günaydın fıstık hatun resimlerini yakından gördüm cnm çok güzelsin maşallah:asigim:
sağol kuşum bu kgyu ya vericez ya vericez kurtuluşu yokÇok üzgünüm çoook
kız bizimkileri yoldan çıkarma bakem seni seni
lmaz:tabi sen fıstuk gibisin bir kereden bişi olmaz ama bizim daha çoook işimiz var bu kgdan kurtulmak içinkaydirigubbakcemile3
:kedi:iltifatına tşk ediim pıstıkım,
kısları yoldan çıkarmak için dimedim amaa
nediyim malum günümde krize giriim dayanamiim,arada kaçamak yapiimsositososito
bildiin gibi cnmcım,bi 4 kilo fazlam var şimdilik onuda vereyim hayırlısıyla,kesin kararlıyım ama bundan sona ekmek yimicemvereliniortak
beni kandırmaya az kalmıştı ama son anda çitos yetişti yemicem işte kandıramazsın bizi hıh:dilcikar:bidaaa böle şeyler deme bize seni çitosun şevkatli kollarına havale edirim bakkaydirigubbakcemile3ayrıca dal gibi kadınsın diye bizi hor görme roşummafoldumbenvericez vericez bu kilolarıvereliniortak
opuyorumnanaktanbu arada çokmu güzel dediğin çikolata he laf aramızda
havale ettin kollar citosumun olsun cnm,can kurbansositososito
ayrıca dal gibi değilim,gayet balık etindeyim,
şaka bi yana allah kolaylık versin kıslar yaa,
bende dikkat etmedn yedimi hemen alıyorum,onçin hep yediklerimi kağıda yazardım,şimdi buraya yazıyorum,
dediğim çikolata süper arada kendinizi ödüllendirin,,hepten ölümüne diyet olmaz ki,vereliniortak
sen bidaha kaçamak yapta görem seni:dilcikar
zamanda böyle gülecenmi acaba:mymeka:
bende şuan depresif ilaç kullanıyom cnm:çok üzgünüm:malum onlarda çok iştah açıyor ama yinede direnicez yemiycez mafoldumbenyani mazeret kabul etmiyoz cnm bu kilolar gidecek:dilcikar:
ooy citosum kıyamam cnm,sen dikkat ettiin sürece bişecik yapamaz o ilaçlar,ne zamana kadar kullanıcan:teselli:
belenay, citos2903+, divinity+, EcMeL, roşum herkese merhabalar kızlar nasılsınız
mrbalar cnm ,ne güzel nikin var ,çok beendim..