Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Hay Allah ya, bi heves basliyolar sonra tis. Daha kararli, caliskan ogrencilerin olur insallah. Simdiki nesil sıkıya pek gelemiyo, face gencligi.
Sen simdi nerden devam edicen, 6week ten mi?

cnm 6weekten devam ediyorum. hatta aklımda 30 day shrede dönemk de var ama şimdilk bunda devam....

Ben de birazdan kalkıp ripped yapacağım. 5. gündeyim. :KK34:

Başın sağolsun, Allah sabır versin.

Kedi can, hesapladim, 1 gun eksigim var. Iki gun dinlenmeyi basta yapmis oldum yani.

6 week 2/3 yapilmistir. :KK8:

Baskul aldim bugun nihayet :KK30: kilo takibi yapabilicem artik.
Sirkeli su iciyorum sabahlari. Sodali su da mi icsem.
Kedican sen bilirsin, eczaneden ne sodasi diye aliniyordu. Yoksa normal soda, karbonat olurmu? Sodyum bikarbonat miydi?

Kedi can, hesapladim, 1 gun eksigim var. Iki gun dinlenmeyi basta yapmis oldum yani.

6 week 2/3 yapilmistir. :KK8:

Baskul aldim bugun nihayet :KK30: kilo takibi yapabilicem artik.
Sirkeli su iciyorum sabahlari. Sodali su da mi icsem.
Kedican sen bilirsin, eczaneden ne sodasi diye aliniyordu. Yoksa normal soda, karbonat olurmu? Sodyum bikarbonat miydi?
Sodyum bikarbonat olacak, üzerinde öyle yazıyorsa alabilirsin, birkaç ismi varmış, ben ingiliz karbonatı olarak aldım hep, içme sodasıda yazıyor, sadece içeriğinin sadece sodyum bikarbonat olmasına dikkat et.

2/5 yaptim gecenin bi vakti. Kizim keyifsiz iki gundur, burnu akar gibi.
Gece gec saate kaliyorum o yuzden.:18:

Sınavlarım başladığı için spor falan yapamıyorum bittiği gibi tekrar dönücem buralara :26:

2/6 yaptım yedıyı yapamıycam valla canım cıktı uc gundur kurek kemıgım agrıyo dıye bugun zorladım oluyodum:KK50: 3.level sımdı gozume zor gorunuyor :KK9:yarın napacagım bellı olmaz :KK53:

2/6 yaptım yedıyı yapamıycam valla canım cıktı uc gundur kurek kemıgım agrıyo dıye bugun zorladım oluyodum:KK50: 3.level sımdı gozume zor gorunuyor :KK9:yarın napacagım bellı olmaz :KK53:

Yapma ya killer abs de zor bayagi demek. Bende hala 2. Leveli hakkiyla yapamiyorum.
Bikac sayi onden birakiyorum cogu hareketi. Cardio gibi maasallah, cok hareketli benimkide.

Yapma ya killer abs de zor bayagi demek. Bende hala 2. Leveli hakkiyla yapamiyorum.
Bikac sayi onden birakiyorum cogu hareketi. Cardio gibi maasallah, cok hareketli benimkide.

sorma tatlım ya baslarken de ısınma hareketı yapmıyordu sonradan fark ettım ben tabı o napıyorsa yapıyorum ya. arkadakı kızlar kendınce ısınma hareketı yapıyodu sonradan gordum:KK9: .her levele baktıkca ben bunu nasıl yapcam dıyorum ama level 2 de oyle boyle gectı bakalım. bır hafta on gun sonra ıncelme sonucumu yazarım .ben senınkınden korkuyorum ya :18: ıyı yapıyosun valla.bıde jıllıanın her seyı zor canım ya :KK1: gozun korkmasın :KK34:. benım hantallıgımdan kaynaklı belkıde sen hoop dıye yapacaksın :21: kızınada gecmıs olsun bu arada :KK54:

2/7 de tamamdır :KK15: bu arada grupta bı sessızlık hakım ne guzel yapılıyodu sporlar kımse yok artık ya ama olmuyo kı hem yaz yaklasıyo hanımlar nerdesınız:KK3:

6 week 6 pack 2/7 yi yapilmistir.

Giden cok, kalan azimli arkadaslarim, citir olmaktan ote spor hayatimiza iyice girdi.
Bence en buyuk faydasi bu. Simdilik gozle gorulur bi degisim olmasa da,
Sporum bittikten sonraki, iyi bisey yapmis olmanin verdigi mutluluk daha onemli bence.
:KK8::KK8::KK16:

2/7 de tamamdır :KK15: bu arada grupta bı sessızlık hakım ne guzel yapılıyodu sporlar kımse yok artık ya ama olmuyo kı hem yaz yaklasıyo hanımlar nerdesınız:KK3:

Walla kuzum birbirimize destek olucaz, motive edicez. Kedim de var, o ripped yapiyo ama olsun,
3 kiside olsak yilmak yok.

X