Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

6w6p 2/1/5 yapıldı.Yarın dinleneceğim kesin.pazar günü fazladan bir şey yapar mıyım bilmem.

canım valla ben shred gıbı uyguluyorum her levelı 10 gun tutuyorum daha cok uzun sursun dıe:KK9: ama yınede yanlıs yonlendırmeyeyım sonra uzulurum:18:

1 hafta içinde 3 veya 4 kere çalışmayı öneriyormuş Jillian, bir ropörtajında. 1-2 gün dinlenmeye ayırsan, kalan günler cardio veya farklı bölgeyi yönelik egzersizler yapsan olur yada four gibi yapabilirsin ama bölgesel çalışma olduğu için 1 günde olsa dinlenmeye ayırmanı tavsiye ederim.

Tamam çok teşekkürler, zaten sınavlarım da vardı o günlerde dinlenirim

Son düzenleme:
Süper bir başlık! :KK9::KK9::KK9:

Jillian Michaels 6 week six pack bir türlü bulamıyordum int üzerinde sadece 1. level videosu vardı çoook işime yaradı cok tesekkürler. T25 8. haftadayım 10. hafta bittiğinde buna başlamayı düşünüyorum :KK51:

Bekleriz cancazim, :13:

6w6p 2/1/5 yapıldı.Yarın dinleneceğim kesin.pazar günü fazladan bir şey yapar mıyım bilmem.

Efesim bende bugun 1/3/3 yaptim. Sende istikrarlisin, :KK16:

30 ds 27 dakikaydı, killer abs 32 dakika ama daha çabuk bitiyor sanki hareketler çok zevkli :KK9:

Benim regl yuzunden bu hafta 1 eksik kaldi. Bugun 1/14 yaptim. O son 1 i ne yapsam acaba.
Onumuzdeki cumartesi mi yapsam, yoksa bosverip level 2 ye mi devam etsem?
Icimdeki ses bosver, bir gun eksikten bisey olmaz diyor :44::KK17:

ben bugün aranıza geliyorum :KK30: çok tırsıyom yaaa
o kadar spor yaptım ama bu enden beni bu kadar korkutuyo bilmiyom :KK9:

Benim regl yuzunden bu hafta 1 eksik kaldi. Bugun 1/14 yaptim. O son 1 i ne yapsam acaba.
Onumuzdeki cumartesi mi yapsam, yoksa bosverip level 2 ye mi devam etsem?
Icimdeki ses bosver, bir gun eksikten bisey olmaz diyor :44::KK17:

Çok sıkıldıysan geç bence.

aramıza hosgeldın canım :KK9:bende kıller abs yapıyorum

2/1 bıttı ama bende bıttım ne zor hareketlerı varmıs ya
:KK8:
İlk videoda hareketlerin her levelda daha zor olacağını söylüyordu.Kolay gelsin sana Ben de iki hafta sonra geçeceğim killer absa.

6w6p 2/2/1 yapıldı.

aramıza hosgeldın canım :KK9:bende kıller abs yapıyorum

2/1 bıttı ama bende bıttım ne zor hareketlerı varmıs ya
:KK8:

Hoşbuldum :KK3:
2 hafta önce killeri denedim ama yer yokluğundan yapamadım, kardeşimle birlikte yapıyoruz, alanımız küçük geliyor :KK14:
İnşallah 6 week six pack te zorlanmayız.

İlk videoda hareketlerin her levelda daha zor olacağını söylüyordu.Kolay gelsin sana Ben de iki hafta sonra geçeceğim killer absa.

6w6p 2/2/1 yapıldı.
sorma sorma vıdeo baslar baslamaz basladı hoplamaya noluyoruz dedım:KK9: aynen bu level daha zorladı benı 3. levelı dusunemıyorum:KK53: senınkı nasıl bu bıtınce ona gecmeyı dusunuyorumda

Hoşbuldum :KK3:
2 hafta önce killeri denedim ama yer yokluğundan yapamadım, kardeşimle birlikte yapıyoruz, alanımız küçük geliyor :KK14:
İnşallah 6 week six pack te zorlanmayız.

ınsallah canım ya benımde alanım dar hele level ıkıde resmen yerı supuruyorum saclarımla:KK9: aman dert etme kılo gıtsın sıkılasma olsunda fazla yer olayı onemlı degıl :21: bıde ıkı kısı aynı odada zor olur tabı ben ve gobegım bız bı odada anca hareket edıyoruz :KK9: gelısmelerınızı beklıyorum sızınde:KK23:

Kaç gün yapıcaksın killer abs'i :KK61:

canım normalde haftada 3 4 gun yapılması gerekıyormus ben bır hesapladım 3 hafta suruyor kıller abs .ama yabancı sıtelerde bır ay yapanda var dedım :44: bır ay sursun ıstedıgım ıcın her levelı on gun yapmaya calısıyorum gercı her cuma kardesımın arkadasları eve gelıyor hafta sonuda aıleyle gecıyor derken yıne aynı hesaba gelıyo .:KK34: level 1 ı o yuzden 7 gun yaptım .ama ara vererekten dıger levellerı 10 gun yapmayı dusunuyorum :KK8: cok ıncelmem lazım ne kadar uzun yaparsam kar kardır :KK1:

canım normalde haftada 3 4 gun yapılması gerekıyormus ben bır hesapladım 3 hafta suruyor kıller abs .ama yabancı sıtelerde bır ay yapanda var dedım :44: bır ay sursun ıstedıgım ıcın her levelı on gun yapmaya calısıyorum gercı her cuma kardesımın arkadasları eve gelıyor hafta sonuda aıleyle gecıyor derken yıne aynı hesaba gelıyo .:KK34: level 1 ı o yuzden 7 gun yaptım .ama ara vererekten dıger levellerı 10 gun yapmayı dusunuyorum :KK8: cok ıncelmem lazım ne kadar uzun yaparsam kar kardır :KK1:

Anladım canım, kolay gelsin hepimize :KK51:

merhaba kızlarrr yeni yeni arkadaşlar görüyorum : "hepiniz hoşgeldinz ! "

bugün itibariyle daha sık burdayım canlar.akşamları yaptğım dersler iptal oldu.bizim milletimz neyi istikrarla devam ettirdi de dersleri ettirsin ... sporuma dört elle sarılacağım. arada bir yaptım ama aralarda boşluklar olunca soğudum biraz. bundan sonra inş düzenli bir şekilde yapmaya devam edeceğim.öpüyorum hepinizi akşama tekrar burdayım :KK54:

Hem moralim bozuk hem de başım ağrıyor diye bugün yapmadım ayrıca yediklerimi de çok abarttım ama 1 günden birşeycik olmaz herhalde :26:

X