Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Bugun o hareketi biriki sol taraftayken yalandan yaptim :KK17: sag tarafta maalesef, helede son circuit de denemedim bile. Level 2 hayirli olsun darisi basimiza, level 2 nasil yoruculugu ayni mi?
Canım,level 2 ye geçmedim henüz.Her level 3er hafta yapılıyor.Ben şöyle yazayım o zaman :1.level 2. hafta 3.gün yapacağım az sonra. 1/2/3 yani.

cnm teşekkür ederm.ben bugün sadece başladığın tarihi alacağım sonra her ptesi haftalık bildirim yapalım diyoruz uygunsa senin için de. bir de kilo verebilirsen iyi olur cnm listeye ekleyim.

Kilom geçen hafta cuma 45.9 du. Cuma günü karatay topiğnde bildirim yaptığım için o zaman tartılıyorum sadece.

Kilom geçen hafta cuma 45.9 du. Cuma günü karatay topiğnde bildirim yaptığım için o zaman tartılıyorum sadece.

kilon çok iyiymiş cnm yaa.keşke ben de o noktaya gelebilsem...başladığında kaç kiloydun ve ne kadr sürede 45.9 oldun?? ben 56 ile başladım ptesi itibariyle 52.8 kg idim.ptesi tekrar tartılacağım inş.hedef 47 kg. hedefteki gün ise mayıs 15. bu tarih geldğinde 47 kg olmk istiyorum.

kilon çok iyiymiş cnm yaa.keşke ben de o noktaya gelebilsem...başladığında kaç kiloydun ve ne kadr sürede 45.9 oldun?? ben 56 ile başladım ptesi itibariyle 52.8 kg idim.ptesi tekrar tartılacağım inş.hedef 47 kg. hedefteki gün ise mayıs 15. bu tarih geldğinde 47 kg olmk istiyorum.

Kasım 2013 ayında 49-50 kg gibiydim ben 50 olarak söylüyorum. Benimde hedef 47 idi ama altına düştüm.

rumuz:15efes25
başlama tarihi:24 şubat

göğüs:89
bel:88
göbek:93
kalça/basen:103

kilo: 68.8
İlk hafta ölçü almamıştım.

Efescim tamm cnm ekledim tabloya sağolasın..

kedi83 başladğın kiloda iyiymiş benm adıma.ben yemek yemeği çok sevdğimden çabuk kilo alıyorum yaaa :KK43: 47 kgyi görmeyeli benm 2 yıl oldu.inş ineceğim o noktaya. tebrk ederm seni cnm
:KK9:

Son ölçüleri yazıyoruz değil mi? :nazar::nazar::KK1::KK1:

rumuz:kedi83
başlama tarihi:10 şubat Jillian 30 ds
göğüs:85
bel:65
göbek:73
kalça/basen:85
Bacak: 48
Kol: 24

kilo: 45.9

Son ölçüleri yazıyoruz değil mi? :nazar::nazar::KK1::KK1:

rumuz:kedi83
başlama tarihi:10 şubat Jillian 30 ds
göğüs:85
bel:65
göbek:73
kalça/basen:85
Bacak: 48
Kol: 24

kilo: 45.9

ben senin 10 şubata göre ölçülerini aldım cnm yani spor yapmaya başladğın zamnki ölçülerini. göbeği ise başta almadığını söylemişsn onu da 25 şubata göre yazdım.. bu arada "kol ve bacak" bilgisi almıyoruz cnm.başta biz hiç kol ve bacak almadık açıkçası.

Son düzenleme:
kızlar ben daha önce shered yaptım baya işe yaramıştı 2 ay ara verdim baştan başladım şimdi 1/9 yapıyorum neyseki çok hızlı toparlanıyorum ek olarakta 6w6pack başladım 3. günüm ondada.birisini sabah diğerini öğle vakti yapıyorum 2 kiloluk dambıllarla çalışıyorum benim merak ettiğim şey sizce popolardada dikleşme olurmu?

ben senin 10 şubata göre ölçülerini aldım cnm yani spor yapmaya başladğın zamnki ölçülerini. göbeği ise başta almadığını söylemişsn onu da 25 şubata göre yazdım.. bu arada "kol ve bacak" bilgisi almıyoruz cnm.başta biz hiç kol ve bacak almadık açıkçası.
Tamam. :) Sizin yazdığınız şekilde yazarım.

kızlar ben daha önce shered yaptım baya işe yaramıştı 2 ay ara verdim baştan başladım şimdi 1/9 yapıyorum neyseki çok hızlı toparlanıyorum ek olarakta 6w6pack başladım 3. günüm ondada.birisini sabah diğerini öğle vakti yapıyorum 2 kiloluk dambıllarla çalışıyorum benim merak ettiğim şey sizce popolardada dikleşme olurmu?

Öyle etkisi olanlarda varmış, mesela shredde hep squat tarzı hareketler var, çömelme gibi olan hareketler, bacağı öne açıp aşağıya indiğimiz hareketler, bunlar hep bacak ve kalçayı çalıştırıyor ve karnı da çalıştıyor ayrıca, dumbelları kullanarakta kolları, sırtı çalıştırıyoruz. :KK1:

Son düzenleme:
Efescim tamm cnm ekledim tabloya sağolasın..

kedi83 başladğın kiloda iyiymiş benm adıma.ben yemek yemeği çok sevdğimden çabuk kilo alıyorum yaaa :KK43: 47 kgyi görmeyeli benm 2 yıl oldu.inş ineceğim o noktaya. tebrk ederm seni cnm
:KK9:
Bende yemek yemeği severim. :KK1: Şimdi Karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum. Topiğimiz var, oradan takip edince daha iyi uyguluyorum, hesap vermek zorunda kalıyoruz yediklerimizi. :KK1:

cnm olabilir ben 30.05.2011 de Saphira diye bi bayanın açtığı topikteyim.bayanı hiç görmedm topikte nick değiştirmedyse tabii..bizimkinin linki şu http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html girip inceleyiblrsn ...sen de sizinkini verirsen bakar incelerim neler yapılıyor diye cnm...

Takip etmiştim senin verdiğin topiği bir süre.
Linki veriyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=659891&page=1007

Canım,level 2 ye geçmedim henüz.Her level 3er hafta yapılıyor.Ben şöyle yazayım o zaman :1.level 2. hafta 3.gün yapacağım az sonra. 1/2/3 yani.

Ayy pardon efesim yaa ben level 2 ye gectin sandim 2/2 yazinca :KK17: ben bu aksam side planki bir iki hareket yalabildim :KK8: yapa yapa sayilar cogalacak gibi.

Maasalaah kac yasindasin, hem shared hem 6 pack. Topigin annesi benim anlasilan, teyze diyin bari bana :KK6: yawrularim. Popon guzellesir, bolca squat yapiyoruz,

Huzis ortmenim, ben olculerimi yazmistim ekledin mi listeye beni de. Ama benim tartimm yok almadim daha :KK31: bildirim gunu olcu yazabilicem simdilik. Ama baskul alicam en kisa zamanda.

1/3 tamamdir bu arada.

Kedi ve huzis sizin kilolariniz ne guzelmis oyle hiiimmmm sinir oldum size :KK53:. Allah im bende bir gun 48 olur muyum acaba? Su pis bogazimi durdurmam lazim acilen. :KK56: :KK39::125:

Son düzenleme:
Huzis ortmenim, ben olculerimi yazmistim ekledin mi listeye beni de. Ama benim tartimm yok almadim daha :KK31: bildirim gunu olcu yazabilicem simdilik. Ama baskul alicam en kisa zamanda.

1/3 tamamdir bu arada.

Kedi ve huzis sizin kilolariniz ne guzelmis oyle hiiimmmm sinir oldum size :KK53:. Allah im bende bir gun 48 olur muyum acaba? Su pis bogazimi durdurmam lazim acilen. :KK56: :KK39::125:

:KK1::KK60::KK60::KK60::KK60: Olursun bence, spor ve sağlıklı beslenmeyle. :KK52:

X