K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

şakkıdı
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
olmaz olamazzzzzz.Çok üzgünüm çoook..bu fitnesın çıtırları bukadar çabuk pes edemez:mymeka:....ama beloşşş en zor olan bu zamanlarla mücadele etmek önemli olan sakın pes etmeyasakkelime..sen inat olacaksın ki o kilolar gitsin.şakkıdı..hem biz bu kiloları 2 aydamı aldık senelerin oturmuş kilosu yani....illa birkaç kilo verip alıyoruz ama vücut yer etmiş o kiloları..2 ayda nasıl inceceik olabiliriz...bak ben bu ay 100 gr bile vermedim ama inadım inat...şimdi diyeti bırakop şişman olarakmı hayatımıza devam edelim....illaki gideceksengözlerimebaksanab..biryere gitme lütfensenağlama sen yine takıl..bu motivasyonun düştüğü zamanlar olabilir ama yine toparlarsın..:lepi:

bu aralar kas neyim yapamimm çıtırım çerezimm!!!:1no2:
stada gidemedim pazardan berii!!:sinifsinif:
vize haftasıı adam habire soru hazırlıyo götüremedi benii spora!hihoyyyt
hihoyyytne vizesi cnm ?
sende evde yap cnm aç müziği kıvırta kıvırta oyna:dance::dance:

okudum canım benım karısık bıtkı cayı falan ıcmıyorum canım sadece az bı sıgara ıcıyorum gulumŞeniz
sigarayıda bıraksan çok iyi olur cnm bebişine yazık mafoldumbeniçmee yolurrr:çok üzgünüm:

hıı ay çok geçmişolsun ...bu sene çok dikkat etmemiz lazım...bizde okadar çok turp havuç salata yiyoruz ki...bide meyve...ne bileyim işte c vitamini olsun..hemde diyet içinde iyi:lepi:

bende dünü menümü yazayım buarada..
sabahh.....ekmek peynir
ara......1 havuç
öğlen.....3 kepçe tavuksuyu çorbası
1 yemek tabağı karışık yeşil salata
antep fıstıklı baklava vardı yemedim vallaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ara....1 yeşil elma
akşam...1 tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek

Son düzenleme:
hihoyyytne vizesi cnm ?
sende evde yap cnm aç müziği kıvırta kıvırta oyna:dance::dance:

sigarayıda bıraksan çok iyi olur cnm bebişine yazık mafoldumbeniçmee yolurrr:çok üzgünüm:

aaa eleyna hamilemiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok sevindim allah sağlıkla kucaklamanı nasibetsin eleynacım

ewet çok haklısın nilüüalkisalkisalkisalkisalkisalkisbunun altına imzamı atarımsüprizzzzz

canım ben bırazdan gelıcem
opuyorumnanaktantamam cnm bekliyoz çabuk gelyerimseniben

:lepi:sende güzel yiyon cnm listede çeşitin çok vereliniortak

iyimi çitoscum ....nerde hata yapıyorum bilemiyorum ama vücut direniyor galiba bu ay iyice sabitledim 64 kiloda....biraz hareket istiyor galiba artık benım metobolizma....

benim dünkü menüm
öğlen
1 kase ezogelin çorbası
brokoli salatası
ve yoğurt
akşam
enginarlı tavuk 1 porsiyon
2 kaşık pilav
1 tabak salata
1 kase yoğurt
bugün sabah
1 kase tarhana çorbası
5 zeytin
1 domates
1 bardak çay ş.ziz

iyimi çitoscum ....nerde hata yapıyorum bilemiyorum ama vücut direniyor galiba bu ay iyice sabitledim 64 kiloda....biraz hareket istiyor galiba artık benım metobolizma....
zemuszemusevde vakit bulup yapmamıyonmu cnm spor ben sabah 6 .00 kalkıyom 50 dk yürüyüş ve koşuyom koşu bandımda :dance:yoksa benimde zor gider bu yağcıklar uykumdan feda ediyorum ama olsun değer filinta gibi olucam inşallahzemuszemusve iyice verdiğimde resimlerimi koyucam albümüme :lepi:

nilcüm sağol desteğin için Şenizdiyet yapmıyorum ama artık çokta yemiyorum az ve öz gidecek benim kilolar ekmeği azaltmaya çalışıyorum akşam turbu havucu rendeledım az zeytin yağı bol limonla salata yaptım onu yedim ki ekmek ve yemeğe saldırmayayım diye bakalım yavaş yavaş kendimi kandırıyorum rejim yapmıyorum diye yoksa kendim bi duysa rejim yaptığımı dellenir yine kilo vermekten vazgeçer:roflol:
çitos canım tatlı işini sen ciddiye al çikolata yerine sütlü tatlılar tüket kalorisi düşük olur canım ama mutlaka tüket tatlıyıda etide sebze ve meyva zaten yiyorsun ama tatlıda ucundn azcık tamammıvereliniortak

yapamıyorum çitosum.bende hersabah 7de kalkıp kahvaltı hazırla kendimiz hazırlan diye alel acele 8e doğru çıkıyoruz akşam yine 8 de evde oluyoruz.yemek yiyoruz toplaması derken sonra yarının yemeğini yapıyorum sonrahergece başka bir ev iş yapıyorum ya ütü... ya ev süpür toz..bigece lavaboları ov küveti tuvaleti temizle ...hiç bitmiyorrr.. gece 12 de haşat vaziyette yatıyorum...sabah zaten çok zor uyanıyorum işte spora vakit kalmıyor ev işinden..

ooooh kaynatmışsınız bakıyorum da kısçeler
ya siz ne güzel menü yazıyorsunuz sebzeler yiyorsunuz
ben iş yerinde hiçç böle yapamıyorum yaa sabah simit açma bişi yiyorum öğlende yanımda varsa bisküvi meyve bişiler atıştırıyorum
suyumu hiç eksik etmiyorum yanımdan ama bende kaldım kg veremiyorum :gitme:

lmaz:lmaz:canım sabah evden çıkmadan mutlaka kahvaltını yap öle simitle açmayla öğün olmaz sabah kahvaltısı çok önemli birde yokmu orada sulu yemek yapan bir yer öğlen sulu yemeği yemelisin
yada belki çokta tavsiye edilecek bişey değil ama hazır çorbalar var en azından onlardan iç öle kuru kuruya olmaz bak şimdi salgın ortalık dikkat et kendineŞeniz

ayyy valla maşallah canım ya
ben hafta içi akşam yemeğini zor hazırlıyorum
sen bi de iş yapıyorsun
eğer misafirim falan gelmeyecekse acil bişi yoksa ben hafta içi elimi hiç bir şeye sürmüyorum
örenğin acil ütü olur yaparım, arada lavaboyu ovarım gözüme takılırsa ama genelde hafta sonuna bırakıyorum
bi uyuşukluk var bi tembellik var benim üzerimde ya
mevsimsel bir şey değil ama bu genel olarak eskiden de vardı
canım istedi mi koşa koşa giderim yaparım ama işten geldikten sonra kendimi koltuğa atıp uyumak istiyorum :sinifsinif:
erkende yatsam sabah yataktan kalkamıyorum
vitamin kullanıyorum düzenli olarak 1 - 2 aydır ama onunda etkisini görmedim pek :gitme:

ya ben yataktan çıkamıyorum ki kahvaltı edeyim :sinifsinif:
8de en geç evden çıkmamız lazım ben 15 dk önce kalkıp hazırlanıp çıkıyorum direk
buna bi dur demem lazım
şöle 7 de kalksam çay koysam kahvaltı etsek bi güzel öyle gelsem işe ne güzel olur
eşimde çok şikayetçi bu durumdan ama napıyım uyanamıyorum :gitme:

öğlen şirkette yemek çıkıyor ama bu kriz muhabbetine yemeklerin ücretlerini çok düşürdüler geçen yıl yemekler yenmeyecek kadar kötü
bi çorba bile içemiyorum çok yağlı yada çok acı berbat yani
onların yüzünden bu iş yerindeki 3. yada 4. ayımdı sanırım gastrit oldu midemde
iş yeri hekimi yağlı yemekler yeme dedi ama ben aç mı kalıcam ya napıyım dedim yemeye devam ettim
bu sefer reflü oldum şimdi ilaçlarla geziyorum midem azıcık yağlı yada baharatlı bişi yesem midemden boğazımda kadar kaynıyor artık yanmayı geçtim yani mafoldumben
dışarıdan da bişi yiyemiyorum anlayacağın
açmayı simiti de her sabah yemiyorum midemi onlarda rahatsız ediyor arada canım çekerse alıyorum

pasaklı senin durumunda vahimmiş be acil önlem paketi uygulayalım sana kız olmaz böle düzen şart en zından kahvaltını güzel yap bende miskinleştim gerçi ama insan bi tuhaf hissediyor kendini ya kendimize zarar veriyoruz aslında ben normalde saat 6da kalkar bir daha yatmazdım ama soğuklar başladığından beri 7,30 kalkıyorum giyinip çıkıyorum evden offf offf nolcek bu halimiz bilmem sabahları elektrikmi bağlasak yatağa 6-7 den sonra şok yapıp bizi uyutmasın:)))))

evet bana acil önlem paketi uygulamalıyız
ben kendi başıma çözemiyorum bi fikir verin bana mafoldumben
ben doktora bile gitmeyi düşünüyorum bu konuyla ilgili gerçekten :gitme:
iş yeri hekimine anlatmıştım sürekli yorgunum sürekli uykuluyum falan diye b vitamini vermişti ama hiç bir faydası olmadı
başka bir vitamin aldım o daha iyi onu kullanıyorum ama onunda faydası yok
koçtaştan motor almam lazım sanırım kendime mafoldumben

canım sabaharı yaptığın puaça açma tarzı şeyler kan şekerini yükselttiğinden daha çabuk acıkmana neden oluyor aslında...ben hersabah kalkarkalkmaz bi çay koyarım giyinene kadar 15dk hazır olur çay..sonra masaya hemen peynir zeytin tarzı şeyler bir bardak çayla iki lokma peynir ekmek yesen bile nasıl tok tutuyor öğlene kadar anlatamam...yani öyle ahım şahım kahvaltı hazırlamıyorum hafta içi ama açmadan puaçadan daha iyi....çay koyamadıysamda kuru kuru illa bikaç lokma peynir ekmek yerim yada kornfeleks sütle..çok tok tutuyor..evde yiyip çıkıncada günede daha iyi başladığını hissediyorsun ....

valla bende aynıyım canım yani çok hevesle yapmıyorum ama mecburen...bizde ütü hiç bitmiyor.çünkü hep eşim takım elbise giymek zorunda olduğundan hergün 1 tanede gömleği var..bende gömlek giymeyi severim yani gömlekten geçilmiyo ütüler...hafta sonuna bıraksam hangi birini yapayım ..ozaman bütün gün temizlikle geçiyor bide ütü falan yok yetiştiremiyorum ben..mecburen yapıyorum valla...yorgunluktan geberiyom resmenkafamçokkarıştı

ne güzel anlatıyorsun ya eşimde böyle dio
"yarım saat erken kalkda bi çay koy" diye :gitme:
çok uzun süre cornflakes yedim zaten ben, iş yerinde yemek yemeyi bıraktığımdan beri diyebilirm, bi seneden fazla oldu
iş yerinde tabağım sütüm cornflakesim oluyordu evden getiriyordum hepsini yiyordum her sabah
ama sıkıldım ondan uzun süre yiyince almıyorum artık

benim eşimde işinden dolayı sürekli takım elbise giyiyor
tahmin ettiğin gibi ütüde gömlekten bol bir şey olmuyor
acilse ütüyü hallediyorum zaten yada eşim o sabah hangisini giyecekse kalkıp ütülüyor sağolsun söylene söylene

nilüş ve pasaklım valla size çok üzüldüm koşturmaca yetiştiriyorsunuz işleri :gitme:bende halimden şikayet ederim bazen çok yoruyor ev le iş arasında koşmak diye en azından benim evim işyerine 5 dakika mesafede uzaklığı yemeğimi hep evde yiyorum ben çok şükür halime eşimde sağolsun özel günler hariç takım elbise giymez spor takılır genellikle tabiiki ütülerim ama sizinki gibi çift çizgi derdim yok :sinifsinif:en azından minikim senin bu düzensiz beslenme arasında yinede bravo metebolizman fazla bozulmamış ben eskiden hiç kahvaltı etmezdim çok kötü oldum bu hamilelikten sonra alıştım erkenden yemeye şimdi düzenli yiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…