- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
Diğerini bitirdiysen bu zorlamaz seni 1 gün reset yap bence :)
Öyle yapayım o zaman. Pazar günlerim tatil olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğerini bitirdiysen bu zorlamaz seni 1 gün reset yap bence :)
canım valla ben shred gıbı uyguluyorum her levelı 10 gun tutuyorum daha cok uzun sursun dıe ama yınede yanlıs yonlendırmeyeyım sonra uzulurum:18:
1 hafta içinde 3 veya 4 kere çalışmayı öneriyormuş Jillian, bir ropörtajında. 1-2 gün dinlenmeye ayırsan, kalan günler cardio veya farklı bölgeyi yönelik egzersizler yapsan olur yada four gibi yapabilirsin ama bölgesel çalışma olduğu için 1 günde olsa dinlenmeye ayırmanı tavsiye ederim.
Süper bir başlık!
Jillian Michaels 6 week six pack bir türlü bulamıyordum int üzerinde sadece 1. level videosu vardı çoook işime yaradı cok tesekkürler. T25 8. haftadayım 10. hafta bittiğinde buna başlamayı düşünüyorum
6w6p 2/1/5 yapıldı.Yarın dinleneceğim kesin.pazar günü fazladan bir şey yapar mıyım bilmem.
huzurcugum nıckım tatlım ama ben daha paylasımlara baslamadım sadece takıpteyımAaa instagram nickin neydi etmiyorsam bende edeyim :) 2 haftaya burdayım
Benim regl yuzunden bu hafta 1 eksik kaldi. Bugun 1/14 yaptim. O son 1 i ne yapsam acaba.
Onumuzdeki cumartesi mi yapsam, yoksa bosverip level 2 ye mi devam etsem?
Icimdeki ses bosver, bir gun eksikten bisey olmaz diyor :44:
Merhaba, inşallah bu akşam ben de 6 week six pack e başlıyorum
Heyecanlıyım
İlk videoda hareketlerin her levelda daha zor olacağını söylüyordu.Kolay gelsin sana Ben de iki hafta sonra geçeceğim killer absa.aramıza hosgeldın canım bende kıller abs yapıyorum
2/1 bıttı ama bende bıttım ne zor hareketlerı varmıs ya
Aslında doyuncaya kadar yemek başlayanlar için geçerli bence. Sonrasında zaten alıştıkça daha az yiyorsun. 3 öğünden 2 öğüne düşüyorsun. Çok sevindim, inşallah en yakın zamanda 47'leri de görürsün.
aramıza hosgeldın canım bende kıller abs yapıyorum
aramıza hosgeldın canım bende kıller abs yapıyorum
sorma sorma vıdeo baslar baslamaz basladı hoplamaya noluyoruz dedım aynen bu level daha zorladı benı 3. levelı dusunemıyorum senınkı nasıl bu bıtınce ona gecmeyı dusunuyorumdaİlk videoda hareketlerin her levelda daha zor olacağını söylüyordu.Kolay gelsin sana Ben de iki hafta sonra geçeceğim killer absa.
6w6p 2/2/1 yapıldı.
Hoşbuldum
2 hafta önce killeri denedim ama yer yokluğundan yapamadım, kardeşimle birlikte yapıyoruz, alanımız küçük geliyor
İnşallah 6 week six pack te zorlanmayız.
Kaç gün yapıcaksın killer abs'i
canım normalde haftada 3 4 gun yapılması gerekıyormus ben bır hesapladım 3 hafta suruyor kıller abs .ama yabancı sıtelerde bır ay yapanda var dedım :44: bır ay sursun ıstedıgım ıcın her levelı on gun yapmaya calısıyorum gercı her cuma kardesımın arkadasları eve gelıyor hafta sonuda aıleyle gecıyor derken yıne aynı hesaba gelıyo . level 1 ı o yuzden 7 gun yaptım .ama ara vererekten dıger levellerı 10 gun yapmayı dusunuyorum cok ıncelmem lazım ne kadar uzun yaparsam kar kardır