K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

aman fazla almayalımda yeter ben recimi bıraktım daha doğrusu kendimi kandırmaya çalışıyorum bıraktım diyekaydirigubbakcemile3artık gayem vermek değil almamakalkisalkisalkis

aşklarımmmm canlarım benim :asigim:
dün ablamla msn den görüştük bana çok zayıflamışsın dedi :lepi:
e tabi zayıfladım ama farkedilmesi çok hoş

şimdi hastayımya ilaç içmek için güç bela bişeyler yiyorum
iştah miştah kalmadı bende
hep böylemi kalsam ne kaydirigubbakcemile3

dünkü menüm

20 kasım cuma

sabah:çeyrek tost
2 bardak çay

öğle:1 tabak zeytinyağlı lahana sarması

akşam:yemek yemedim

aralarda:2 trabzon hurması
2 mandalina
1 portakal
1 elma
1 salatalık

su:1,5 lt

bugün arkadaşımı gördüm bir tane oğlu vardı doğumdan sonra kilo almıştı sonra diyet yapmış ikinci bebeği düşündüğü için 10 kilo vermiş ve tekrar hamile kalmış baktım doğum yapmış ama kızın bir görün dal gibi ikincisi 2 aylık ama hiç iki çocuk doğumuş gibi değil valla nasıl kıskandım bi bilseniz 2 ay önce doğum yapmış kadına hiç benzemiyordu vall zayıflayasım geldi:)))ama bayramdan sonra başlıcam inşallah şidi başlıcam desem yalan söylemiş olurum kavurma közleme haşlama derken fazla kaçıracağım biliyorum üstelik eti çok sevmediğim halde onun için bayram sonu yine başlıcam listemi yazmaya arkadaşı görünce karar verdim kızlar yoksam kendimimi kandırıyorum he ne dersiniz

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım tükkanı açtım buyrun güzel hayırlı ve kiloların çokça gittiği bir hfta olması dileğiyle
kızlar bu sabah tartıldım nasıl olduysa 73,5 geldim ay çok sevindirik oldum rejim yapmadan nasıl oldu bu iş anlamadım ama demekki bünye anca kendine geliyor herhal

--------------------------------------------------------------------------------

günaydın canladım .
iyi haftalar herkese
doruk öpüyor hepinizi teyzoşları.
oğluşumun gaz sorunu halen devam ediyor.çok ağlıyor hep kucağımı istiyor.zaten göğsümden emdiremediğim için bende kıyamıyorum hep kucağıma alıyorum.
doğumdan beri hep elektrikli pompa ile sağıp veriyorum sütümü.

oğluşumun resimlerini ekledim teyzoşları.bakmak isterseniz profilimde.

ne oliyi bayanlar iye gelmiyonuz herkes vazmı geçti diyetten böle giderse kepenk kapatmak <zorunda kalıcaz tükkanımız açık kalsın hadi gelin gelsin paracıklar:))))ay bu tükkan bedavaydı dimi gördünüzmü bak bedava yaptık tükkan kapanma noktasın geldi offf canım sıkıldı ya kimsecikler yok

günaydın yine kendi kendime konuşuyorum galiba kızlar nerdesiniz çitos divi nilü pasaklı iyimisimiz kızlar merak etmeye başladım

günaydın yine kendi kendime konuşuyorum galiba kızlar nerdesiniz çitos divi nilü pasaklı iyimisimiz kızlar merak etmeye başladım
günaydın beloşum geldim geldim meraklanma zemuszemus
kızz divin dükkanın başına gel heee bu kadar tatil yeter millet bayram geldi maaş bekler sen ortalıkta yoksun herkeş greve girdi :umursamaz:

ben bu hafta 500 gram vermişim :gitme:
tam tamına 81 kgyum bayrama kadar 80 olsaydım bari:mymeka:
hiç diyetimi bozmadım ama yinede çok vermemişim :mymeka:
neyse morel bozmak yok aynen tam gaz devam herşey bebişlerimiz için:lepi:

ÖNEMLİ NOT=DİYET LİSTESİNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kİ AYNI AY İÇERİSİNDE 3 KEZ DİYETİNİ BOZANLAR AY CANIM ÇEKTİ DAYANAMADIM BOZDUM GİBİ MAZERETLER KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
GELELİM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN İSMİNİ İMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHİR EDECEĞİM TABİKİ BAŞ TARAFINA ŞİŞKO VE YAHUT TOMBALAK GİBİ LAKAPLAR TAKARAK TEŞHİR EDECEĞİM ONUN İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DİYETİMİZİ HİÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=69,5 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity toplam 4 kg vermiş:lepi:

CİTOS2903=boy=1,65=kg=81,5 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 8,5 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=54,6=ideal kg=50kg tebrikler ecmel 2,400 gram vermiş :lepi:

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

VALE_14=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,50=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

dobiçlerrr günaydınlarrr kaydirigubbakcemile2

nası keyifler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…