kotların çogu 28 cnm 1 tane cok begendiğim var o lastikli tam dar paça beyaz deri detaylı 28 ama esneme payıyla olabilirEki Görüntüle 951253 Eki Görüntüle 951254 Eki Görüntüle 951255 ve birde 29 beden dar paça oda cok guzel duran kot siyah gri hafif taşlanmış olan kemerli yukarda olan var cnm digerleri dediğim gibi 28 maalesef şansına
7 tl cebi taşlı olan var beğendiğim o kaç beden
oda 28 cnm o birazdaha geniş duruyor fakat esneme payı yok işte olan bu attııgım fotodaki
canım ben bunları beğendim bunlardan 29 olan hangisi bi de siyah dar paça dediğin hangisi koyabilir misin foto sayfan baya karışık benimki gibi:)
Eki Görüntüle 951268 Eki Görüntüle 951269 Eki Görüntüle 951270 bu canım 29 beden sana olur ve tam dar pacadır kemeri hediye yolluyorum alana ve bide ustteki lastikli hafif 28 ama bilemiyorum olurmu o var digerleri o taşlı cepli falan hep 28 beden
29 beden olan ne kadar canım bi de ne kadar kullanıldı[/QUOT
bi de mavi kot istiyorum ben ya varsa 29 beden elinde ama yok sanırım.o taşlı olanla bu dar paça arasında ne kadar fark var canım basen ve bacak genişliği olarak
29 beden olan ne kadar canım bi de ne kadar kullanıldı
29 beden olan ne kadar canım bi de ne kadar kullanıldı
canım bişi sorcam fotoğraf çekiminden yoksa modeldn mi bilmiyorum kotun arkası beyazlamış gbii duruyo?
10tlden gönderirim bunu sana ablam kullandı onundu dar geliyor herhangi bir sorunu ciziği osu busu yok yanidiger kotlarda 29 var falan bol hafif paçaları sen dar paça ve likralı istiyorsn cnku bi bu uyumlu sana beden olarak bide 1 tane nar ciceği var o kategoride bakabilirsen oda sana olur
bu kaç beden acaba?
bu kaç beden acaba?
bu kot hiç kullanılmadı 28 ama geniş duruyor istersen ölçeyim
29 beden olan kotla üstüste koyup ölçebilir misin bi taşlıda kaldı aklım ya...onu da ölçsen.o geniş kotla taşlıyı ölçer misin dar paçaya göre nasıllar kalıp nasıl
istedigin taşlı olan önü bel 39 cm basen 52 bence olur bu begendiğin sana dedim ya 28 gibi durmuyor zaten
diesel olanın fiyatı ne bi ceplerinde taş olan mı geniş diyosun hangisi
diesel olanın fiyatı ne bi ceplerinde taş olan mı geniş diyosun hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?