Jillian Michaels 30DAY

Şınavda bende zorlandım. Ama yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım. Birde benim bacak kol popo
Heryer ağrıyor ama karında tık yok. En sorunlu bölgede orası:110:

Kizlsrrr..nasil gidiyo...ben daha baslamadim ama birsey sorcam..isinma icin bu sporu yapmadan önce 1 saat yürüyüs yapsam olurmu..yoksa agirmi olur

Kizlsrrr..nasil gidiyo...ben daha baslamadim ama birsey sorcam..isinma icin bu sporu yapmadan önce 1 saat yürüyüs yapsam olurmu..yoksa agirmi olur
Canım yapabilirsin tabii ama videonun başında ısınma egzersizleri var zaten. Ama ek spor olarak yapabilirsin :KK66:

Ölçü alma fotolarındaki sen misin? Ust bacak ölçün kaç ya cok incecik mukemmel duruyor
Su taa zamaninda açılan topigi mi soyluyosun canım orda paylasmistim ölçü aldırmak icin:)
Üst bacagım inan hiç hatırlamıyorum aylardır olcmuyorum
Ama aklımda 53 falan gibi kalmis

Asli_95 Asli_95 6 gun yapıp 1 gun dinlememizi jillian mı soyluyor yoksa kendimize tatil mi veriyoruz? :KK48:

Yok o söylüyor ben uydurmadım :KK70: En doğrusu bu şekildeymiş kasların bir gün dinlenmesi lazımmış

Kuzum alntı kısımlarını silerek yap bir dahakine görmezler belki bu sefer sorun çıkmamış ama öyle yapsan daha iyi

hareketleri pek beceremedim ben bide şınav çekemedim beceremedim denedim ama:oops::oops::oops:

Ya kızlar ben daha başlamadım ama hareketlere şöyle bir baktım yapabiliyor muyum diye. Şu şınav çekmenin kolay yolu yok mudur :KK51: Bir tek ben mi zorlanıyorum onda :confused:

Ben denediğimde de öyle olmuştu bir kaç güne düzelir diye umut ediyorum çok zor bir hareket

Katılabilir miyim ben de? Bugün başlıyorum.
Yaş: 25, Boy:163 kilo:50,5 göğüs:82 bel:66 karın:75 kalça:89,5 basen:89 sağ bacak: 50,5 sol bacak:50,5

Ekliyorum

Kız karın kasi dediysem öyle baklavalarim çıkmadı :KK70: belirginlesti iste:KK70:
Bitirdikten sonra da hep mekik çektim
E şekle girsin dimi o kadar terliyoruz:KK70:

Şu ölçü resimleri senindi yalnış hatırlamıyorsam, o resimlerde gayet güzeldi vücudun bana göre, o vücuda yaptıysan tabi kas ta olur baklava da :KK70:
Mekik dediğin yarım mekikse ben de yaparım :KK70:

LÜTFEN HERKES SPORUNU YAPTIKTAN SONRA BU LİSTENİN EN SON HALİNİ KOPYALAYIP ADININ YANINA + KOYSUN

20 Temmuz Listesi

1-Asli_95
2-ay__060
3-fyzanur +
4-kollontai
5-perihan00
6-Mor Vampir
7-AKovser +
8-mefkurem
9-Selvos88
10-gunes-86
11-Habinar
12-koza16
13-bahired
14-ameliaa
15-Merilieshinmee
16-Selinanya
17-imseval
18-edersoy +
19-firuzeew
20-Axelia
21-2KediAnnesi +
22-Masmavi_

Şu ölçü resimleri senindi yalnış hatırlamıyorsam, o resimlerde gayet güzeldi vücudun bana göre, o vücuda yaptıysan tabi kas ta olur baklava da :KK70:
Mekik dediğin yarım mekikse ben de yaparım :KK70:
Evet benim fotolarim onlar:oops:
Sanırım bazı olculeri yanlış mı yapmisim millet zorlanmis:KK53: kusura bakmayın kizlar:)
tam mekik kiiiiz:KK45:

LÜTFEN HERKES SPORUNU YAPTIKTAN SONRA BU LİSTENİN EN SON HALİNİ KOPYALAYIP ADININ YANINA + KOYSUN

20 Temmuz Listesi

1-Asli_95
2-ay__060
3-fyzanur +
4-kollontai
5-perihan00
6-Mor Vampir
7-AKovser +
8-mefkurem
9-Selvos88
10-gunes-86
11-Habinar