Jillian Michaels 30DAY

Kızlar kaç gündür yazıcam bir türlü yazamadım. Biliyosunuz fitness a gidiyorum haftada 4 gün yaklaşık 1.5 saat. Eve geldikten sonra o kadar yorgun oluyorum kii jıllıan yapacak gücüm kalmıyo. Ben de bu yüzden bir süre ara verdim jıllıana.. Ağustosun sonunda 2.levelden tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım. Sizleri yarı yolda bırakmak istemezdim ama elimde değil ne yazık kii. Şuanlık kendimi bu kadar zorlamamın doğru olacağını düşünmüyorum. Asli_95 Asli_95 canıım sana da emeklerin için çok teşekkür ederim :KK15: Sizlere kolay gelsiin kızlar çok güzel sonuçlar alıın :KK15::KK15: Arada gelirim ben yine benden kaçış yok :KK70::KK70:

Giden gelen yok..bende kisalttim kozada yapmayacakmis artik..sende cok mesgul oldugun icin ben ilgilenim dedim listeylen umarim sorun olmaz canim..

Tabiiki olmaz :)
Benim beslenmem acayip bozuldu düzelteilsem tekrar başlıcam ama olmuyorr resmen kıtlıktan çıkmış gibiyim :KK70:

ben de geldim kızlaaar. geçen sene yaptığımda çok iyi olmuştum . belden 7 -8 cm incelmiştim.
2-3 gün yapıp 4 gün ara vermştim .4gün aradan sonra bugün yine yaptım. şimdi nasıl saysam bilemedim yeniden mi başlayayım ? bu arada kilo artışı olan oldu mu ? benim bi dönem kilo artışı olmuştu. bu sene başlayınca yine oldu

ben de geldim kızlaaar. geçen sene yaptığımda çok iyi olmuştum . belden 7 -8 cm incelmiştim.
2-3 gün yapıp 4 gün ara vermştim .4gün aradan sonra bugün yine yaptım. şimdi nasıl saysam bilemedim yeniden mi başlayayım ? bu arada kilo artışı olan oldu mu ? benim bi dönem kilo artışı olmuştu. bu sene başlayınca yine oldu
bende level 2 yi bitirmek üzereyim..bendede kilo artisi oldu..istahimda acildi ama yinede dikkatli olmaya calisiyorum...ama ilginc olan kilo almama ragmen göbegim toparlandi...

bende level 2 yi bitirmek üzereyim..bendede kilo artisi oldu..istahimda acildi ama yinede dikkatli olmaya calisiyorum...ama ilginc olan kilo almama ragmen göbegim toparlandi...

önceki paylaşımlara baktım level 1 sonunda 1.5 kilo verenler var . ben bir de alkali su içiyordum ingiliz karbonatıyla hazırlanan. hem şişirdi hem kilo aldırdı. saçma sapan hissediyorum yani şuan kendimi :)
bakalım bu sefer verdirtecek mi k hidrat diyetine başlamayı düşünüyorum yarın

8 Augustos Jilian 2.level 18.gün.
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-Selvos88
7-gunes-86
8-Selinanya
9-Jooker

8 Augustos Jilian 2.level 18.gün.
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-Selvos88
7-gunes-86
8-Selinanya
9-Jooker

Valla en azimli sen çıktın yapabilir miyim acaba falan diyordun ama helal olsun umarıım çoook güzel sonuçlar alırsın merakla bekliyorum :)

4. gün bitti biraz önce :))
kızlar yalnız araya birkaç gün girdi bir de ölçülerimi almadım ben. nasıl yapsam level 2 başında mı alsam

Valla en azimli sen çıktın yapabilir miyim acaba falan diyordun ama helal olsun umarıım çoook güzel sonuçlar alırsın merakla bekliyorum :)
Sagol sanim..bende merak ediyorum sonucu..son günlerde yediklerime hic dikkat etmiyorum ama göbegim toparlandi farkedilir sekilde simdiden...yarinda ailecek piknige gidiyoruz pazartesi gününden sonra göbegim tam düzelene kadar bazi yiyeceklerden uzak duracagim ...jilian level 3 bittikten sonra kismetse baska spor programina baslayacagim....seneye yaza kadar sikilasmis bir vücüda sahip olmaliyim:rolleyes:

ben geldim leslie ile 3 mil yürüdükten sonra juliannımıda yaptım, level 1 in 4. gününü yaptım :KK49::KK76:

merhabalar ..5 gün sonrası 2 gün yapamadım maalesef ama ölçülerimi aldım tekrardan belden göbekten ve kalçadan 3 cm incelmişim..

10 Augustos Jilian 2.level 19.gün.
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-Selvos88
7-gunes-86
8-Selinanya

Gülhancım tek başına savaşan asker gibisin helâl olsun kuzum sana
Sagol canim..malesef son günlerde diyet modundan cikmak istiyorum derken biraz salmisim kendimi 58 kilo saniyordum kendimi dün tartildim 60. Kilo olmusum...ama moralimi bozmuyorum..nasil olsa toparlarim..alisir bünyem zamanla ...hem evde su an stress cok..cocuklar okul tatilinde..okullar acilsin kücük oglumda krese baslayacak..kendime daha cok zaman ayirabilirim spor icin mesela...simdilik sadece jilian yapsam yeter

Selam kızlarrr ben ufak çaplı bir tatile çıktım geldim o arada yapamadım tabi bugün level 2 son muydu ?
Yarın ben level 3 ten mi başlayım ?

Bu arada kimler kaldı burada?

X