• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

juligu'nun da çeyizi var:)

Evet evet Bernardo,ama ben onların içinden tuzluğu aldım çok hoşuma gitmişti,ekmekliklerde de yeni modeller var çok güzel,ama ben onları en son alıcam:34:

Kızlar Markafoni'ye gelmiş hemen aldım:34:

$şklndrc.webp

En son aldıklarım;
Boyner'in %75 indiriminden yararlanarak aldıklarım.

Eki Görüntüle 341013

Eki Görüntüle 341010

Eki Görüntüle 341011

Eki Görüntüle 341012

Mudo'da da indirim vardı(amerikan servis seti)
Eki Görüntüle 341014

Metro'dan aldığım 6lı kadehlerim

Eki Görüntüle 341015

Canım güle güle kullan ben de aldım o önlük takımından mağazada görmüştüm çok beğenmiştim ve indirimi kaçırmadığımıza sevindim çok karlı bir alışveriş oldu :)) Mutlulukla kullan hepsini.

Çok sağol canımm:16:evet bende çeyizimiz için kampanyalar kısmından haber aldım kampanyayı çokta hoşuma gitti,aldım.Güle güle kullanalım lezzetli yemekler yapalım inş.:56::1:

maşallah süpermiş çeyizlerin bayıldım :16:
önlüklerden bende aldım kendime çok mutluyum aldığım için :32:
hepsini mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullan canım:54:

Hepimiz güle güle kullanalım canım,gerçekten güzel bir kampanyaydı,iyiki almışız:21:

güle güle kullan canım çok güzeller sarev nevresim takımımız aynı hatta:)

Saol canım,sarevin en beğendiğim modeli burdaki arkadaşların topiklerinde de görüyorum,çok satılan bir ürün galiba,hepimiz iyi günlerde kullanalım:34:

hepsi çok güzel güle güle kullan canm ama tencere takımın emsan cok güzel benmde baktıgım modeller arasındaydı :)

Teşekkür ederim canım,evet bende çok araştırmıştım,hem merkası hem modeli çok hoşuma gitti emsan aldım:31:

Back
X