K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

Diyet Salata

[FONT=verdana,geneva]Kıvırcık, sarımsak ve yoğurdun muhteşem birleşimi damak tadınıza hitap edecek.[/FONT]
[FONT=verdana,geneva]Malzemeler,
[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 demet kıvırcık[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 adet havuç[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 adet salatalık[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 adet turp[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 Yemek kaşığı sıvı yağ[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 Kase yoğurt[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]2-3 Diş sarımsak[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]Tuz[/FONT]
[FONT=verdana,geneva]Hazırlanışı,
[/FONT]
  1. [FONT=verdana,geneva]Kıvırcıkları yıkayıp suyunu süzdürün.[/FONT]
  2. [FONT=verdana,geneva]ınce ince doğrayıp salata kasesine alın.[/FONT]
  3. [FONT=verdana,geneva]Havucu rendeleyip kıvırcığa ekleyin.[/FONT]
  4. [FONT=verdana,geneva]Salatalık ve turpu halka halka doğrayıp kaseye ilave edin.[/FONT]
  5. [FONT=verdana,geneva]Üzerine sıvıyağ ekleyip karıştırın.[/FONT]
  6. [FONT=verdana,geneva]Sarımsağı rendeleyip yoğurtla karıştırın.[/FONT]
  7. [FONT=verdana,geneva]Karışımı kıvırcığın üzerine döküp harmanlayın.[/FONT]
  8. [FONT=verdana,geneva]Tuzunu ilave edip servis yapın.[/FONT]

hihoyyyt hihoyyyt

17 ekim cumartesi

sabah:1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 k.k. peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:3 biber dolması
1,5 kase küçük küçük kesilmiş hamurlar yoğurtlanıyo ondan
2 bardak t. çay

akşam:2 elma

ara:2 domates.....2 yer elması

spor:1 saat yürüyüş

sıvı:2,5 lt su....1 fincan yeşil çay

18 ekim pazar

sabah:1 dilim ekmek
yarım k.k. peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
6-7 tane kızarmış patates
2 bardak t. çay

öğle:4 dilim etli pide
1 tabak salata
1 bardak ayran

akşam:yemek yok...öğle fazla kaçtığı için akşama yemedim :umursamaz:

ara:2 domates
2 salatalık
1 elma
yarım armut
yarım kivi
4 tane kuru kayısı

sıvı:2,5 lt su ..... 2 fincan yeşil çay

spor:spor yok

Diyet yapıyorum diye kendini patates kızartmasından mahrum bırakanlara müjdeli bir haber: diyet patates kızartması... Yemek tarifinin adını okuyup, "Patates kızartmasının da diyeti olur mu?" diyebilirsiniz. Evet, diyet patates kızartması da var.
Neler Lazım? (2 kişilik)
2 adet patates
yarım çorba kaşığı sıvıyağ
tuz

Nasıl Yapılır?

1. Borcamı ya da fırın tepsisini yarım çorba kaşığı sıvıyağ ile yağlayın.
2. Önceden ısıtılmış fırında 2 dakika tepsiyi ısıtın.
3. Tepsiyi fırından çıkarıp kızartmalık doğranmış patateslerini koyun.
4. Tuzunu ekleyin.
5. Tekrar fırına sürün ve patatesler kızarana kadar fırında pişirin.
6. Servis tabağına kağıt peçete serip patatesleri üzerine koyun.

Afiyet Olsun.

Notlar,

1. Önce tepsiyi ısıtıp patatesleri sonra eklememizin sebebi, patateslerin yağ çekmesini engellemek.
2. Daha kısa sürede yapmak istiyorsanız, dondurulmuş dilimlenmiş patatesleri kullanabilirsiniz.

belenay, citos2903+, divinity+, EcMeL, roşum herkese merhabalar kızlar nasılsınız

Diyet listenize ekleyeceğiniz mucize yiyecek yoğurt ile göbek eritmek sorun olmaktan çıkıyor. Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor. Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor. Göbeğinizi hızla eritmek istiyorsanız, bol bol yağsız yoğurt yemelisiniz! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.

Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.

Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nde yayımlandı.

belenay, citos2903+, divinity+, EcMeL, roşum herkese merhabalar kızlar nasılsınız

merhaba eleyna hoşgeldin canım
biz iyiyiz çok şükür...kilo vermeye başladık kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın canım
neler yedin hafta sonu kaçamak yapmadın inşallah lmaz: annat bakalım neler yedin CADIARZU

lahana çorbasını kimler yapıyo bakalım
ben geçen hafta yaptım yedim çok lezzetli oluyo
bol biberli ve limonlu
bugün yine yapacam
sizden kim kim yapacak bakalım

gurban oliiim ablam ben sağa Şeniz Şeniz

çitossssss bizde öyle yiyirik zaten pattesi
tost makinesindede az yağla güzel kızarıyo kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3bende daha yeni keşfettim bunu cnm bundan sonra böle yaparım artık çok seviyorum patatesi ama yağlı oluyor diye yiyemiyordum:çok üzgünüm:

hoşgeldin cnm ağnat bakalım niler yaptın hafta sonu ne yedin içtin rapor et bize CADIARZU

:çok üzgünüm: yaww niye kimse bişey yazmıyo :uhm:
neyse ben çıkıyom kızı okula koyup gelecem görüşürük

:çok üzgünüm: yaww niye kimse bişey yazmıyo :uhm:
neyse ben çıkıyom kızı okula koyup gelecem görüşürük

vallah kızlar ne yedıgımı ıcdıgımı bılmıyorum moralım bozukdu hafta sonu.cumartesı bı kaltım adet olmusun öyle fazla bısıler yedım dıyemıcem ben yınede herseyın hayılısı

kızlar ogle yemegıne cıkıyorum geldımde gorusuruz tamm opuyorum sızı

vallah kızlar ne yedıgımı ıcdıgımı bılmıyorum moralım bozukdu hafta sonu.cumartesı bı kaltım adet olmusun öyle fazla bısıler yedım dıyemıcem ben yınede herseyın hayılısı
niye morelin bozuktu cnm :uhm:

:kedi:iltifatına tşk ediim pıstıkım,
kısları yoldan çıkarmak için dimedim amaa
nediyim malum günümde krize giriim dayanamiim,arada kaçamak yapiimsositososito
bildiin gibi cnmcım,bi 4 kilo fazlam var şimdilik onuda vereyim hayırlısıyla,kesin kararlıyım ama bundan sona ekmek yimicemvereliniortak
havale ettin kollar citosumun olsun cnm,can kurbansositososito
ayrıca dal gibi değilim,gayet balık etindeyim,
şaka bi yana allah kolaylık versin kıslar yaa,
bende dikkat etmedn yedimi hemen alıyorum,onçin hep yediklerimi kağıda yazardım,şimdi buraya yazıyorum,
dediğim çikolata süper arada kendinizi ödüllendirin,,hepten ölümüne diyet olmaz ki,vereliniortak
ooy citosum kıyamam cnm,sen dikkat ettiin sürece bişecik yapamaz o ilaçlar,ne zamana kadar kullanıcan:teselli:
mrbalar cnm ,ne güzel nikin var ,çok beendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…