juligu'nun da çeyizi var:)

Evet evet Bernardo,ama ben onların içinden tuzluğu aldım çok hoşuma gitmişti,ekmekliklerde de yeni modeller var çok güzel,ama ben onları en son alıcam

İnş.canım çok sağol,hepimiz aşkla mutlulukla kullanalım

Canım güle güle kullan ben de aldım o önlük takımından mağazada görmüştüm çok beğenmiştim ve indirimi kaçırmadığımıza sevindim çok karlı bir alışveriş oldu :)) Mutlulukla kullan hepsini.

Çok sağol canımmevet bende çeyizimiz için kampanyalar kısmından haber aldım kampanyayı çokta hoşuma gitti,aldım.Güle güle kullanalım lezzetli yemekler yapalım inş.

maşallah süpermiş çeyizlerin bayıldım
önlüklerden bende aldım kendime çok mutluyum aldığım için
hepsini mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullan canım

Hepimiz güle güle kullanalım canım,gerçekten güzel bir kampanyaydı,iyiki almışız

güle güle kullan canım çok güzeller sarev nevresim takımımız aynı hatta:)

Saol canım,sarevin en beğendiğim modeli burdaki arkadaşların topiklerinde de görüyorum,çok satılan bir ürün galiba,hepimiz iyi günlerde kullanalım

hepsi çok güzel güle güle kullan canm ama tencere takımın emsan cok güzel benmde baktıgım modeller arasındaydı :)

Teşekkür ederim canım,evet bende çok araştırmıştım,hem merkası hem modeli çok hoşuma gitti emsan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…