- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
Ben iki türlü de yapıyorum biraz ama tam olmuyo canım. Sanırım kollarımı tutuş pozisyonumdan Biraz daha çalışıcam bunaKızlar arkadaki sarısın gibi yarım şınav olarakta mı cekemediniz? Ben öyle yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki türlü de yapıyorum biraz ama tam olmuyo canım. Sanırım kollarımı tutuş pozisyonumdan Biraz daha çalışıcam bunaKızlar arkadaki sarısın gibi yarım şınav olarakta mı cekemediniz? Ben öyle yaptım
aynenBen iki türlü de yapıyorum biraz ama tam olmuyo canım. Sanırım kollarımı tutuş pozisyonumdan Biraz daha çalışıcam buna
Kız karın kasi dediysem öyle baklavalarim çıkmadı belirginlesti isteNe kadar yaptın acaba ? :)
1 ayda karın kası oluşmaz diye düşündüm birden
ikisini de denedim olmadı kollarımın pozisyonu mu yanlış acaba anlayamadım , kaldıramadım kendimi
Ben iki türlü de yapıyorum biraz ama tam olmuyo canım. Sanırım kollarımı tutuş pozisyonumdan Biraz daha çalışıcam buna
Kız karın kasi dediysem öyle baklavalarim çıkmadı belirginlesti iste
Bitirdikten sonra da hep mekik çektim
E şekle girsin dimi o kadar terliyoruz
Canım yapabilirsin tabii ama videonun başında ısınma egzersizleri var zaten. Ama ek spor olarak yapabilirsinKizlsrrr..nasil gidiyo...ben daha baslamadim ama birsey sorcam..isinma icin bu sporu yapmadan önce 1 saat yürüyüs yapsam olurmu..yoksa agirmi olur
Su taa zamaninda açılan topigi mi soyluyosun canım orda paylasmistim ölçü aldırmak icin:)Ölçü alma fotolarındaki sen misin? Ust bacak ölçün kaç ya cok incecik mukemmel duruyor
Su taa zamaninda açılan topigi mi soyluyosun canım orda paylasmistim ölçü aldırmak icin:)
Üst bacagım inan hiç hatırlamıyorum aylardır olcmuyorum
Ama aklımda 53 falan gibi kalmis
Aa evet hatirladimm bir zamanlarki jillian topigimizz :)Galiba o konudan bahsediyorum şuradaki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Bayıldım ya göbeğine bacağına(sapık gibi oldu)
Katılabilir miyim ben de? Bugün başlıyorum.Şimdi al buraya yazabilirsin
Asli_95 6 gun yapıp 1 gun dinlememizi jillian mı soyluyor yoksa kendimize tatil mi veriyoruz?
hareketleri pek beceremedim ben bide şınav çekemedim beceremedim denedim ama
Ya kızlar ben daha başlamadım ama hareketlere şöyle bir baktım yapabiliyor muyum diye. Şu şınav çekmenin kolay yolu yok mudur Bir tek ben mi zorlanıyorum onda
Katılabilir miyim ben de? Bugün başlıyorum.
Yaş: 25, Boy:163 kilo:50,5 göğüs:82 bel:66 karın:75 kalça:89,5 basen:89 sağ bacak: 50,5 sol bacak:50,5
Kuzum alntı kısımlarını silerek yap bir dahakine görmezler belki bu sefer sorun çıkmamış ama öyle yapsan daha iyi
Kız karın kasi dediysem öyle baklavalarim çıkmadı belirginlesti iste
Bitirdikten sonra da hep mekik çektim
E şekle girsin dimi o kadar terliyoruz
Evet benim fotolarim onlarŞu ölçü resimleri senindi yalnış hatırlamıyorsam, o resimlerde gayet güzeldi vücudun bana göre, o vücuda yaptıysan tabi kas ta olur baklava da
Mekik dediğin yarım mekikse ben de yaparım
Evet benim fotolarim onlar
Sanırım bazı olculeri yanlış mı yapmisim millet zorlanmis kusura bakmayın kizlar:)
tam mekik kiiiiz
Nasıl alıntı kısımlarını silerek canım anlayamadım