Jillian Michaels Killer Buns and Thighs ( Alt vücüt-bacak, baldır, basen) :)

tamam tatlım bende sorduktan epey sonra fark ettim tanıtım videosu olduğunu.benim kalça ve basen sorunum var malesef.shredd karın bölgesinde etkili olmadı mı ? before&after fotoğraflarında ben öyle gözlemledim genellikle.Bu arada çok güzel kilo vermişsin :KK9::nazar:

shred etkili olduda ben ondan sonra bitirdiğim programları kastederek çözüm bulamadım demek istemiştim:KK1:tekrar shred yapmaya cesaret edemem doğrusu:KK1:sen ripped yapabilirsin canım onu bitirdiğim için tavsiye edebilirim,killer buns'u denemedim ama izledim ona geçicem haftaya zaten,ikisinden biri olabilir yani.Tşk ederim :) sporun çok faydası oldu

shred etkili olduda ben ondan sonra bitirdiğim programları kastederek çözüm bulamadım demek istemiştim:KK1:tekrar shred yapmaya cesaret edemem doğrusu:KK1:sen ripped yapabilirsin canım onu bitirdiğim için tavsiye edebilirim,killer buns'u denemedim ama izledim ona geçicem haftaya zaten,ikisinden biri olabilir yani.Tşk ederim :) sporun çok faydası oldu

anladım canım :KK34: sporun etkisi mutlaka oluyo ama ben anladım ki onu da bırakmayıp düzenli yapmak gerekiyo yoksa kısa vadede fazla etkisini göstermiyor.
canım ben jillian a hiç başlamadım killer bun's ta epey zor görünüyo ben günde 1saat yürüyüş yapıp mari winsor'u yapıyorum ama tavsiyelerini de değerlendirmeyi düşünüyorum :KK61: