- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 36
Evet kuzum...şubatta başlıycaz...duyurucaz buradan..Merhaba..
Ben dre katılmak istiyorum..
Bi dahaki katılma tarihi şubatta mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum...şubatta başlıycaz...duyurucaz buradan..Merhaba..
Ben dre katılmak istiyorum..
Bi dahaki katılma tarihi şubatta mı?
Evet kuzum...şubatta başlıycaz...duyurucaz buradan..
merhaba canım.. ben biraz kilo verdikten sonra yapmak istiyorum da her ay açacak mısınız yeni grup..şu an 75 kiloyum en azından 68 falan olup yapayım diyorumEvet kuzum...şubatta başlıycaz...duyurucaz buradan..
Bilmiyorum kuzum ya...belki farklı sporlar yaparız...bu gün grupa da gelemedim konuşucaz bunu...aynura canım, jillian ripped mı yapacağız?
Evet canım.hatta sporumuz farklı dallarda yapmayı düşünüyoruz...duyururuz inşallah...zzayıflama takımlarındaysan görürsün kesin..merhaba canım.. ben biraz kilo verdikten sonra yapmak istiyorum da her ay açacak mısınız yeni grup..şu an 75 kiloyum en azından 68 falan olup yapayım diyorum
teşekkürler canımEvet canım.hatta sporumuz farklı dallarda yapmayı düşünüyoruz...duyururuz inşallah...zzayıflama takımlarındaysan görürsün kesin..
Vayy bee harikasin tatlimmmerhaba ben aslında şubatta sizinle başlayacaktım ancak gaza geldim ocak sonu başladım. dün level 1 bitti sabah ölçüm yaptım. maalesef hiç incelmemişim ama bir kilo verdim 56,2-> 55,2 oldum, ancak karın kaslarım baya şekillendi. Belki motivasyon olur size kızlar:)))
30 gün çok uzun sürer derdim, vazgeçerim diye korkuyordum ancak 10 gün bitti bile!
canım leslie grubu acıldı,katılmaz mısın sen dekarın kası baya seksilik katıyor:)
isterim ama daha jillian da 15. gündeyim ikisini bir arada yürütemem ki??canım leslie grubu acıldı,katılmaz mısın sen de
zamanın varsa leslie 1mile 15 dakikaisterim ama daha jillian da 15. gündeyim ikisini bir arada yürütemem ki??
zamanın varsa leslie 1mile 15 dakika
jillian 30 dk
toplam 45 dakika
geçmiş olsun pureperfection, dikkat et spor ayakkabı ile yap sporu