★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

ben de Jillian ı keşfedeli 4 gün oldu ve biraz önce 3. kez yaptım. İlk denememde 6 dk kadar dayanabildim. Vücudum hiç harekete alışık değildir. ve ertesi gün çok ağrı çektim. 2. kez 9 dk kadar yapabildim ve etkisini gerçekten 2. seferde hissettim. 3. sefer yani spora başladığım bu 4. günde hiç ağrım kalmamıştı. 16 buçuk dakika yaptım. Vücudumda rahatlama ve açılma ferahlama hissediyorum çok mutluyum :) sporda bi takıma katılamam sanırım çünkü her gün Jillian ı yapamayabilirim :)
arada bi farklı şeyler yapmayı seviyorum yoksa çabuk sıkılırım gibi geliyor. herkese başarılar diliyorum. ben de bugün aldım ölçülerimi :) Beni spora yönlendirebilmeyi heveslendirebilmeyi başaran Kadınlar Kulübü arkadaşlarıma minnettarım... İyiki varsınız. En Büyük KK

Evet kuzum...şubatta başlıycaz...duyurucaz buradan..
merhaba canım.. ben biraz kilo verdikten sonra yapmak istiyorum da her ay açacak mısınız yeni grup..şu an 75 kiloyum en azından 68 falan olup yapayım diyorum

merhaba canım.. ben biraz kilo verdikten sonra yapmak istiyorum da her ay açacak mısınız yeni grup..şu an 75 kiloyum en azından 68 falan olup yapayım diyorum
Evet canım.hatta sporumuz farklı dallarda yapmayı düşünüyoruz...duyururuz inşallah...zzayıflama takımlarındaysan görürsün kesin..

merhaba ben aslında şubatta sizinle başlayacaktım ancak gaza geldim ocak sonu başladım. dün level 1 bitti sabah ölçüm yaptım. maalesef hiç incelmemişim ama bir kilo verdim 56,2-> 55,2 oldum, ancak karın kaslarım baya şekillendi. Belki motivasyon olur size kızlar:)))

30 gün çok uzun sürer derdim, vazgeçerim diye korkuyordum ancak 10 gün bitti bile!

merhaba ben aslında şubatta sizinle başlayacaktım ancak gaza geldim ocak sonu başladım. dün level 1 bitti sabah ölçüm yaptım. maalesef hiç incelmemişim ama bir kilo verdim 56,2-> 55,2 oldum, ancak karın kaslarım baya şekillendi. Belki motivasyon olur size kızlar:)))

30 gün çok uzun sürer derdim, vazgeçerim diye korkuyordum ancak 10 gün bitti bile!
Vayy bee harikasin tatlimm
Verdigin kilo takdire sayan:KK66:
Karin kasi da en sevdigimdenn:)

selamlar :KK25:
ben de akşamları jillian yapıyorum level 1 cumartesi bitti fakat ayağımı incittiğim için pazar günü ara verdim :cry:

belki bu akşam daha iyi hissedersem level 2 ye başlamak istiyorum :KK22:

bu arada incinme jumping jack yaparken oldu diye tahmin ediyorum sağ ayağımın iç kısmına fazla yük bindi sanırım acıyor epey :KK61:

dikkatli olun kızlar sevgilerr:KK37:

level 1, gün 2 ..... daha cok yolum var ama yapacağım ... hıc bısey olmasa bıle en azından hareket berekettır :)

X