Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Çok sıkıldıysan geç bence.

Kedim gectim ama level 2 yi hic sevmedim ben, bi sogukluk yasiyorum offf.

İlk videoda hareketlerin her levelda daha zor olacağını söylüyordu.Kolay gelsin sana Ben de iki hafta sonra geçeceğim killer absa.

6w6p 2/2/1 yapıldı.

Efesim ya ben level 2 yi hic sevmedim, ayakta hep. Kafsm karisiyo, yetisemiyorum, dogru yapamiyorum. Ilk gunumu yaptim bugun yaptim sayilirsa tabi. Ben yer hareketlerini seviyorum onu anladim. Senin nasil gidiyor? Severek keyifle mi yapiyorsun level 2 yi? Ay yeminle birakasim var cok moralim bozuk.

Hay Allah ya, bi heves basliyolar sonra tis. Daha kararli, caliskan ogrencilerin olur insallah. Simdiki nesil sıkıya pek gelemiyo, face gencligi.
Sen simdi nerden devam edicen, 6week ten mi?

Hem moralim bozuk hem de başım ağrıyor diye bugün yapmadım ayrıca yediklerimi de çok abarttım ama 1 günden birşeycik olmaz herhalde :26:

Bigunden bisey olmaz ama ben regl molasi verdim, bikac gun kaytardim, birde level atladim. Yeni level zor geldi yapamadim. Benimde moralim bozuk.

Hoşbuldum
2 hafta önce killeri denedim ama yer yokluğundan yapamadım, kardeşimle birlikte yapıyoruz, alanımız küçük geliyor
İnşallah 6 week six pack te zorlanmayız.

Hosgeldin canim, 6 week ilk level cok guzel, severek yaptim. Genelde yer hareketleri var. Rahat yaparsiniz tahminimce.

aramıza hosgeldın canım bende kıller abs yapıyorum

2/1 bıttı ama bende bıttım ne zor hareketlerı varmıs ya

Four ya killer nasil. Hoplama, ziplama genellikle ayakta mi? 6 week 2. Levele baktin mi? Ona benziyor mu? Offf cok karisik yaa, yapamadim ben bu level 2 yi. Killer i da indiremiyorum, cok moralim bozuk cokk.

Melinda nerdesin. Hani baslicaktin bu hafta. Ben level 2 yi beceremiyorum, cok zor.
Sende bi program vardi, mailimi versem bana killer abs nin ilk levelini atar misin?
Indiremedik biz killeri.

Melinda nerdesin. Hani baslicaktin bu hafta. Ben level 2 yi beceremiyorum, cok zor.
Sende bi program vardi, mailimi versem bana killer abs nin ilk levelini atar misin?
Indiremedik biz killeri.

ben de dün başladım ama 17 dk yapıp bıraktım kuzum
soğumuşum jilliandan ben çok sıkıldım resmen
neden öyle oldum bilmiyom aslında disiplinli insandım ben
sonra da move fitness ımı yaptım vicdan azabı çektim diye..

killer var mıydı bende hatırlayamadım ama akşam atarım canım evden sen mailini at bana
uzun sürüyo biraz yalnız maile yüklemesi onu da söyliyim

Four ya killer nasil. Hoplama, ziplama genellikle ayakta mi? 6 week 2. Levele baktin mi? Ona benziyor mu? Offf cok karisik yaa, yapamadim ben bu level 2 yi. Killer i da indiremiyorum, cok moralim bozuk cokk.

valla tatlım karısık yapmıs 6 weekı ızlemedım ama soyle dıyım ılk haftamıde odaklıydı ıkıncı hafta alt karın ve kollara odaklı uzme kendını ya nıe yapamadın kı :44: acaba sıkıldın ondan yapasın mı yok.mısal ben regl oldum sınavlarım var dıye yapasım gelmıyor senınde dıs etkenlerdendır yoksa sen cok azımlısın

Regl soguklugu herhalde. Bitti gerci ama bende sogukluk gecmedi. Bi ikinci level genelde ayakta,
Tamam yorucu, terletici ama offf.
Iki gundur borek yiyorum, gobekten giden 2-3 cm geri geldi. Cok moralim bozuk.

Bende osgem yaa, sen move fitness i yap ama onu birakma.
Niye boyle oldum ben ya.

Regl soguklugu herhalde. Bitti gerci ama bende sogukluk gecmedi. Bi ikinci level genelde ayakta,
2 gün börek yemek hemen etkiliyorsa yandık, gerçi ben yemiyorum ama nadir olarak hamur işi kaçamaklarım olabiliyor.

2 gün börek yemek hemen etkiliyorsa yandık, gerçi ben yemiyorum ama nadir olarak hamur işi kaçamaklarım olabiliyor.

Benimde öyle hemen geri geliyo çok moral bozucu

belkı odemdır canım ya bozma lutfen moralını

bak ben shred de okdr ıncelmedım ama pes etmedım hala yapıyorum . hem o yenılen borek hemen etkı etmez kı sındırene kadar .her zamankınden fazla yedıysen tabıkı sıskınlıkte olur.mısal ıncelmelerımızı level sonunda yapıyoruz cunku o gun belkı bısey yememıs olablırız yada mıdemız bozuk olur ınce cıkarız yada tam tersı. sen sımdı o vıcdan azabıyla oyle olcmussun .spor cesıdını degıstır olmazsa , spor kısıden kısıye degısır kımı yuruyus sever kımı hoplama zıplama.hem ıkı gunden nolur canım kacamak nıyetıne nazarlık olsun
yeterkı tamamen kendını bırakıp herseyı boşlama

2/4te bıttı bıraz tepınerek gecırdım regl oldugumdan ama olsun

Son düzenleme:

Borek ama yanindaki ek cislarimi yazmadim.
Istah patlamasi yasadim, cakkidi patlamak uzereyim resmen. Ama bugun bitmistir. Pazartesiyi beklemiycem.

Biliyorum, sharedde sende kopmustun bi ara boyle. Illa yasiyoruz bu durumu demekki.
Sagol kuzum ya kendime gelicem basliycam sporuma. Yeme icme isini yarin kesiyorum. Spora da pazartesi basliycam.
Baska yapacak biseyim yok, elimde su an jillian 6 week var sadece, yuruyus yapamiyorum,
3 yasinda bir bidim var, olmuyo onunla.

Kuzularim bana bi akil verin,
6 week 2. Levela gectim ama uzun ara verdim. 1 hafta oldu galiba.
Simdi, 6 week i ilk levelden bir hafta daha yapip, 2. Levela devam mi edeyim?
Yoksa direk ikinci leveldan mi baslayayim?
Nolur en bastan demeyin

Bu arada bana insanity dvd si gelebilir ay sonuna dogru. Yihhuuuuu.

Ben senin yerinde olsaydım 2'den devam ederdim ama doğrusu nedir bilemiyorum. Sen devam et 2'den.

Oyyyy sagol canim benim, cok moral oldu walla.
Level 1 e donmek cok zor geliyo.
Hemen kalkip yapiyorum simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…