Güle güle kullan canım aldiklarini hepsi cok guzel :)
Dedigin gibi insanin aldikca alasi geliyor :))
Alinacaklar bitince de bosluga dusuyor insan :)
hepsi çok zevkli seçimler cnm bayıldm, güle güle kullan
canım kahvaltı takmlarımız aynı :)her şey çok güzel güle güle kullan
aldıklarını iyi günlerde kullan canım hepsi çok şık gerçektenlinens ve polo nevresim takımlarının fiyatlarını söyler misin:109:
canım kahvaltı takımlarımız aynı güle güle kullan
ayy ne kadar çok kişi de var kahvaltı takımından bende de var
taçın freemood serisini almışsın bende online sitesinden alacaktım yakından görmediğim için almadım kumaş olarak falan nasıl sence battaniyesi falan nasıl ??
çok güzel güle güle kullan cnm
ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah canım...
hepsi çooook güzel ben de 1 ay sonra ewleniorum herşeyimi aldım 2 ay sonra ewimi çeyizlerimi gelinliğimi kına gecesi kıyafetimi bindallımı herşeyimi koyarım. senin düğün nezaman düğünün hepsini iyi günlerde kullan. maşalllllllhhhhhh
amanınnn asker yolumu bekliceksin:) allah kavuştursun hemen inşallah ben de bekledim 7. yılımda ewleniorum küçük yaşta başladıkta şimdi 24 yaşıma girdim:) darısı size inşallah şimdiden tebrik ediorum sizi. çooook güzel duygular son 1 ay daha heycanlıı:)çooook teşekkür ederim
aa mutluluklar dilerimmm canım,inş herşey gönlünce olur,tüm çeyizini güle güle kullan inşallah,Allah tamamına erdirsin.Bak şimdi sabırsızlandım en çok uğradığım yerlerden biridir albümler bölümü,bekliyoruz canım.benim düğün 2 sene sonra inş,asker yolu bekliycem nasipse.ben yavaş yavaş bütçeme göre alıyorum çeyizimi,son anda ıvır zıvırı bırakıcam şimdilik olmazsa olmazları aldım.
amanınnn asker yolumu bekliceksin:) allah kavuştursun hemen inşallah ben de bekledim 7. yılımda ewleniorum küçük yaşta başladıkta şimdi 24 yaşıma girdim:) darısı size inşallah şimdiden tebrik ediorum sizi. çooook güzel duygular son 1 ay daha heycanlıı:)çooook teşekkür ederim
aa mutluluklar dilerimmm canım,inş herşey gönlünce olur,tüm çeyizini güle güle kullan inşallah,Allah tamamına erdirsin.Bak şimdi sabırsızlandım en çok uğradığım yerlerden biridir albümler bölümü,bekliyoruz canım.benim düğün 2 sene sonra inş,asker yolu bekliycem nasipse.ben yavaş yavaş bütçeme göre alıyorum çeyizimi,son anda ıvır zıvırı bırakıcam şimdilik olmazsa olmazları aldım.
amanınnn asker yolumu bekliceksin:) allah kavuştursun hemen inşallah ben de bekledim 7. yılımda ewleniorum küçük yaşta başladıkta şimdi 24 yaşıma girdim:) darısı size inşallah şimdiden tebrik ediorum sizi. çooook güzel duygular son 1 ay daha heycanlıı:)
aynen tatlım okulu bekledik askerliğide bekleriz,tesadüfe bak bizimde şuanda 4.yılımız doldu inş bizde sizin gibi 7.yılımızda evleniyor oluruz.bende 23 yaşındayım canım,erken başlayınca uzun bir süre flört dönemi olyor işte,banada kısmet olur inş.Allah mutluluğunu daim etsin inş...
mutlulukla kullanın ............
Duvar saatine bayıldım.internette bulabılırmıyım aynısından
benim düğün 2 sene sonra inş,asker yolu bekliycem nasipse.ben yavaş yavaş bütçeme göre alıyorum çeyizimi,son anda ıvır zıvırı bırakıcam şimdilik olmazsa olmazları aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?