kaydirigubbakcemile3bende ondan bahsediyom zati noldu öbürüne boşadınmı yoğsamzemuszemussırnaşık şeynası değişmişim çitosum :1ninca:
sadece avatardaki sefkilimi değiştirdim kaydirigubbakcemile3
:umursamaz:tükkan saabıı totosunu bana dayadı kaytarıyor işten bi gelsin çekecem kulaklarını hastafelan demiycemohhhh şükür tükkan sefte yapmış dükkan sahibi nerelerde çok çalışmaktan hasta düştü garibim:))
çitos azmine hayranım cnım azda versen devam ediyorsun maşallah kız sana tu tu tu
başla beloşum başla içimizdeki öküze bi çüşşş demenin vakti geldi:mymekaooo süper bir taktik bu bendemi denesem :))ama benim hiiiç kanmaya niyetm yok gibi bak diyorum bebek olmaz diyorum yok banamısı demiyor buldumu güzel bişey götürüyor ama çekecem kulağımı artık olmıyacak bayramdan sonr bakalım inşallah bir başlıcam pir başlıcam inşalaaaaaaaaaah
oooo sonunda geldin dimek :umursamaz:bizde topiği başkasına devretmeyi düşünüyorduk beloşla üstümüze yığdın gittin işi hanfendü hani nerde kaldı bizim bayramlıklar insan gelirken hediye neyim getirir boş boş sallandın geldinmi:mymeka:geldim kızlar geldim sonunda
valla özlemişim topiğimin taşını torpağını :roflol:
yani taşını torpağını derken sizi kasdettim haa yoksa arka planı demek istemedim :)
kaydirigubbakcemile3bende ondan bahsediyom zati noldu öbürüne boşadınmı yoğsamzemuszemussırnaşık şey
oooo sonunda geldin dimek :umursamaz:bizde topiği başkasına devretmeyi düşünüyorduk beloşla üstümüze yığdın gittin işi hanfendü hani nerde kaldı bizim bayramlıklar insan gelirken hediye neyim getirir boş boş sallandın geldinmi:mymeka:
cebime attım derkenkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-boşamadım cebime attım-tatlicadiarzu-
:mymeka:bak hele bide dalga geçiyor sorarım ben sana bunun hesabını düşersin elimekötükedihüsoben işimi bilirim şekerim zemuszemus
doğru adamlara devretmişim tükkanı yokluğumda maşallah bayaa müşteri çekmişsiniz tükkana sırnaşık şey
günaydın yine kendi kendime konuşuyorum galiba kızlar nerdesiniz çitos divi nilü pasaklı iyimisimiz kızlar merak etmeye başladım