Jillian Michaels ile Egzersiz,,,Gelişme Ve Sonuç Grubumuzzzz

herkese merhabalar
sizleri burda buldummm.yaşasııınnn.ayy sizler ne kadar incesiniz ben de kendimi ölçtüm ufff resmen uçmaya hazır balonnn.yukarıdan aşağıya kadar hep 113hepsi. bu ne yaavvv.göğüs göbek aynı hizada dışarıı,kalçaaynı hizada dışarı aynı merdane gibiyim ayak ve baş azcık incee.hahahaaa.
sorum şu peki bu vaka için jili abla bişeyler yapabilirmi sizcee.yaş faktörü de var yaa ondan(39)
birde nasıl nerden bulacağım günde kaç defa yapılıyor saati var mı
şimdiden teşekkürlerr

kilo:71.5
jilliana başlamadan önce
bel 84
göbek 93
göbek altı 97
kalça 106
bacak 64
kol 30

kızlar ben çaya başladım önce çayda 9.günüm.jillianda 4.günm. ben 6.günde ölçü aldım(13.07.2012)
göğüs:102
bel:79
belmn altı göbek tarafını ölçtk, yanlar dahil olarak yani:107
bugün ölçttüm(16.07.2012)
göğüs:98
bel:79
kalça:103 (bnm kalçam hç yok.göbek tarafımı kalça dcm çnk yanlarm çok:)

ben kilo veremedim yarım kilo gtti ama adet olucm snr belli olur dye düşünüyorum

Kızlar ben bugün ölçülerimi almıştım ama regl oldum.Regl dönemlerimde şişlik oluyor.Ölçüleri doğru yansıtmadığını düşündüğüm için regl bitiminde tekrar ölçüp o ölçülerimi yazacağım.
Gerçi göbekten 7 cm incelmişim ama rgl bitiminde belki daha az çıkar:KK1:

herkese merhabalar
sizleri burda buldummm.yaşasııınnn.ayy sizler ne kadar incesiniz ben de kendimi ölçtüm ufff resmen uçmaya hazır balonnn.yukarıdan aşağıya kadar hep 113hepsi. bu ne yaavvv.göğüs göbek aynı hizada dışarıı,kalçaaynı hizada dışarı aynı merdane gibiyim ayak ve baş azcık incee.hahahaaa.
sorum şu peki bu vaka için jili abla bişeyler yapabilirmi sizcee.yaş faktörü de var yaa ondan(39)
birde nasıl nerden bulacağım günde kaç defa yapılıyor saati var mı
şimdiden teşekkürlerr

Linkler bunlar canım

Level 1 Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

Level 2 Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube

Level 3 Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube

Bu da 3ü 1 arada Jillian Michaels 30 Day Shred - www.DietingHub.com.avi - YouTube

Benim de senden farkım yoktur ama jilly ablamızın yapacağı bişeyler her zaman vardır.başlamanı şiddetle tavsiye ederim.bana çok yaradı... her leveli 10 gün yapıyorsun saati önemli mi bilmiyorum ama ben sabah yaptım bugün iyi oldu.ilk günler çok zor oluyordu ama resmen haşat oluyosun duş alıp yatınca anca kendine geliyorsun.sonraları alıştım akşam yapamadığım oldu,bende sabah peşin peşin yapayım dedim.akşam bi daha yapmayı düşünüyorum,yapamadığımın günün yerine..

Linkler bunlar canım

Level 1 Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

Level 2 Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube

Level 3 Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube

Bu da 3ü 1 arada Jillian Michaels 30 Day Shred - www.DietingHub.com.avi - YouTube

Benim de senden farkım yoktur ama jilly ablamızın yapacağı bişeyler her zaman vardır.başlamanı şiddetle tavsiye ederim.bana çok yaradı... her leveli 10 gün yapıyorsun saati önemli mi bilmiyorum ama ben sabah yaptım bugün iyi oldu.ilk günler çok zor oluyordu ama resmen haşat oluyosun duş alıp yatınca anca kendine geliyorsun.sonraları alıştım akşam yapamadığım oldu,bende sabah peşin peşin yapayım dedim.akşam bi daha yapmayı düşünüyorum,yapamadığımın günün yerine..

Sabahları yapıldığı zaman daha dinç oluyorsun,gün boyu enerjik oluyorsun.
Ben 1 gün sabah yapamamıştım akşam eve gidince yaptım ama yerimde duramadım,hemen uyudum:)

kızlar merhaba;

dün level 2 de ilk günümdü süründüm resmen
hareketler yeni olduğundan çoğuna yetişemedim

birde çok komik geldi bana dönerek zıplama kısmında hem güldüm halime hem yaptım

bugünn jill ciler sessiz hayırdır kii???:26:
2topicte çok sakinn???
bari ben sabah ölçtüm kendimi aklımdaki doğruysa yazayım 2ölçü:KK1:

göbekk en şişik yerden ve ittirerek:KK1: 85maşallahhhh :KK49:
belde en ince yerindennn ittirerekk:KK1:74çok kötü sayılmaz:KK8:
totoş ii kalsın yerinde oda :nazar:92
boy 160
kilo 61den 58e,58 dende 56,5a düşmüştüki pazar günü en son 57,5dum:KK14::KK14::KK43:

bu arada yavyular callentics dye bişey varmış onuda indiriyorum,,çok iyiymiş en az jill kadar:KK31:
yarın onada başlicam vakit bulursam tabi ikisi toplam 1 saat 40 dakka falan yapıyor:KK1:
işten çıkarım eve gider spor yaparım uyurum artık:KK9::KK9:

göbekk en şişik yerden ve ittirerek:KK1: 85maşallahhhh :KK49:
belde en ince yerindennn ittirerekk:KK1:74çok kötü sayılmaz:KK8:
totoş ii kalsın yerinde oda :nazar:92
boy 160
kilo 61den 58e,58 dende 56,5a düşmüştüki pazar günü en son 57,5dum:KK14::KK14::KK43:

Kızlarrr yalnız ben 2/2yi yapacam bugün eski ölçüler yanlış hatırlamıyorsam ilk gün
göbek 87,bel 77,totoda 93tü :KK3:

Kızlarrr yalnız ben 2/2yi yapacam bugün eski ölçüler yanlış hatırlamıyorsam ilk gün
göbek 87,bel 77,totoda 93tü :KK3:
tuannan merhaba şimdi sen 10 günde mi bu kadar inceldin.benim aslında bugün tam bir hafta oldu 1 cm. bile incelme yok.ancak benim bugün 1/6 iken 1/2 kabul ettim.ilk günlerimi jillianla öğrenme günü kabul ettim.
tam ölçülerimi pazar günü bildiririm.kiloma gelince çay+ jillian bir de şeker yok kilom 75.6 iken bugün 74.6 yani tam bir kilo vermişim.

tuannan merhaba şimdi sen 10 günde mi bu kadar inceldin.benim aslında bugün tam bir hafta oldu 1 cm. bile incelme yok.ancak benim bugün 1/6 iken 1/2 kabul ettim.ilk günlerimi jillianla öğrenme günü kabul ettim.
tam ölçülerimi pazar günü bildiririm.kiloma gelince çay+ jillian bir de şeker yok kilom 75.6 iken bugün 74.6 yani tam bir kilo vermişim.

evet cnm tabi haftanın 4günü nerdeyse aç kaldım ,üç günüde deli gibi yedim:KK1::KK1:
görüntüde bi değişiklik yok valla fazla yada bana öle gelio hatta foto koymuştum gördünmü bilmiorum kızlar fark var demişlerdi:26:
devam edelim bakalım inş güzel olacak
bence senin gelişmelerde ii gibi şimdilik:KK9:

1. levelde çok oyalanma vücut cabuk alıştığı iin yağ yakmaz.. 10 gün kafi... 2. levele biran önce gec.. vücut zorlansın.illede fazla bişey yapmak istiyorsan yaptığın sporu 5 dk. uzat... mesela 5 dk. mekik cek. hopla zıpla gibi....gerci 2.levelde uzatmak zor ... vücut alıştığı şeyden sonra yağ yakmıyor.. süreleri bile birden fazla uzatmamak lazım.. mesela 5 gün 40 dk. spor yapıp sonrasında 30 dakikaya dönerseniz vücut yağ yakımını bırakır..

kızlar gerçekten 1.bölüm hiç zor değilmiş
dün 2.levelde 2.günümdü çok zorlandım şimdi bile sırtım ağrıyo hafiften
normalde hiç terlemem ama dün saçımdan su aktı resmen:KK76:
akşama ölçü alıcam tekrar

Son düzenleme:
benide alııın aranızaaaaa:KK1::KK1:

bugun ilk gunum olculerımı şimdilik bılmıyorum:44::44:

kılo 74
boy 1,72

hepımıze booool sans....:nazar::nazar:

1. levelde çok oyalanma vücut cabuk alıştığı iin yağ yakmaz.. 10 gün kafi... 2. levele biran önce gec.. vücut zorlansın.illede fazla bişey yapmak istiyorsan yaptığın sporu 5 dk. uzat... mesela 5 dk. mekik cek. hopla zıpla gibi....gerci 2.levelde uzatmak zor ... vücut alıştığı şeyden sonra yağ yakmıyor.. süreleri bile birden fazla uzatmamak lazım.. mesela 5 gün 40 dk. spor yapıp sonrasında 30 dakikaya dönerseniz vücut yağ yakımını bırakır..

Merhaba Kayra,iki arada kaldım şimdim,acaba bugün 1/7 deyip devam mı etsem haklı olabilirsin.

Acaba dinlenme günleri yok mu?Çoğu sporlarda spor hocaları muhakkak 6 gün yapıyorsan bir gün dinlenin diyorlar.bu jillianda 30 gün aralıksız yapıyoruz gibi anladım.siz ne dersiniz?fikirlerimizi paylaşalım mı?

Merhaba Kayra,iki arada kaldım şimdim,acaba bugün 1/7 deyip devam mı etsem haklı olabilirsin.

Acaba dinlenme günleri yok mu?Çoğu sporlarda spor hocaları muhakkak 6 gün yapıyorsan bir gün dinlenin diyorlar.bu jillianda 30 gün aralıksız yapıyoruz gibi anladım.siz ne dersiniz?fikirlerimizi paylaşalım mı?

hayır canım bundada 6gün yapıp 1 gün dinleniyoruz...gerçi ben 3gün yapıyosam 4gün bişey çıkıo yapamıorum:KK1::KK1:

hayır canım bundada 6gün yapıp 1 gün dinleniyoruz...gerçi ben 3gün yapıyosam 4gün bişey çıkıo yapamıorum:KK1::KK1:

Tuanna canım kendini şartlaman lazım,bu spor ya yapılacak ya yapılacak...Bu şekilde verim alamazsın sonrada biz 60 günün sonunda 1 beden incelirken sen ben de santim oynama olmadı dersin,günlerine yazık olur.ben mesela eylül sonuna fit olmalıyım.yani 2 ayım var.ama bilyorum ki programımı aksatırsam,gçen senelerim gibi bu 2 ayda su gelip geçecek,keşke düzenli yapsaydım şimdi zayıf olurdum,diye söyleneceğim.sözde bu yaz deniz sezonuna kadar zayıflıycaktım.naptım boşverdim.yeterince önemsemedim.şimdi pişmanım.Amaaaaaa diyorum ki bayramdan sonra bir deniz daha yaparım,hatta kendime yeni bir mayo alırım.

Zaman geçiyor,Kendimi önemsiyorum,daha sağlıklı bir hayat için bu spor ya yapılacak ya yapılacak.

ben 1/7 yi yapmaya gidiyorum.Sizleride bahanesiz bekliyorum...:KK4:

X