July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

KIZ 70 CM POPONA KAdAR OLUR NE O OLE COK BARİZ BELLİ OLUR BU SAÇLAR TAM BELE GELİYOR ENSEdEN ÖLÇ 50 CM AŞŞAGISI O ŞEKİL VE SAHTE dURMUYOR TATLIM EKLERİM AZ SONRA NASIL dURdUGUNU BEKLE

KIZ 70 CM POPONA KAdAR OLUR NE O OLE COK BARİZ BELLİ OLUR BU SAÇLAR TAM BELE GELİYOR ENSEdEN ÖLÇ 50 CM AŞŞAGISI O ŞEKİL VE SAHTE dURMUYOR TATLIM EKLERİM AZ SONRA NASIL dURdUGUNU BEKLE

doğru söylüyon o boyda alsam da birazcıcık kestircektim zaten...
bekliyoommm

Son düzenleme:
bütün parçalar takılı mı bu fotolarda bebişim
ya resmen resimler açılana kadar içimden Allaha yalvardım arkadaş
bulayım artık şu çıtçıtı diye

yok burda 5 tanesini taktım cnm dusun hepsi takılsa hem gür hem daha dolgun durur çok fotom varda hep kesik kendi kendime çektigim için uzaktan bi profil resmim var boy o şekil yani cok hoş bir boy

yok burda 5 tanesini taktım cnm dusun hepsi takılsa hem gür hem daha dolgun durur çok fotom varda hep kesik kendi kendime çektigim için uzaktan bi profil resmim var boy o şekil yani cok hoş bir boy

fotoğraftaki sensin sanırım julyy ne kadar güzel saçların var maşallah özellikle rengin çok hoş söylemeden edemedim

doğru söylüyon o boyda alsam da birazcıcık kestircektim zaten...
bekliyoommm

bende 65 almıştım bunları çok kezban duruyodu kestim böle daha naturel duruyor ucları tam bele geliyor ki bnm boy uzun biliyorsun sende daha uzun durucaklar tatlışım sana hiç çirkn bişi gönderdimmi gönderirmiyim aşk olsun ben heryerde 8 adeti 250 300 sen okadar verme gunah ben bunlar öle duruyor sen kullan die ekledim tatlm

tamam canımın içi sen öyle diyosan öyledir
bugüne kadar zevkinden de doğrundan da yanlış görmedim
bi de fiyat alayım hepsine ve mesela 2tane dörtlü 2tane 3lü 2tane de 2li 6parça ne kadar olur

fotoğraftaki sensin sanırım julyy ne kadar güzel saçların var maşallah özellikle rengin çok hoş söylemeden edemedim

cnm cok teşekkür ederim evet kendi kendime evde yaptım o rengi KK da konum var zaten bin insana yardım etmişimdir herkes sarı oldu tekrar teşekkür ederim cok

kalplerimiz nasıl da karşılıklı
ben de sana diyorum valla bugüne kadar ne yolladıysan neye ne dediysen katkat doğrusu güzeli çıktı
o yüzden sana güveniyorum bebeğim
senden almayıp kimden alıyım başka herkese güvenemiyorum zaten öyle

tamam canımın içi sen öyle diyosan öyledir
bugüne kadar zevkinden de doğrundan da yanlış görmedim
bi de fiyat alayım hepsine ve mesela 2tane dörtlü 2tane 3lü 2tane de 2li 6parça ne kadar olur

sana asla paha bicemem dostluguna ne kadarın varsa ne zmn verirsen biliyorsun çok severim seni cnm önemli olan kullanabilesin suan bu saçlar bal rengi sen bunları suanki saçına boyucaksn ve pigmentasyon yapacaksın öncelikle sana tekrar anlatırım yapacaklarını aynı rengin yaptıktan sonra aralarada sarı balyaj at mukemmel olursn cnm senin saçlar az bunlarla gür uzun saçların olur ve ben sana en uzunlarını göndericem bi 4lü bi 3lü 4 tanede tekli yollarım senin saçlara yeter artar bile

bebekim bak talipliler cıkıyor ona göre kararını bana ilet

bitanem olsun sen de benim için çok önemli ve değerlisin biliyosun
ama sen de hem kendine alacaksın yenisini ki almasan bile satış yapıyosun sonuçta
hakkına giremem sen bana bi fiyat ver
şuan için hepsini ödeyemesem de eğer ayın 15ini beklersen hepsini bir öderim
önceden aldığım bişeyin de parası var zaten
ama julyyim sen bana tekli gönderme çok onları ben hiç kullanamıyom büyük parçalardan olsa bana yeter
tekli 1 2tane olsa daha iyi benim için
daha önce denemek için birinden aldım çok zorlandım bebeğim

tamam canım ona göre hallederiz sana takabiliceklerini yollarım bebekim ama tekliler olmak zorunda cunku yana takman için zaten senin omuz aşasında ya en altlara taksan saçın 2 kat durur hoş olur

tamam canım ona göre hallederiz sana takabiliceklerini yollarım bebekim ama tekliler olmak zorunda cunku yana takman için zaten senin omuz aşasında ya en altlara taksan saçın 2 kat durur hoş olur

tamam bitanem sen daha iyi anlıyon bu işten
beni çok uğraştırmıcak şekilde ayarla işte
ve fiyat ver konuyu değişme

ELİMdE 1AdET 3LÜ,,,, 4 AdET 2Lİ,,,, CITCIT KALMIŞTIR 39CM ..dİĞERLERİ SATILdI ALMAK İSTEYEN UYGUN FİYATA VERİCEM ÖZELdEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 950954 Eki Görüntüle 950955 sıfırdır..38beden.. bu tayt yanları siyah oldugu için bacakları incecik gösterir

............ İÇLERİNdE SATILANLAR OLMUŞTUR KALANLAR İÇİN BUYRUN ELİMdEKİ URUNLER.. VE ALINTI YAPAMAdAGIM ÜRÜNLER İÇİN 51. VE 52. SAYFAYI ZİYARET EdİNİZ

Son düzenleme:
kotların çogu 28 cnm 1 tane cok begendiğim var o lastikli tam dar paça beyaz deri detaylı 28 ama esneme payıyla olabilir ve birde 29 beden dar paça oda cok guzel duran kot siyah gri hafif taşlanmış olan kemerli yukarda olan var cnm digerleri dediğim gibi 28 maalesef şansına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…