Kızlaar merhabaforumda yeni sayılırım yaz gelmişken evde boşboş durmayayım diyorum ve benim şu tombul bacakları eritmek istiyorum Jillian Michaels Killer Buns and Thighs alt vücuda yönelikmiş
her zamanki gibi 30 gün sürüyor 3 level var arkadaşlar kısaca görmek isterseniz şu videoya bakın derim Celebrity Fitness - Jillian Michaels Killer Buns and Thighs - YouTube ne dersiniz siz de benim gibi bacaklardan şikayetçiyseniz hep birlikte yapalım derimeğer yapmak istiyorsanız da asıl levellerin bulunduğu videoların olduğu linki mesajdan atarım kızlar :)
off ben anlamıyorum ki bu işi açtığım hiç bir konuda bi kişi olsun cevap atmadı nasıl iş anlamıyorum ki yeter ya takan yok
Linkleri atabilirmisin canım? önemli
arkadaşlar buyrun! indirebilirsiniz de ayrıca..
Jillian Michaels Killer Buns And Thighs Video Download [MP4, iPod, 720p] – vDownload.eu
naptın canım denedinmi bunu?acaba nelere etkisi olur merak ediyorum,yarım saatte yapsam yeter bana 45 dk dayanamam çünkü,kararsız kaldım.Six pack'le devam ediyorum bugün yine başladım ama rippeddan sonra hiç yorucu gelmedi,alışmışım yorucu temposuna
canım o kadar zor ki ben 18 yaşında olmama rağmen ölüyordum bu program sadece bacakları çalıştırıyor ama ben bunu 2. gününde sakatladım kendimi ve hala da sakatlık yüzünden arada kötü oluyor bacaklarım..düzenli yapıldığında sonuç veren bi program tabi dayanabilirsen
aaaa ben bunu biliyorum yasenin diğer sorduğunla karıştırdım aklım ondan kaldı ben izlemiştim killer buns zor baya.Ben diğerini bi denicem yarın sağ kalırsam sana yazarım
naptın canım denedinmi bunu?acaba nelere etkisi olur merak ediyorum,yarım saatte yapsam yeter bana 45 dk dayanamam çünkü,kararsız kaldım.Six pack'le devam ediyorum bugün yine başladım ama rippeddan sonra hiç yorucu gelmedi,alışmışım yorucu temposuna
canım verilen linkteki youtubedaki yani 5 dk'lık bi video sen yarım saat yapsm demişsin anlayamadım
o tanıtım videosudur canım,killer buns 40 dk sürüyo.Shredden sonra ripped tavsiye ederim,bel için bende hala çözüm bulabilmiş diilim