• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

juligu'nun da çeyizi var:)

aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan :)) bu arada kadeh takımında çok güzelmiş bende o markanın ürünlerini çok beğeniyorum.. ama fiyatları birazcıkkk fazla :3: neyse dönüp dolaşıp ona gelicem sanırım bendee :))

ay maşallah hepsi çok güzel tencerelerine bayıldım yaaa:) Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm:)

aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan :)) bu arada kadeh takımında çok güzelmiş bende o markanın ürünlerini çok beğeniyorum.. ama fiyatları birazcıkkk fazla :3: neyse dönüp dolaşıp ona gelicem sanırım bendee :))

Şağolasın canım çok merci:48:Kadeh takımım birazcık tuzlu evet bende almamak için birkaç yere daha bakmıştım ama vazgeçemedim birtürlü kendime enge olamadım:17:

ay maşallah hepsi çok güzel tencerelerine bayıldım yaaa:) Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm:)

Çok teşekkür ettim canım,tombiş tombiş duruyor tencereler dimi:9:İnş o tencerelerin hakkını veren yemekler pişirebilirim:44:

Kızlar bunlarda son aldıklarım;
Cemile marka çok beğenerek aldığım pasta setim:31:

$imagesCAYXMZA4.webp
$images.webp
$markakurducom-urun-limango-r851923-t1311913061-15.webp

Valeron havlularım

$52975171931445581_1_org.webp
$356_20062011194.webp
$tc_41_3.webp

Bunlarda markafoniden aldıklarım fotolar küçük olucak artık bulamadım:10:

Kahvaltı setimle kullanacağım kurabiyelik
$503k_90x125.webp
Mini mini seramik çerezliklerim
$06533_90x125.webp

Runner seti,siyah masa örtüsünü bekliyor :16:
$markakurducom-urun-limango-r955216-t1307766081-20.webp

Son düzenleme:
Çok sağol canım inşallah,hayırlısıyla bi eskidikleri zaman yenisine sağlık deriz dimi:10::1:

Pasta setine baılıyorummm=) çay ve kahve fincanlarınıda dahil edip almak istedim amncak çook yüksek miktara geldiği için fiyatı vazgeçtim:D sen iyi günlerde kullan canım=)

herşeyin harika cnm güle güle kullan 2 yıl varmış evlenmene benimde 2 yıl var ama bende daha bi hazırlık yok nasıl yetiştircem bilmiyorum valla:nazar::nazar:

Pasta setine baılıyorummm=) çay ve kahve fincanlarınıda dahil edip almak istedim amncak çook yüksek miktara geldiği için fiyatı vazgeçtim:D sen iyi günlerde kullan canım=)

Aynen canım bende pahalı diye vazgeçiyordum ama linensten aldım indirim vardı,tek kalmış hatta kahve fincanları bile bitmişti,böyle daha uygun oldu zaten:46:

herşeyin harika cnm güle güle kullan 2 yıl varmış evlenmene benimde 2 yıl var ama bende daha bi hazırlık yok nasıl yetiştircem bilmiyorum valla:nazar::nazar:

Sağol canım çok teşekkür ederim:54:2 yıl var evet ben yavaştan almaya başladım borcu bitince yenilerini alıyorum,zorlanmadan ödemiş oluyorum canım bence sende ufak tefeklerden başla:16:

mutfak gereçlerine bayıldımm hele tepsi :16:
hepsini iyi günlerde kullan canım...

Çok teşekkür ederim canımm:17:Cats by luyano ürünleri çok şeker pisileer ya:124:

Mudo'dan aldıklarım;

6 kişilik kardan adam tabağım işyerimdeki ablamın yılbaşı hediyesi:38:
$046aba43-d370-41e2-8ce0-cdf147458a26.webp

Kupa ve havluyu da tabaklarım yalnız kalmasın diye alayım dedim:46:
$3e5c0be4-307a-4e4e-85a2-c89549348536.webp

$558e338f-8f0a-4208-87ab-d04969c556f8.webp

Çok şirinlerr :)
özellikle tabaklarına bayıldımmmm ,)
iyi günlerde kullan canım :nazar:

Canım topığıne bakmıstım ama yazmamısım sanırım gule gule kullan demek sımdı nasıp oldu Allah yardımcın olsun daha alınacaklar ıcın:34:

Çok teşekkür ederim canım,sağolasın tabi bu upuuzun bir süreç e benimde önümde biraz zaman var,yavaştan tamamlamaya çalışıyorum işte:34:

Back
X