K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

nekadar şanslısın çitos..evin hemn dibinizdeymiş ne rahat:)bizim arabayla 20 dk sürüyor:)bide geç çıkıyoruz burdan 8de evdeyim..çok yıpratıcı aslında ama allahtan işyerinde stresim yok yani çok rahatım oyüzden bırakamıyorum.:hulya:.aman evde napcam saki diyorum:umursamaz:....bide işhayatına çok alışmışı yıllardır.:hulya:..anca çocuk olunca bırakırım artık ozama çocukumla vakit geçiririm bol bol..allahım inşallah nasibederde o günleride görürüzz...:ecrin_bebek:

çitoscum ya varya şöyle bi düşündümde sen 80 kglara geldin nerdeyse nazar değmesin süpersin....3 ayda seni 70 kg görmek mümkün olacak valla bugidişle:dance:...tam çıtır olacaksın:lepi:

bugün kimscikler yokmuuu.....
ilk günaydın benden olsunnn ozamannnna.s.

napabilirim acaba çitosum cıpstırıkım yaa enerci içecekleri mi içsem acaba kaydirigubbakcemile3
iç iç belkim faydası olurkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

zemuszemusay nilüşüm şımartıyorsun beni çok sağol cnmŞenizŞenizŞeniz

bugün kimscikler yokmuuu.....
ilk günaydın benden olsunnn ozamannnna.s.
günaydınnnlar herkese hayırlı cumalarrrrbuyrunnnnnnnnn

Günaydın hayırlı cumalar herkeseee a.s.

Çitosum o enerci içecekleri de zararlı ama yaaa
benim kalıcı bi çözüm bulmam lazım bu duruma ama nasıl CADIARZU

günaydın çıtırlar yaaa açamadım salonu bugün erkencikten patron burdaydı giremedim açılışı mopsy yapmış nasılsın mopsy valla çitosla sen işi götürüyorsunuz maşallah size darısı bize:)))

hepinize hayırlı cumalar

günaydın canımŞenizvalla bilmiyomki nasıl çare bulsak sana :sm_confused:

opuyorumnanaktangünaydın beloşum hoşgeldin maşallahımız var dimi zemuszemus

dünkü menüm
öğlen
2 biber dolması
1 kase yoğurt
meyva salatası
akşam
ızgara balık 1 adet orta boy
roka salatası 1 tabak
ara öğünde mandalina ve elma
bugün sabah
5 zeytin
1 kk peynir
yağsız omlet
2 dilim k.ekmek
1 bardak yeşil çay ş.siz

canım sana bir tavsiyem var..ben evlenmeden önce 6 sene kadar bi gıda firmasında çalıştım..büyük bir bitkiçayı firmasındaydım ve bu çayları baya iyi biliyorum...
mate çayı içebilirsin..enerji verici bir bitki çayıdır..eskiden kızlılderililer hep bu çayı içermiş :lepi::lepi::lepi:enerji bakımından yanikaydirigubbakcemile2
günde 2 bardağı geçmeyecek şekilde bitki çaylarını kullanabilirsin...bağımlılıkta yapmaz...

benımde dünkü menüm....
sabah...peynir ekmek
ara....1 mandalin
öğle....1 kepçe şehriye çorbası
1 servis kaşığı terbiyeli minik köftelerden...1kase yoğurt
ara....2 adet N**** (Siyahi):mymeka:
akşam......1kepçe mercimek çorbası
1 yemek tabağı yeşil karışık salata
2 lokma ekmek...
kilon ne durumda derseniz tık yok...1 aydır gram oynamıyorum vallaa:çok üzgünüm: 64 kgyum halaaa:uhm:

günaydın kızlar hayırlı cumalar
az önce tartıldım yine veremedim bu hafta
ama bu hafta mazeretim vardı hasta geçirdim spor bile yapamadım

dünkü menüm
sabah:3 dilim etli pide,,,3 bardak çay

öğle:1 kase çorba

akşam:1 kase çorba ,,,2 dilim kepek ekmek

su:1,5 lt

aralarda:2 elma,,4 mandalina

kendimi hiç iyi hissetmiyorum gece ateşlendim ateşim düşmedi bi türlü
şimdi iyiyim ateşim yok ama her zerrem ağrıyo başıma sanki çekiçle çivi çakıyolar
şimdilik kendinize iyi bakın beni özleyin
haftaya bomba gibi gelecem inşallah

vildoşş geçmişolsun canım kız noldu çok hasta olmuşsunn...bol bol c vitamini allll....geçmişolsunnn

vildoşummm çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine nilünün dediği gibi bol bol c vitamini al eksik etme aman :1hug:

bu arada canımcım mate çayını bi dönem zayıflamaya yardımcı amaçlı içmiştim ama enerji açısından bi faydasını görmedim
umutsuz vaka mıyım ben yoksa mafoldumben

vildoşş geçmişolsun canım kız noldu çok hasta olmuşsunn...bol bol c vitamini allll....geçmişolsunnn
saol mopsym Şeniz
haftaya siz görürsünüz
citosla işi iyi götürüyosunuz maşallah
haftaya aranıza girecem kara kediniz olacam bende kilo vereceeeem :lepi:

saol pasaklım benim Şeniz
kuşburnu suyum var halis mulis kendi ellerimle topladım kaynattım ezdim süzdüm şifa niyetine onu içecem
başımda bi hasta bakıcı varki amaaan ne siz sorun nede ben söyleyim :1ninca: göz açtırmıyo valla
vildoşum ben onun ateşini düşürmek için yaptığım herşeyi bana yapıyo akannehir
çin işkencesi gibi bişeymiş yazık yaww ne eziyetler etmişim çocuğa ateşi düşsün diye kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın pasaklı hoşgeldin işe sabahın köründe gelince böle oluyor canım :))))nasılsın recim ne alemde

aynen canım bende 08:30'da iş başı yapıyorum
valla recim nasıl gidiyor bilmiyorum tıkandım kaldım 56da hatta bazen 57 bile oluyorum akannehir
geçen gün burada epey dertleştim bizim kızlarla düzenli bi beslenme şeklim yok maalesef
iş yerinde her istediğimi yeme imkanımda yok idare ediyoruz işte, en azından almamaya bakıyorum

sende ne var ne yok hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…