★★★Jİllian Michaels 30DAY★★★ kursuna katılmak isteyenler...

kızlar Jillian grubunu yeniden oluştursak mı 30 günlük programa yeniden başlasak mı ne dersiniz tek yapmak istemiyorum ve hep birlikte yapmak beni extra motive eder :)

kızlar Jillian grubunu yeniden oluştursak mı 30 günlük programa yeniden başlasak mı ne dersiniz tek yapmak istemiyorum ve hep birlikte yapmak beni extra motive eder :)

merhaba, bizde zeysb zeysb ile dün başladık, gerçi benimki ilk günden sabote edildi ama bugünden itibaren devam edicez istersen birlikte bildirimlerde bulunuruz

zeysb zeysb istersen jillan bildirimlerine burda devam edelim hem C CitLmbik de bize katılmış olur, hem topiğin sahibi arkadaş ilk sayfada çok güzel ayrıntılar vermiş ara ara inceleriz

merhaba, bizde zeysb zeysb ile dün başladık, gerçi benimki ilk günden sabote edildi ama bugünden itibaren devam edicez istersen birlikte bildirimlerde bulunuruz

zeysb zeysb istersen jillan bildirimlerine burda devam edelim hem C CitLmbik de bize katılmış olur, hem topiğin sahibi arkadaş ilk sayfada çok güzel ayrıntılar vermiş ara ara inceleriz
Olur tabiiii. Düm level 1 e başladım bu gun 2.günüm olcak

Kızlar bende katılmak istiyorummmmm :KK76: diyet günlüğüm de var zaten, buradanda sizlerle sporumu yapıp takiplesebiliriz :) bana uygun bi başlık ve burayı tekrardan canlandirabiliriz :KK49: ben daha yeni baslayacagim tabi sizler ondesiniz, nasıl var mi kilo vermede hızlanma ? Yarın sabah başlayıp aranıza katılmak isterim :KK76:

ben dün sabah yaptım ve çok zorlandim, hadi yine bisekilde yaptım ama bu sabah bacağımin üst tarafları dayak yemis gibi...oyuzden biraz daha hafif olsun diye leslie yapiyorum arada. Sizde durumlar nasıl

ilk zamanlar bende zorlanmıştım merdiven çıkamıyordum ama şuan gayet iyiyim zaten agrında olsa yaptıkça kaslar alışıyor ve sporu sonlarına doğru ağrın kalmıyor tabi ertesi gün gene ağrı oluyor ama daha hafif bir şekilde en azından bende durumlar böyleydi :)

kızlarrrr günaydın nasılsınız bakalım sporlar nasıl gidiyor kimseden ses çıkmıyor yoksa bıraktınız mı :110:

X