juligu'nun da çeyizi var:)

aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan :)) bu arada kadeh takımında çok güzelmiş bende o markanın ürünlerini çok beğeniyorum.. ama fiyatları birazcıkkk fazla neyse dönüp dolaşıp ona gelicem sanırım bendee :))

ay maşallah hepsi çok güzel tencerelerine bayıldım yaaa:) Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm:)

Şağolasın canım çok merciKadeh takımım birazcık tuzlu evet bende almamak için birkaç yere daha bakmıştım ama vazgeçemedim birtürlü kendime enge olamadım

ay maşallah hepsi çok güzel tencerelerine bayıldım yaaa:) Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm:)

Çok teşekkür ettim canım,tombiş tombiş duruyor tencereler dimiİnş o tencerelerin hakkını veren yemekler pişirebilirim:44:

Kızlar bunlarda son aldıklarım;
Cemile marka çok beğenerek aldığım pasta setim

Valeron havlularım

Bunlarda markafoniden aldıklarım fotolar küçük olucak artık bulamadım

Kahvaltı setimle kullanacağım kurabiyelik

Mini mini seramik çerezliklerim

Runner seti,siyah masa örtüsünü bekliyor

Son düzenleme:
Çok sağol canım inşallah,hayırlısıyla bi eskidikleri zaman yenisine sağlık deriz dimi

Pasta setine baılıyorummm=) çay ve kahve fincanlarınıda dahil edip almak istedim amncak çook yüksek miktara geldiği için fiyatı vazgeçtim sen iyi günlerde kullan canım=)

herşeyin harika cnm güle güle kullan 2 yıl varmış evlenmene benimde 2 yıl var ama bende daha bi hazırlık yok nasıl yetiştircem bilmiyorum valla

Pasta setine baılıyorummm=) çay ve kahve fincanlarınıda dahil edip almak istedim amncak çook yüksek miktara geldiği için fiyatı vazgeçtim sen iyi günlerde kullan canım=)

Aynen canım bende pahalı diye vazgeçiyordum ama linensten aldım indirim vardı,tek kalmış hatta kahve fincanları bile bitmişti,böyle daha uygun oldu zaten

herşeyin harika cnm güle güle kullan 2 yıl varmış evlenmene benimde 2 yıl var ama bende daha bi hazırlık yok nasıl yetiştircem bilmiyorum valla

Sağol canım çok teşekkür ederim2 yıl var evet ben yavaştan almaya başladım borcu bitince yenilerini alıyorum,zorlanmadan ödemiş oluyorum canım bence sende ufak tefeklerden başla

mutfak gereçlerine bayıldımm hele tepsi
hepsini iyi günlerde kullan canım...

Çok teşekkür ederim canımmCats by luyano ürünleri çok şeker pisileer ya:124:

Mudo'dan aldıklarım;

6 kişilik kardan adam tabağım işyerimdeki ablamın yılbaşı hediyesi

Kupa ve havluyu da tabaklarım yalnız kalmasın diye alayım dedim

Çok şirinlerr :)
özellikle tabaklarına bayıldımmmm ,)
iyi günlerde kullan canım

Canım topığıne bakmıstım ama yazmamısım sanırım gule gule kullan demek sımdı nasıp oldu Allah yardımcın olsun daha alınacaklar ıcın

Çok teşekkür ederim canım,sağolasın tabi bu upuuzun bir süreç e benimde önümde biraz zaman var,yavaştan tamamlamaya çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…