K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

nası değişmişim çitosum :1ninca:
sadece avatardaki sefkilimi değiştirdim kaydirigubbakcemile3

ohhhh şükür tükkan sefte yapmış dükkan sahibi nerelerde çok çalışmaktan hasta düştü garibim:))
çitos azmine hayranım cnım azda versen devam ediyorsun maşallah kız sana tu tu tu

ohhhh şükür tükkan sefte yapmış dükkan sahibi nerelerde çok çalışmaktan hasta düştü garibim:))
çitos azmine hayranım cnım azda versen devam ediyorsun maşallah kız sana tu tu tu
:umursamaz:tükkan saabıı totosunu bana dayadı kaytarıyor işten bi gelsin çekecem kulaklarını hastafelan demiycem:eek:lmaz::mymeka:
ay beloşum bu bebişler bize ne eziyet ediyor bi bilsen bir yanıma bebek hayalini getiriyom :emir_bebek:bir yanımda tatlılar kebablar pideler geliyor hayalimemafoldumbeno zaman dur citos diyom yeme:mymeka:bunları yersen bebiş hayaline :a015:böle veda edersin diyom kendimi korkutuyom mahsus:çok üzgünüm:ve mecburen diyete devam diyom zati hamile kalınca bol bol yiycem bunlardan şimdi yemesem ne olucak boşveerrr:nazar:nasıl taktiğim güzelmisırnaşık şey

ooo süper bir taktik bu bendemi denesem :))ama benim hiiiç kanmaya niyetm yok gibi bak diyorum bebek olmaz diyorum yok banamısı demiyor buldumu güzel bişey götürüyor ama çekecem kulağımı artık olmıyacak bayramdan sonr bakalım inşallah bir başlıcam pir başlıcam inşalaaaaaaaaaah

dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak çay ş.siz
üzüntümden cnm bişi istemedi bunları bilem zor yedim
öğlen
çeyrek tost 1 ayran
akşam misafirim vardı onlara iskender döner yaptım
kendimede 1dilimkepek ekmeğin üzerine çok az et döner koydum üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm onu yedim yanında salata yedim bol bol ara öğünlerde meyva ve yeşil çay içtim

ooo süper bir taktik bu bendemi denesem :))ama benim hiiiç kanmaya niyetm yok gibi bak diyorum bebek olmaz diyorum yok banamısı demiyor buldumu güzel bişey götürüyor ama çekecem kulağımı artık olmıyacak bayramdan sonr bakalım inşallah bir başlıcam pir başlıcam inşalaaaaaaaaaah
başla beloşum başla içimizdeki öküze bi çüşşş demenin vakti geldi:mymeka:KK43:bu öküz lafı nilüye ait o söyleyince çok gülüyom:roflol:)
sende bayram arkası katıl tekrardan bize tam gaz devam edelim:lepi:

allahım koca topikte tek başıma kaldımsenağlama
deli gibi kendi kendime konuşuyom nerdesiniz yaw gelinde sohbet edelim:umursamaz::eek:klava:

geldim kızlar geldim sonunda
valla özlemişim topiğimin taşını torpağını :roflol:
yani taşını torpağını derken sizi kasdettim haa yoksa arka planı demek istemedim :)

geldim kızlar geldim sonunda
valla özlemişim topiğimin taşını torpağını :roflol:
yani taşını torpağını derken sizi kasdettim haa yoksa arka planı demek istemedim :)
oooo sonunda geldin dimek :umursamaz:bizde topiği başkasına devretmeyi düşünüyorduk beloşla üstümüze yığdın gittin işi hanfendü hani nerde kaldı bizim bayramlıklar insan gelirken hediye neyim getirir boş boş sallandın geldinmi:mymeka:

oooo sonunda geldin dimek :umursamaz:bizde topiği başkasına devretmeyi düşünüyorduk beloşla üstümüze yığdın gittin işi hanfendü hani nerde kaldı bizim bayramlıklar insan gelirken hediye neyim getirir boş boş sallandın geldinmi:mymeka:

ben işimi bilirim şekerim zemuszemus
doğru adamlara devretmişim tükkanı yokluğumda maşallah bayaa müşteri çekmişsiniz tükkana sırnaşık şey

boşamadım cebime attım :nazar: -tatlicadiarzu-
cebime attım derkenkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

ben işimi bilirim şekerim zemuszemus
doğru adamlara devretmişim tükkanı yokluğumda maşallah bayaa müşteri çekmişsiniz tükkana sırnaşık şey
:mymeka:bak hele bide dalga geçiyor sorarım ben sana bunun hesabını düşersin elimekötükedihüso

slm çıtırlar topiği boşlamışsınız bakıyorumm ben uzun zamandır giremedim ablacım doğum yaptı yanına gidip geliyom dünde evdeydim gitmedim bayram temizliği yaptım bugünde kalan iişlerimi bitiricem
vildoşum hemsom nasılsın gızz özledim hepicinizi valla beloş ablamı citosumu kayramı hepicinizi çok özledim gerçekten yaa kızlarrr cıtırlarım nerdesiniz gelinde iki çift laf yapalım

günaydın yine kendi kendime konuşuyorum galiba kızlar nerdesiniz çitos divi nilü pasaklı iyimisimiz kızlar merak etmeye başladım

iyiyiz şekerim iyiyiz de kimse gelmeyince bakmadım topice :kedi:

aaa bugün kimse günaydın dememiş hakkaten bi mavi gözlü gelmiş te o kaa
kısçeler neredesiniz yaa iyice boş kaldı burası
aaah ahh eskiden ne muhabbetler dönerdi sayfalara yetişemezdik mafoldumben

kızlar naberler ya ben nezamandır uğramadım buralara valla özürrr.....
cumartesi pazar hep misafir ağırladım evde.cumartesi zaten dükkandada durmadım eve gidip hazırlıklar yaptım pazarda öyle canım çıktı yorgunluktan....
hafta başından beride keyfim yok sanki canım bişi istemiyor sinirlerimde çok gergin ....canım sıkılıyorrr böyle bi tuhafım.hastamı olacağım bilemiyorum.....yarında arife zaten biz öğlene doğru bayramlaşıp çıkarız dükkandan..kızlar eğer görüşümezsek hepinize mutlu huzurlu bayramlar dilerim....
çitoscum repini gördüm ama rep veremdim sana:1no2: ...mesaj olarakta şunu düşün rabbim herşeyin hayırlısını verir mutlaka ama mutlaka her kötünün ardından daha güzel kapılar açılır...ben kendimle başedemediğim zamanlarda bunları aklımdan geçirip şüketmeyi deniyorum.birazda olsa o anda unutuyorum derdimi:1closedeyes:....allahım yardım etsin bize inşallahh....:nazar::Saruboceq:
diyet konusundada 63.600 geliyorum bu sabah.alkisalkisalkis.tabi bayramda oynarmı oynamazmı şüpheli....tamda oturmamış kg olduğundan bayram yemekleri etkileyebilir.....
ama ekmek falan yemeyeceğimalkisalkisalkis

günaydın kızlar herkesin mübarek kurban bayramını şimdiden kutlarıma.s.
nilüm hiç önemli değil cnm :1hug:ne güzel 400 gram vermişin tebrikler cnmhihoyyyt
bayramdada dikkat edersen almazsın belki hadi kolay gelsin hepimizevereliniortak
kızlar 4 gün sonra görüşürüz herkes kendine dikkat etsin bayramdan sonra tek tek tartıcam hee ona göre eti fazla kaçırmayınsengözlerimebaksanab

Günaydın kızlar
Şimdiden bayram tatiline girdiniz demek
Dikkat edin, fazla yemeyin ekmeği, eti, hamur işini, baklavaları, tatlıları
Bende bugün yarım gün çalışıyorum, öğleden sonra eve gidip bayram temizliğime girişicem
yapabildiğim kadar artık napiim
zaten bize gelen giden olmaz, biz gidiyoruz genelde büyüklerimize
bayramda bilgisayar başına geçemem sanırım o yüzden herkese şimdiden hayırlı bayramlar zemuszemus

X