme / kayınvalideme yada tartısı olan her hangi birine gittikçe tartılıyordum kaydirigubbakcemile3
tamam cnm gittiğinde muhakkak tartıl unutma hemiŞeniz

X