sadece ben kaldim canim..gelmene sevindim..1 haftadir yanliz yapiyordum sporumuSelam kızlarrr ben ufak çaplı bir tatile çıktım geldim o arada yapamadım tabi bugün level 2 son muydu ?
Yarın ben level 3 ten mi başlayım ?
Bu arada kimler kaldı burada?
Geldim geldim yarınlevel 3den devam :)sadece ben kaldim canim..gelmene sevindim..1 haftadir yanliz yapiyordum sporumu
Geldim geldim yarınlevel 3den devam :)
Aldim canim ama hic ölcülerim hic ic acici deyil...2.level bana kilo aldirdi..Ölçü aldın mııı ben çok merak ediyorum :)
Aldim canim ama hic ölcülerim hic ic acici deyil...2.level bana kilo aldirdi..
Ilk ölcülerim..ve sonraki
Kilom 59,6
Gögüs 89/89
Bel 79/79
Göbek 91/92
Kalca 94/93
Basen 94/92
Sag bacak 56/54
Sol bacak 57 /56
Yinede moralimi bozmuyorum aslinda normal bu sekilde olmam diyet kilo verme modundan yeni ciktim kendimi yeni yeni düzene koyorum..ama faydasini gördügümü söyleyebilirim..basenlerde yan taraflarda cikntilar vardi onlar azaldi...yakinda stepperde spora baslamayi düsünüyorum..onunda cok faydasini görmüstüm..bikac yil önce.vücüdun sikilasmasi zaman alir . salyangoz yavasligindada olsa pes etmek yok yola devam..siki bi vücüda sahip olmak istiyorsam bedeli zorda olsa spor yapip calisip karsiligini alacagim.
Malesef pek dikkat edemedim....ama asiriyada gitmedim...daha dikkatli olacagim kendimi fazla kasmadan...Bence sonuçların yine iyi kalça basen ve bacaklar için :) göbeğin arttığına göre yediklerine dikkat etmedin mi ?
Bende baktım ama bulamadım ablaKızlar sizler sporla daha içli dışlısınız
Ben leslie 5 mil arıyom bi türlü bulamadım
Youtube da çıkmıyor
Bana bi yardım edermisiniz
geçmiş olsun çok üzüldüm rahatsızlanmanıza, Allah şifa versin.Günaydin kizlar ben malesef istemeyerek bu sporu bugünden ittibaren birakmak zorundayim..dizlerimde agrilarim var..o agrilar gecene kadar stepper de calismaya devam edecegim....cok üzgünüm..cok istedrdim sonuna kadar bitirmeyi
Sagol canim..dedigim gibi spordan vazgecmicem 25-30 dakika stepper ve youtubede 10 dakikalik Abs programlari varmis onlardan bitanesine devam edecegim..geçmiş olsun çok üzüldüm rahatsızlanmanıza, Allah şifa versin.
ssagol canim ..kac gündür idare ediyordum 3.level daha kolay ama cok atlamalar ziplamalar vardi..bugün hic gözüm kesmedi yapmaya.. agrilarim tamamen artar kötüye gider diye..Vee anladım ki konuda tek kaldımGulhan1 çok geçmiş olsun ben jilliana devam ediyorum ama daha öncede dediğim gibi burda paylaşım yapmak içimden gelmiyor. En son bitince sonucu yazmaya gelirim ama.
Önce sağlık canım dikkat et kendine .. Bende bi mutluyum bi üzgün psikolojim bzuldu resmen aynaya bakınca hiç mutlu değilim oysaki 9 kilo verdim sevinmem daha da azmetmem gerek ama içten içe kötü hissediyorumssagol canim ..kac gündür idare ediyordum 3.level daha kolay ama cok atlamalar ziplamalar vardi..bugün hic gözüm kesmedi yapmaya.. agrilarim tamamen artar kötüye gider diye..
Aynen bende öyleyim canim 10 kilodan fazla vermeme ragmen bende memnun deyilim..vücüdum sikilasmadan bana rahat yok..sikilasana kadar spora devam..eminim ondan sonra daha mutlu olcazÖnce sağlık canım dikkat et kendine .. Bende bi mutluyum bi üzgün psikolojim bzuldu resmen aynaya bakınca hiç mutlu değilim oysaki 9 kilo verdim sevinmem daha da azmetmem gerek ama içten içe kötü hissediyorum