- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
-
- Konu Sahibi Sexingthecherry
Zaten dini inanç, neden olarak saçma olur. Hani mübahta olsa, kadinin vajinasini görmek istemiyorsan, o bölümü seçmezsin zaten diye düsünüyorum.
Kendini öyle kurmus diyelim, o zaman konu sahibine niye meslegini felan soruyor? Sanki yaptigi çok ayipmis gibi? Ben açikçasi çözemedim. Sadece yaptigi çok yalnis oldugunu düsünüyorum.
Zaten dini inanç, neden olarak saçma olur. Hani mübahta olsa, kadinin vajinasini görmek istemiyorsan, o bölümü seçmezsin zaten diye düsünüyorum.
Kendini öyle kurmus diyelim, o zaman konu sahibine niye meslegini felan soruyor? Sanki yaptigi çok ayipmis gibi? Ben açikçasi çözemedim. Sadece yaptigi çok yalnis oldugunu düsünüyorum.
hemsire olduguna eminim. Cunku hemsire hanim diye cagirdi. Yaka kartindan ve uniformasindan da belliydi.Hemşire değil de asistan hekim olmasın? Hemşire kim vajinal muayene yapmak kim? Bunun için değilse bile yargılayıcı yaklaşımından dolayı mutlaka şikayet edin.
hasta mahremiyetini dedikodu malzemesi yaparsa güzelce şikayeti hakeder.Inanilmaz rahatsiz oldum. Bi de diyorum ya aynı kurumun personeliyiz. Orda burda konusursa diye endisem var ozellikle hemsireyle ilgili.
Inanilmaz rahatsiz oldum. Bi de diyorum ya aynı kurumun personeliyiz. Orda burda konusursa diye endisem var ozellikle hemsireyle ilgili.
Vajinal muayene erkek bir hekim tarafından yapılacaksa bir kadın sağlık çalışanı eşliğinde yapılır, haksız suçlamalardan kaçınmak için. Ama muayeneyi tabii ki hekim yapar.Tesekkur ederim detayli cevaplariniz icin. Oyle bisey yaparsa zaten elimden kurtulamazdoktorlarin baski gordugunu ve tedbirli davranmak zorunda olduklarini anlıyorum ama bunun bir caresi yok mu? Kadin sirf cinsel iliski yasamadi henüz diye göz göre göre hastaligi gecistirilsin mi? Ne kadar zor bu ulkede kadin olmak.
gercekten anlamiyorum herkes bekareti tabu etmek zorunda mi? Erkek doktora muayene olmak istemeyen hastaya saygi duyarim, kendi tercihi. Ama bu isi yapan insanlarin neden bizim gibilere saygisi yok?beni de ankara numune hastanesinde bir hemşire muayene edip smear örneği almıştı
üstelik bakire olmadığımı söylediğimde (yaşım 20 idi) bana cins cins bakmalar ve ısrarla ama bekarsın sözleri yüzünden sonucumu almaya gitmedim bile
4 sene geçti hala travmam geçip de vajinal muayene olamadım
şu anda ara kanamalarım falan var gitmem gerek üstelik
Küsuratlı şeyetseydiniz de salladığınız anlaşılmasaydıDoktor milleti böyle ilgisiz sorunun yoksa niye kontrol istiyorsun der, test mest yapmadan ilaç verir iyileştirmez, böyle kızınca doktorlar atağa geçiyor, yok doktorlar sizin hayatınızı kurtarıyor ne şartlarda çalışıyor biliyor musunuz falan diye. Devlet hastanelerinde %90 durum böyle. Ama özel hastanelerde ücrete tabii olmayan işlemleri bile doktorlar kontrol olsun diye kendiliğinden yapabiliyorlar.
hanımefendi her hastalığa test yapmak mı gerekli?Benim gittiğim Jinekologlarda da hemşire yatırıyor, doktor smear alıyordu. Hemşirenin almaya yetkisi olduğunu pek sanmıyorum. :/
Doktor milleti böyle ilgisiz sorunun yoksa niye kontrol istiyorsun der, test mest yapmadan ilaç verir iyileştirmez, böyle kızınca doktorlar atağa geçiyor, yok doktorlar sizin hayatınızı kurtarıyor ne şartlarda çalışıyor biliyor musunuz falan diye. Devlet hastanelerinde %90 durum böyle. Ama özel hastanelerde ücrete tabii olmayan işlemleri bile doktorlar kontrol olsun diye kendiliğinden yapabiliyorlar. Allah kimseyi devlet hastanelerine Muhtaç etmesin.
Evet ben de mesela bileğim ağrıyor diye beyin tomografisi çekmelerini bekliyorum zaten. : ))) yaşadığım Hastalıklara hiç bir işe yaramayan tekrar tekrar doktora gitmemi gerektiren tedavilere nazaran konuşuyorum.hanımefendi her hastalığa test yapmak mı gerekli?
tabi bizim insanlarımızın gözünde hemen bütün kan tahlilleri yapılsın, bt MR filan çekilsin, süper doktor olursunuz.
her hastalığın bir teşhis- tedavi algoritması vardır zaten.
ayrıca bence devlet hastaneleri her zaman çok daha iyiler.
acilde doktor mu oturuyor . hanımefendi 36 saat çalışıp 8 saat dinleniyor ara vermeden tekrar 36 saat çalışılıyor .bunu personel hemşire yapmıyor doktor yapıyor sadece. uydurmayın . ayrıca doktor insan . anlayın şunu bi .Evet ben de mesela bileğim ağrıyor diye beyin tomografisi çekmelerini bekliyorum zaten. : ))) yaşadığım Hastalıklara hiç bir işe yaramayan tekrar tekrar doktora gitmemi gerektiren tedavilere nazaran konuşuyorum.
Tabi bunlar benim görüşüm. Acilde bile özelde zehirlenirsin yatırır serum verirler. Devletin aciline gitsen ayakta zor duran insana ayakta derdini anlattırmaya çalışırlar. doktor oturuyor acildeki hasta ayakta. Ha o arada ilaç tanıtımına gelen bir tanıtımcı reklamcı vardır önce onunla sonra seninle ilgilenir sen ayakta doktoru beklerken. Gerçekten yerinden kımıldamadan söylediğin bir cümle şikayetle soru falan da sormadan muayene de etmeden direk ilaç yazıp yollayan çok doktor gördüm. Böyle olanların hepsi birbirine Muhtaç olsun. : )
Uydurmayın diyerek terbiyesizlik yapıyorsunuz. Kendinize gelin. Benim gittiğim acilin ilk müdahalesinde doktor oturuyor, hasta ayakta derdini anlatıyor. Kendileriyle kan davam mı var uydurayım?acilde doktor mu oturuyor . hanımefendi 36 saat çalışıp 8 saat dinleniyor ara vermeden tekrar 36 saat çalışılıyor .bunu personel hemşire yapmıyor doktor yapıyor sadece. uydurmayın . ayrıca doktor insan . anlayın şunu bi .