- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 34
Benim bildiğim ilk on gün level bir ikinci on gün level iki üçüncü on gMerhabalar!
Bende jillian yapıyorum 26 temmuzdan beri 103.9 kgydim tartı da çok farketmedim şuan 101 kgyim ama cm olarak inceldim mesela eskiden 48 beden giyiyordum şimdi 46 da oluyor ciddi göbek problemim var bide tartıda azalma olmaması moralimi bozuyor acaba hata mı ettim jilliana başlamakla bi de ben şöyle biliyordum ilk 1 ay 1. Level diğer ay 2. Level falan diye yanlış mı ayda 10 kg vadediyor o kadar veren oldu mu?
Herkese kolay gelsin :)
Sen yaz canim..benim göbek ölcüm ayni ama toparlandi nasil oluyo anlamadim gittiYarın sabah ölçülerimi alacağım ve bildireceğim bakanınız var mı buraya bilmiyorum ama söz verdiğim için yazacağım ben buraya.
Benimde yirmi gün önceden çok farklı şeyler çıkmaz sanırım hissetmiyorum pek :)Sen yaz canim..benim göbek ölcüm ayni ama toparlandi nasil oluyo anlamadim gitti
Sonuçlarını merakla bekliyorum canım :)Yarın sabah ölçülerimi alacağım ve bildireceğim bakanınız var mı buraya bilmiyorum ama söz verdiğim için yazacağım ben buraya.
Yarın paylaşacağım :) Bende merak ediyorum en çok bacaklarımı ve basen kalçayı merak ediyorum :)Sonuçlarını merakla bekliyorum canım :)
Inşallah faydası olmuştur ve seni mutlu edecek çok güzel bir sonuç alırsın :)Yarın paylaşacağım :) Bende merak ediyorum en çok bacaklarımı ve basen kalçayı merak ediyorum :)
İnşallah :)Inşallah faydası olmuştur ve seni mutlu edecek çok güzel bir sonuç alırsın :)
Kilo 60,5/58,5
Göğüs 88/88
Göbek 88/80
Bel 74/70
Kalça 104/100
Basen 102/97
Sağ Bacak 53/51
Sol Bacak 51/50
Evet kızlar tomladam 24 cm incelme :)
Tabi ki canım paylaşabilirsin :) Teşekkür ederimm :)tebrik ederim, harika bir sonuc... sonuclari izninle takimimda paylasiyorum, kizlar iyice gaza gelsin
Cok güzel incelmisin canim süper..tebrik ederimKilo 60,5/58,5
Göğüs 88/88
Göbek 88/80
Bel 74/70
Kalça 104/100
Basen 102/97
Sağ Bacak 53/51
Sol Bacak 51/50
Evet kızlar tomladam 24 cm incelme :)
Teşekkür ederim canımm :) Daha da incelelim inşallah :)Cok güzel incelmisin canim süper..tebrik ederim
Ben regl olurkende yaptım :) Ağrım da oluyordu ama bırakmadımKızlar merhaba en güncel jillian konusu burası olduğu için buraya yazmak istedim. Regl iken jillian yapıyor musunuz ?? Ya da diğer günlere nazaran zor oluyor mu ? Ben dvd sini aldım uzun zaman önce. 1-2 kere yaptım ama iflahım kurudu resmen. Yine başlamak istiyorum bu sefer 1 ay boyunca devam etme niyetindeyim ama reglmEmin olamadım başlayıp başlamama konusunda.
aynı anda diyette yaptın mıBen regl olurkende yaptım :) Ağrım da oluyordu ama bırakmadım
Diyet demeyelim de dikkat ediyorum yediklerime ve başka sporda yaptım ekaynı anda diyette yaptın mı