Jillian Michaels ile Egzersiz,,,Gelişme Ve Sonuç Grubumuzzzz

gelişmeler çok çarpıcı ve hızlı olmasıda bi o kadar teşvik edici.Jillian'la yapılan egzersizleri hergün düzenli olarak yaptınızmı yoksa aksaklıklar oldumu?Eğer aksaklıklara ragmen böyle bi sıkılaşma garantisi varsa hiç durmamak lazım:)

merhaba:KK23:
ne yazık ki gözümden kaçan harika bir konu daha :KK14:
gerçi egzersizler iki haftadır hayatımda bu da farkındalığı getirdi :KK42:
ben de ölçülerimi yazıp bugün itibariyle başlamak istiyorum..
iriliğimi görünce korkmayın e mi? :KK30:

boy: 180
kilo: 85.6
kol: 34
omuz: 111
göğüs: 108
bel: 110
basen: 119
bacak: 64

(( not: 27 temmuz itibariyle ölçülerim bunlar (acı yok rocky) spor salonuna yazılırken almışlardı, orada da power plate yapıyorum ama 2 kilo vermişim o kadar:KK1: sıkılaşma yok henüz))

Son düzenleme:
bugün başlamış bulunuyorum 1/10 level 1 üstüne mari winsor ekledim sanırım canım çıktı :KK70: en kısa sürede etkilerini görmek ümidiyle

bugün başlamış bulunuyorum 1/10 level 1 üstüne mari winsor ekledim sanırım canım çıktı :KK70: en kısa sürede etkilerini görmek ümidiyle

daha önce bir kez başlamıştım şimdi yine başlıyorum bu akşam fotograf çekip başlayacağım hergün yazarım sonunda da fotoyu koyarım :) spor ve diyetle 2 kilo verdim 1.5 haftada ama ben jillian yanında başarabilirsem koşu bandıda kullanıcam daha faydalı olur gibi geliyor bakalım bu akşam hemen başlıyorum.bu sefer vazgeçmeyeceğim.

Dün keşfettim, bugün başladım :KK52:
Enem bu nee öldüm bittim. Sözde spor yapmaya alışkınım. Bazı hareketler aşırı zor geldi, titreye titreye yaptım. Ter içinde kaldım. Level 2 ve 3'ü düşünemiyorum.
Umarım fire vermeden 30 gün boyunca yaparım ve bende de işe yarar :)
Bu arada ben de yarım litrelik su şişesi ile yaptım hatta tam doldurmadım. Kol kasından çok korkuyorum yeterince kalın zaten :KK43:

Son düzenleme:
oy oy oy bacaklarım ağrıyor:KK43: of of of sırtım ve de
bir de spor salonunda kardiyo tecrübem olmasa
ne hale düşerdim bilmiyorum çok daha hamdım yani:KK35:
ama çivi çiviyi sökermiş
ağrı ancak sporla geçecek yine
2/1 günü bugün

Son düzenleme:
2/1 yaptım, tabii bir kpss sonucu öğrenme durumu vardı, herkesin gönlünce olsun canlar ama atanalım ya
bir de sıkı bir vücut yapayım oh be:KK8:
ter içindeyim anammm

dün yarıda bıraktım bugün daha hiç başlamadım:KK70: toplamda 1.5 yaptım sanırım:p

1.5/30:)

dün yarıda bıraktım bugün daha hiç başlamadım:KK70: toplamda 1.5 yaptım sanırım:p

1.5/30:)

başlangıç kötü derim zahiri;böyle olmaz ki...hergün yapıcaksın.apmazsan bitmez,yapmazsan incelemezsin...:KK20:
bak biz hafta sonu demeden yapıyoruz..yapmak istemeyince foruma giriyoruz,kendimize geliyoruz..ben yapayımmı yapmayımmı derken 30 day shred i bitirdim.bugün ripped başladım..1.5 sayılmadı,sayacı sıfırla yarın yeniden başla...kendine iyi bak,sporla sağlıkla kal...

Amaniiiiiin nasil kizmis bana:18: haklusindaaaaa misafir vArken evde nasi yapym:KK5: bu aralar yogun isrr hosgeldnz dyp sporami kosaym be kardes:KK37:

vazgeçmeyeceğim demiştim 2 günümü yaptım üstelik jilliandan önce 45 dk tempolu yürüyüşte yaptım bittim ama yaptım :)

ripped topiğimi acsak napsak coğalıyoruz.......bu akşam level 1/2 hadi gittim başlıyayım

X