kızlar ben diyeti bıraktım olmadı olmuyor beni listeden aforoz edin bari bu aralar sıkıntıdan yemeğe düştüm inanmıcaksınız ama verdiğim kiloları geri aldım akşam bi tartıldım 78 geldim kendime ohaaaa dedim tbi içtiğim sular yediğim yemek birde üstüne kabızlık bu hale geldim sabah tartıldım 75 kilo bu halime şükür ettim ben yine uğrar bakarım sizler neler yaptınız diye tekrar kilo vermeye karar verirsem listeye eklersiniz beni ama şimdilik eski kiloma geri döndüm bu kadr kısa sürede nasıl becerdim ben bile şaştım amaaan çok canım sıkıldı ne uğraşacağım dedim kıslar siz dal gibi olunda bna kapak olsun hasedimden çatlıyayım başka türlü bu kör boğaz dize gelmicek ühü ühü hü hü hü hü
hihoyyytne vizesi cnm ?bu aralar kas neyim yapamimm çıtırım çerezimm!!!:1no2:
stada gidemedim pazardan berii!!:sinifsinif:
vize haftasıı adam habire soru hazırlıyo götüremedi benii spora!hihoyyyt
okudum canım benım karısık bıtkı cayı falan ıcmıyorum canım sadece az bı sıgara ıcıyorum gulumŞeniz
:roflol::roflolenguenmi hahaaaa:roflol::roflol:
bizim küçük vildoş grip olmuş cnm:gitme:
pazartesiden beri okula gitmiyor raporlu dün yine çok ateşlenmiş acilen dktra götürmüşler mafoldumbenallahtan domuz gribi değilmiş tonsilitmiş koruyucu iğne yapmışlar :gitme:inşallah iyidir şuan :Saruboceq:
hihoyyytne vizesi cnm ?
sende evde yap cnm aç müziği kıvırta kıvırta oyna:dance::dance:
sigarayıda bıraksan çok iyi olur cnm bebişine yazık mafoldumbeniçmee yolurrr:çok üzgünüm:
ewet çok haklısın nilüüalkisalkisalkisalkisalkisalkisbunun altına imzamı atarımsüprizzzzzşakkıdı
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
olmaz olamazzzzzz.Çok üzgünüm çoook..bu fitnesın çıtırları bukadar çabuk pes edemez:mymeka:....ama beloşşş en zor olan bu zamanlarla mücadele etmek önemli olan sakın pes etmeyasakkelime..sen inat olacaksın ki o kilolar gitsin.şakkıdı..hem biz bu kiloları 2 aydamı aldık senelerin oturmuş kilosu yani....illa birkaç kilo verip alıyoruz ama vücut yer etmiş o kiloları..2 ayda nasıl inceceik olabiliriz...bak ben bu ay 100 gr bile vermedim ama inadım inat...şimdi diyeti bırakop şişman olarakmı hayatımıza devam edelim....illaki gideceksengözlerimebaksanab..biryere gitme lütfensenağlama sen yine takıl..bu motivasyonun düştüğü zamanlar olabilir ama yine toparlarsın..:lepi:
opuyorumnanaktantamam cnm bekliyoz çabuk gelyerimsenibencanım ben bırazdan gelıcem
:lepi:sende güzel yiyon cnm listede çeşitin çok vereliniortakhıı ay çok geçmişolsun ...bu sene çok dikkat etmemiz lazım...bizde okadar çok turp havuç salata yiyoruz ki...bide meyve...ne bileyim işte ce vitamini olsun..hemde diyet içinde iyi:lepi:
bende dünü menümü yazayım buarada..
sabahh.....ekmek peynir
ara......1 havuç
öğlen.....3 kepçe tavuksuyu çorbası
1 yemek tabağı karışık yeşil salata
antep fıstıklı baklava vardı yemedim vallaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ara....1 yeşil elma
akşam...1 tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek
zemuszemusevde vakit bulup yapmamıyonmu cnm spor ben sabah 6 .00 kalkıyom 50 dk yürüyüş ve koşuyom koşu bandımda :dance:yoksa benimde zor gider bu yağcıklar uykumdan feda ediyorum ama olsun değer filinta gibi olucam inşallahzemuszemusve iyice verdiğimde resimlerimi koyucam albümüme :lepi:iyimi çitoscum ....nerde hata yapıyorum bilemiyorum ama vücut direniyor galiba bu ay iyice sabitledim 64 kiloda....biraz hareket istiyor galiba artık benım metobolizma....
zemuszemusevde vakit bulup yapmamıyonmu cnm spor ben sabah 6 .00 kalkıyom 50 dk yürüyüş ve koşuyom koşu bandımda :dance:yoksa benimde zor gider bu yağcıklar uykumdan feda ediyorum ama olsun değer filinta gibi olucam inşallahzemuszemusve iyice verdiğimde resimlerimi koyucam albümüme :lepi:
ooooh kaynatmışsınız bakıyorum da kısçeler
ya siz ne güzel menü yazıyorsunuz sebzeler yiyorsunuz
ben iş yerinde hiçç böle yapamıyorum yaa sabah simit açma bişi yiyorum öğlende yanımda varsa bisküvi meyve bişiler atıştırıyorum
suyumu hiç eksik etmiyorum yanımdan ama bende kaldım kg veremiyorum :gitme:
yapamıyorum çitosum.bende hersabah 7de kalkıp kahvaltı hazırla kendimiz hazırlan diye alel acele 8e doğru çıkıyoruz akşam yine 8 de evde oluyoruz.yemek yiyoruz toplaması derken sonra yarının yemeğini yapıyorum sonrahergece başka bir ev iş yapıyorum ya ütü... ya ev süpür toz..bigece lavaboları ov küveti tuvaleti temizle ...hiç bitmiyorrr.. gece 12 de haşat vaziyette yatıyorum...sabah zaten çok zor uyanıyorum işte spora vakit kalmıyor ev işinden..
lmaz: lmaz:canım sabah evden çıkmadan mutlaka kahvaltını yap öle simitle açmayla öğün olmaz sabah kahvaltısı çok önemli birde yokmu orada sulu yemek yapan bir yer öğlen sulu yemeği yemelisin
yada belki çokta tavsiye edilecek bişey değil ama hazır çorbalar var en azından onlardan iç öle kuru kuruya olmaz bak şimdi salgın ortalık dikkat et kendineŞeniz
pasaklı senin durumunda vahimmiş be acil önlem paketi uygulayalım sana kız olmaz böle düzen şart en zından kahvaltını güzel yap bende miskinleştim gerçi ama insan bi tuhaf hissediyor kendini ya kendimize zarar veriyoruz aslında ben normalde saat 6da kalkar bir daha yatmazdım ama soğuklar başladığından beri 7,30 kalkıyorum giyinip çıkıyorum evden offf offf nolcek bu halimiz bilmem sabahları elektrikmi bağlasak yatağa 6-7 den sonra şok yapıp bizi uyutmasın:)))))
canım sabaharı yaptığın puaça açma tarzı şeyler kan şekerini yükselttiğinden daha çabuk acıkmana neden oluyor aslında...ben hersabah kalkarkalkmaz bi çay koyarım giyinene kadar 15dk hazır olur çay..sonra masaya hemen peynir zeytin tarzı şeyler bir bardak çayla iki lokma peynir ekmek yesen bile nasıl tok tutuyor öğlene kadar anlatamam...yani öyle ahım şahım kahvaltı hazırlamıyorum hafta içi ama açmadan puaçadan daha iyi....çay koyamadıysamda kuru kuru illa bikaç lokma peynir ekmek yerim yada kornfeleks sütle..çok tok tutuyor..evde yiyip çıkıncada günede daha iyi başladığını hissediyorsun ....ooooh kaynatmışsınız bakıyorum da kısçeler
ya siz ne güzel menü yazıyorsunuz sebzeler yiyorsunuz
ben iş yerinde hiçç böle yapamıyorum yaa sabah simit açma bişi yiyorum öğlende yanımda varsa bisküvi meyve bişiler atıştırıyorum
suyumu hiç eksik etmiyorum yanımdan ama bende kaldım kg veremiyorum :gitme:
ayyy valla maşallah canım ya
ben hafta içi akşam yemeğini zor hazırlıyorum
sen bi de iş yapıyorsun
eğer misafirim falan gelmeyecekse acil bişi yoksa ben hafta içi elimi hiç bir şeye sürmüyorum
örenğin acil ütü olur yaparım, arada lavaboyu ovarım gözüme takılırsa ama genelde hafta sonuna bırakıyorum
bi uyuşukluk var bi tembellik var benim üzerimde ya
mevsimsel bir şey değil ama bu genel olarak eskiden de vardı
canım istedi mi koşa koşa giderim yaparım ama işten geldikten sonra kendimi koltuğa atıp uyumak istiyorum :sinifsinif:
erkende yatsam sabah yataktan kalkamıyorum
vitamin kullanıyorum düzenli olarak 1 - 2 aydır ama onunda etkisini görmedim pek :gitme:
canım sabaharı yaptığın puaça açma tarzı şeyler kan şekerini yükselttiğinden daha çabuk acıkmana neden oluyor aslında...ben hersabah kalkarkalkmaz bi çay koyarım giyinene kadar 15dk hazır olur çay..sonra masaya hemen peynir zeytin tarzı şeyler bir bardak çayla iki lokma peynir ekmek yesen bile nasıl tok tutuyor öğlene kadar anlatamam...yani öyle ahım şahım kahvaltı hazırlamıyorum hafta içi ama açmadan puaçadan daha iyi....çay koyamadıysamda kuru kuru illa bikaç lokma peynir ekmek yerim yada kornfeleks sütle..çok tok tutuyor..evde yiyip çıkıncada günede daha iyi başladığını hissediyorsun ....
valla bende aynıyım canım yani çok hevesle yapmıyorum ama mecburen...bizde ütü hiç bitmiyor.çünkü hep eşim takım elbise giymek zorunda olduğundan hergün 1 tanede gömleği var..bende gömlek giymeyi severim yani gömlekten geçilmiyo ütüler...hafta sonuna bıraksam hangi birini yapayım ..ozaman bütün gün temizlikle geçiyor bide ütü falan yok yetiştiremiyorum ben..mecburen yapıyorum valla...yorgunluktan geberiyom resmenkafamçokkarıştı