ayy demek arkideşin doğum yaptı çok sevindim cnmalkisalkisalkisrabbim bizede göstersin hayırlısıyla inşallahhhhhh sağ salim ama:Saruboceq:kimse yokmuu????
ben bugün pek uykusuzum beşbuçukta kalktım eşim yola çıkacaktı ona kahvaltı hazırladım 6da çıktı kuzum..o sırada ezan okundu kırk yılda bi sabah namazı kılayım bari dedim ama sonradan regl olduğum aklıma geldi....
yattım yine ama bugun safsalak gibiyim uykum varrr...
kızlar bide benım arkadaş şuanda yavruşuna kavuşuyor doğumda....aramızda 20 gun vardı ben hamişken...yani nasılda geçiyor zaman inanılır gibi değil....hakkımızda hayırlsı olsun inşallah ne diyim....
kızlar sizi özledim valla şu k.k yüzünden bayram dönüşü buluşup sohbet edemedik resmen..öptüm hepinizi....
:roflol:seni cadı seni insan kocikine eziyet edermi hiç sırnaşık şeysen yatarkende o çalışıyordur o zaman oda sana yapar görürsün:roflol:çok huysuzum çokkk mafoldumben
saba sabah kocamın basının etini yedim
uyan dedim kalk dedim uykum var yatcam diyo cıx kalkacaksın ben çalışırken sen yatamassın dedim :ecrin_bebek:
bi güzel kısdırdın keyfini bozdum kapadım telefonu :1closedeyes:
canım kızdırmak istedi napim :tomato: can sıkıntısı işte :roflol:
kaydirigubbakcemile3 regl olduğunu iyi hatırladın he
Allah kavustursun canım :1hug:
beloş kusura bakma imzama yazdım artık buna bir dur demenin vakti geldi ilk cezam sana geldi 3 gün teşhir edicim seni darılmak yok kuzum ben baştan belirttim kuralı bozana ceza var deyiyasakkelimebelkim bana kızarda inatla başlarsın yerimsenibennasılsınız şekerler bayram bitti döndüm dicem ama hala başlayamadım recime başlıcam inşallah maşallah bu arada almış başımı gitmişim 77 kilocuk olmuşum şimdi yuh dediğinizi duyar gibiyim deyin valla haklısınız ama arayı kapatırım telafi ederim inşallah çitos yaz kız kilomu buda bana kapak olsun he he he ağlanacak halime :)
:teselli:günaydın bebişim noldu yine sana niye morelin bozuk Şenizgünaydın dobiçler mafoldumben
çok sıkıldım ben ya :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3ha işte böle yola gel :mymeka:hiç affım yok bilesiniziyi yapmışsın çitosum azgın nefsim bunu hakettiklava: dimi ama yok ama vermeye karar verdim zati imzanı görünce :kedi raya yakışmadığımı farkettim :dilcikar:ve zayıflamaya karar verdim ama sen niyede 3 gün tut o imzayı orda aleme ibret olsun Çok üzgünüm çoookbölece ne kadar ciddi bir topik olduğunu anlar kızlar senin gazabına uğramaktansa zayıflamayı tercih ederlerkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanslm mavişim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik cnm taze annişim:CüvCüv:slm çıtırlar nasılsınızz ben geldimmm
günaydın beloşum inşallllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh meleğin seninledir canım rabbim bu cuma günün hürmetine isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:günaydın çıtır adayları ceza almış biri olarak erkencikten kalkıp dükkanı açmam ne tuhaf dimi aa olsun ben cezada alsam burdayım vericez herhalde allaaa allaaaaaa ne kızıyorsunuz ama kızlar heyecanlıyım 4 gün kaldı adetime ayy dua edin nolur inşallah meleğim gelmştir benimledir gelmediysede kısmet deriz cezamız katlanmadan rejime devam ederiz ne yapim beeen ( başını yana atmış masum smileyi)
kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun beloşşş en sonunda seni çileden çıkarmayı başardımdelikafaduldendelikafaduldenhadi bakalım kapışalım yılbaşına kadar kaç kilo vericez varmısın yarışa benle:lepi:sırnaşık şeysırnaşık şeyÇİTOOOOOOOOOOOOOOOS takvimimi gördünmü ben döndüm aranıza artıkın zayıflamak istiyorum dal gibi hatun olmaya karar verdim yeniden hadi bakalım kim daha çok kilo verecek:)) kapışalım
şimdi bu kızın kafasına bişeymi düştü böle değişti diyeceksin evet kafama dank düştü he he artık bende takvimimde verdiğim kiloları görmek istiyorum başarılar dileyin bakim bana:))))
ÇİTOOOOOOOOOOOOOOOS takvimimi gördünmü ben döndüm aranıza artıkın zayıflamak istiyorum dal gibi hatun olmaya karar verdim yeniden hadi bakalım kim daha çok kilo verecek:)) kapışalım
şimdi bu kızın kafasına bişeymi düştü böle değişti diyeceksin evet kafama dank düştü he he artık bende takvimimde verdiğim kiloları görmek istiyorum başarılar dileyin bakim bana:))))
başaır dileriz tebiikaydirigubbakcemile5 yavruşum sen yeterki karar verkaydirigubbakcemile5
ama benim anlıyamadıım bişe vaa,50 kiloya düşmek istiyon ya,
çok değil mi kuzum yaa,zaafiyet geçirme allah korusun:Saruboceq: boyun kaç deyiveseneCADIARZU