July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

kargolarınız bugun cıktı yola takip noları için bana ulaşın ben msjları sürekli yeniliyorum dolmaması için o yuzden msjla ulaşamadım ulaştıklarıma attım zaten teşekkürler güle güle kullanmanız dileğiyle

Merhaba jully benim strativarious kot ile sal için kargo takip no yazar mısın

..........................

çoklu alımlarda hediye + indirim vardır.. siparişler yerlerine ulaşmış herkes memnun bende memnun teşekkürler burdan herkese guzel msjlarınız için

Son düzenleme:
kuzuuum aldım kargomu az öncee. gelir gelmez denedim hemen çok çok çok begendim. yarasa kol hırkayı kaçırsaydım gerçekten üzülürdüm iyiki aklıma girdin siyah beyaz etekte tam fiziğimi sardı çok seksi durdu gelelim asıl uykularıma geren kamuflajlı etek. OMG böyle bi güzellik olamazzzz ama gel görki bana o kadar kısa oldu ki anlatamam. boyunu falan da hiç sormadım benim hatam. nasıl giycem diye yana yana onu düşünüyorum :26:

cnm siyahbeyaz etegi straplez badi olarakta kullanabilirsin oylede cok guzel oluyor... (bel ufak noya dustukce etek boyuda ona göre ayarlanıyor) kot etegi yazlık yerde giyebilirsin cnm yada denizden cıktıktan sonra bikini altına giyebilirsin evet cok gzl etek keşke bana olsaydı cok mutlu oldum begenmene iyi guzel gunlerde giymen dilegiyle cnmm

yukarıda görünen eşyaların bedenlerini de söylermisin tatlım

1.siyah kazak M / L uygundur tek omzu dusuk salaş durur
2.3.4.5. M beden
6.7.8.9.10. M/ L bedene uyumlu
11. boyundan gömlek S beden
12. M/L uyumlu straplez kırmızı olan.
13.elbise M bedene uyumlu lastiklidir
14.kot etekte 29/30 beden

1.siyah kazak M / L uygundur tek omzu dusuk salaş durur
2.3.4.5. M beden
6.7.8.9.10. M/ L bedene uyumlu
11. boyundan gömlek S beden
12. M/L uyumlu straplez kırmızı olan.
13.elbise M bedene uyumlu lastiklidir
14.kot etekte 29/30 beden
boyundan gömleği çıkaralım, bide mavi tek omuzda çıksın.... kot etek de de olur mu bilemedim....
geri kalanlarına toplamda ne kadar dersin... ayrı ayrı toplamaya uğraşmıyım şimdi.... kot eteği de düşünüyorum ama bedeni konusunda çok kararsızımmmmm.... akşam konuşalım bunu, alıcıyım

size indirimli olarak hepsini yazarım msjla çoklu alıcagınız için kot etek bnm hediyem olsun size :) olmassa başkasına hediye edersinz sıfırdır.
teşekkürler

size indirimli olarak hepsini yazarım msjla çoklu alıcagınız için kot etek bnm hediyem olsun size :) olmassa başkasına hediye edersinz sıfırdır.
teşekkürler
canım şu siyah beyaz elbise karışmış araya görmedim bile ben onu

canım şu siyah beyaz elbise karışmış araya görmedim bile ben onu

canım msj süre engeli var yine evet dediğim gibi oda hediyesi tabiki bana bilgilerinizi gönderin p.tesi yola cıksınlar iyi gunlerde kullanın inşallahhhh aldıkların bazıları sıfır kullanılmadı bununda altını cizeyim

diğer ayakkabılar için lütfen 51...52 sayfayı ziyaret ediniz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…