juligu'nun da çeyizi var:)

juligu

bin muhteşem güneş!
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
470
0
96
36
Bursa
Kızlar bunlarda benim çeyizlerim.Yeni başladım ama çok zevkli insanın aldıkça alası geliyor.O değerli yorumlarınızı esirgemezsiniz artık

Not:Kızlar ben yavaş yavaş aldığım için son sayfalarda aldıklarım:)

Son düzenleme:
Çok şirinlerrrrrrrr bayıldım canım iyi günlerde kullan :) zevklisinde hani
ÖZellikle Polo Nevresim takımına bayıldımmmmmmmmm

aaa sağol canım beğenmene sevindim,zevklerimiz aynı demekki.
o nevresim takımını bende ilk gördüğüm anda vurulmuştum,benim olmalısın dedim ve aldım

Son düzenleme:
Canım elticiğim aldıkların çok güzel,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah ! Ben de özeniyorum siz böyle cici şeyler alınca Benimkiler 1 yıldır kullanılıyor eskidi gibi geliyor bana Ben de evimi ekleyeyim bari

Canikom geç bile kaldın eklemekte :) sabırsızlıkla bekliyoruz....

Sağol cicimamin inşallah.Olsun kız kullanılınca daha farklı hisseder insan o kadar alıyoruz dimi şeker.evinde görmüş oluruz seninkileride

İnşallah canım çok sağol,daha az aldım ama beğenmenize çok sevindim

canımm herseyın cook güzel güzel günlerde kullan inşallahhh:)))

cnm güle güle kullan aldılarını bernardo kahvaltı takımında benimde gözüm vardı ama bakalım nasipp

cnm güle güle kullan aldılarını bernardo kahvaltı takımında benimde gözüm vardı ama bakalım nasipp

teşekkürler canım,ben bernardonun ürünlerini çok beğeniyorum,çok cici modelleri var,içinde kalacağında çeyizinde dursun,uygun bir zamanında al bence

İyi günlerde kullanın hepsini çok beğendim özellikle de battaniyeleri.. Acaba çıplak gözle de aynı güzelliğe mi sahipler diye sorsamm?

Çook teşekkür ettim.battaniyelerin özellikle kalınlığı çok güzel ince değil yani,grili siyahlı olan daha bile güzel duruyor

Güle güle kullan canım aldiklarini hepsi cok guzel :)
Dedigin gibi insanin aldikca alasi geliyor :))
Alinacaklar bitince de bosluga dusuyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…