- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iç iç belkim faydası olurkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeynapabilirim acaba çitosum cıpstırıkım yaa enerci içecekleri mi içsem acaba kaydirigubbakcemile3
zemuszemusay nilüşüm şımartıyorsun beni çok sağol cnmŞenizŞenizŞeniznekadar şanslısın çitos..evin hemn dibinizdeymiş ne rahat:)bizim arabayla 20 dk sürüyor:)bide geç çıkıyoruz burdan 8de evdeyim..çok yıpratıcı aslında ama allahtan işyerinde stresim yok yani çok rahatım oyüzden bırakamıyorum.:hulya:.aman evde napcam saki diyorum:umursamaz:....bide işhayatına çok alışmışı yıllardır.:hulya:..anca çocuk olunca bırakırım artık ozama çocukumla vakit geçiririm bol bol..allahım inşallah nasibederde o günleride görürüzz...:ecrin_bebek:
çitoscum ya varya şöyle bi düşündümde sen 80 kglara geldin nerdeyse nazar değmesin süpersin....3 ayda seni 70 kg görmek mümkün olacak valla bugidişle:dance:...tam çıtır olacaksın:lepi:
günaydınnnlar herkese hayırlı cumalarrrrbuyrunnnnnnnnnbugün kimscikler yokmuuu.....
ilk günaydın benden olsunnn ozamannnna.s.
günaydın canımŞenizvalla bilmiyomki nasıl çare bulsak sana :sm_confused:Günaydın hayırlı cumalar herkeseee a.s.
Çitosum o enerci içecekleri de zararlı ama yaaa
benim kalıcı bi çözüm bulmam lazım bu duruma ama nasıl CADIARZU
opuyorumnanaktangünaydın beloşum hoşgeldin maşallahımız var dimi zemuszemusgünaydın çıtırlar yaaa açamadım salonu bugün erkencikten patron burdaydı giremedim açılışı mopsy yapmış nasılsın mopsy valla çitosla sen işi götürüyorsunuz maşallah size darısı bize:)))
hepinize hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar herkeseee a.s.
Çitosum o enerci içecekleri de zararlı ama yaaa
benim kalıcı bi çözüm bulmam lazım bu duruma ama nasıl CADIARZU
saol mopsym Şenizvildoşş geçmişolsun canım kız noldu çok hasta olmuşsunn...bol bol c vitamini allll....geçmişolsunnn
vildoşummm çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine nilünün dediği gibi bol bol c vitamini al eksik etme aman :1hug:
bu arada canımcım mate çayını bi dönem zayıflamaya yardımcı amaçlı içmiştim ama enerji açısından bi faydasını görmedim
umutsuz vaka mıyım ben yoksa mafoldumben