- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
Çok sıkıldıysan geç bence.
Kedim gectim ama level 2 yi hic sevmedim ben, bi sogukluk yasiyorum offf.
İlk videoda hareketlerin her levelda daha zor olacağını söylüyordu.Kolay gelsin sana Ben de iki hafta sonra geçeceğim killer absa.
6w6p 2/2/1 yapıldı.
Efesim ya ben level 2 yi hic sevmedim, ayakta hep. Kafsm karisiyo, yetisemiyorum, dogru yapamiyorum. Ilk gunumu yaptim bugun yaptim sayilirsa tabi. Ben yer hareketlerini seviyorum onu anladim. Senin nasil gidiyor? Severek keyifle mi yapiyorsun level 2 yi? Ay yeminle birakasim var cok moralim bozuk.
merhaba kızlarrr yeni yeni arkadaşlar görüyorum : "hepiniz hoşgeldinz ! "
bugün itibariyle daha sık burdayım canlar.akşamları yaptğım dersler iptal oldu.bizim milletimz neyi istikrarla devam ettirdi de dersleri ettirsin ... sporuma dört elle sarılacağım. arada bir yaptım ama aralarda boşluklar olunca soğudum biraz. bundan sonra inş düzenli bir şekilde yapmaya devam edeceğim.öpüyorum hepinizi akşama tekrar burdayım
Hay Allah ya, bi heves basliyolar sonra tis. Daha kararli, caliskan ogrencilerin olur insallah. Simdiki nesil sıkıya pek gelemiyo, face gencligi.
Sen simdi nerden devam edicen, 6week ten mi?
Hem moralim bozuk hem de başım ağrıyor diye bugün yapmadım ayrıca yediklerimi de çok abarttım ama 1 günden birşeycik olmaz herhalde :26:
Bigunden bisey olmaz ama ben regl molasi verdim, bikac gun kaytardim, birde level atladim. Yeni level zor geldi yapamadim. Benimde moralim bozuk.