Ben de birazdan kalkıp ripped yapacağım. 5. gündeyim.Oyyyy sagol canim benim, cok moral oldu walla.
Level 1 e donmek cok zor geliyo.
Hemen kalkip yapiyorum simdi.
Başın sağolsun, Allah sabır versin.Kızlar,benim annem vefat etti bu hafta,spor falan bir süre için iptal.
Hay Allah ya, bi heves basliyolar sonra tis. Daha kararli, caliskan ogrencilerin olur insallah. Simdiki nesil sıkıya pek gelemiyo, face gencligi.
Sen simdi nerden devam edicen, 6week ten mi?
Kızlar,benim annem vefat etti bu hafta,spor falan bir süre için iptal.
Ben de birazdan kalkıp ripped yapacağım. 5. gündeyim.
Başın sağolsun, Allah sabır versin.
Sodyum bikarbonat olacak, üzerinde öyle yazıyorsa alabilirsin, birkaç ismi varmış, ben ingiliz karbonatı olarak aldım hep, içme sodasıda yazıyor, sadece içeriğinin sadece sodyum bikarbonat olmasına dikkat et.Kedi can, hesapladim, 1 gun eksigim var. Iki gun dinlenmeyi basta yapmis oldum yani.
6 week 2/3 yapilmistir.
Baskul aldim bugun nihayetkilo takibi yapabilicem artik.
Sirkeli su iciyorum sabahlari. Sodali su da mi icsem.
Kedican sen bilirsin, eczaneden ne sodasi diye aliniyordu. Yoksa normal soda, karbonat olurmu? Sodyum bikarbonat miydi?
Sınavlarım başladığı için spor falan yapamıyorum bittiği gibi tekrar dönücem buralara :26:
2/6 yaptım yedıyı yapamıycam valla canım cıktı uc gundur kurek kemıgım agrıyo dıye bugun zorladım oluyodum3.level sımdı gozume zor gorunuyor yarın napacagım bellı olmaz
Nasılsın, kızın nasıl oldu.
Oyyy kedim benim
Ben iyiyim beybim sagol. Kizimin dun burnu akti biraz ama bugun iyi cok sukur.
Sen nasilsin?
Yapma ya killer abs de zor bayagi demek. Bende hala 2. Leveli hakkiyla yapamiyorum.
Bikac sayi onden birakiyorum cogu hareketi. Cardio gibi maasallah, cok hareketli benimkide.
2/7 de tamamdırbu arada grupta bı sessızlık hakım ne guzel yapılıyodu sporlar kımse yok artık ya ama olmuyo kı hem yaz yaklasıyo hanımlar nerdesınız