hayırlı olsun kankim yeni topiğimiz güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallahvereliniortak
:lepi:hoşbuldum canım hemen yazayım henüz yemedim ama şimcik yiycemcokacimcoooksaol kankim hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
ee ne yedin kahvaltıda çabuk yaz delikafadulden
CADIARZUtazesi yokmuydu cnmyawri ben dün marketten konserve barbunya aldım
:lepi:hoşbuldum canım hemen yazayım henüz yemedim ama şimcik yiycemcokacimcoook
8 adet zeytin
1 k.k peynir (yağsız)
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan yağsız omlet
domates ve salatalık
bir bardak açık çay hazırladım şimdi afiyetle yiycem cnmzemuszemus
8 zeytin çok değilmi canım
gerisi iyide
bak benimde canım yumurta istedi bende kalkıp yapıyım biraz sonra
barbunyanın tazesine dikkat etmedim varmıydı yokmuydu
bu biraz daha tembel işiya kolay geldi ondan aldım kaydirigubbakcemile3
bu benim diyetisyenimden aldığım ölçü cnm orda 8 zeytin yazmışa.skocik barbunyaya bi baktı askerliğimi hatırladım usandırana kadar barbunya yedik askerde dedi
bir ben kalmışım yemeyen
yettim yetttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hayırlı olsun bacım bende varı bende bende bendedelikafadulden benim diyetisyeni olun bacılarım bavula döndüm iyiceneakannehir
selamm kızlarrr!opuyorumnanaktan
ben haftada üç dört kere stada gidipp koşuyorum bu aralar!hihoyyyt
kilo problemim yok ama sıkı kalabilmek için spor yapıyorum ve de rahatlamak için!sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ne de olsa!!:lepi:
hoşgeldin canımcım sende bizim gruptansın kaydirigubbakcemile5yettim yetttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hayırlı olsun bacım bende varı bende bende bendedelikafadulden benim diyetisyeni olun bacılarım bavula döndüm iyiceneakannehir
hoşgeldin derincim maşallahın var ozaman kızından nasıl vakit bulupta yapıyon canım:bbo:selamm kızlarrr!opuyorumnanaktan
ben haftada üç dört kere stada gidipp koşuyorum bu aralar!hihoyyyt
kilo problemim yok ama sıkı kalabilmek için spor yapıyorum ve de rahatlamak için!sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ne de olsa!!:lepi:
ayyyyyyyyyyyy pardon ya hayırlı olsun bacım topikinŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.