- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
Giden gelen yok..bende kisalttim kozada yapmayacakmis artik..sende cok mesgul oldugun icin ben ilgilenim dedim listeylen umarim sorun olmaz canim..Liste niye sürekli kısalıyor
Çıkartmadıklarım vardı onlar heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giden gelen yok..bende kisalttim kozada yapmayacakmis artik..sende cok mesgul oldugun icin ben ilgilenim dedim listeylen umarim sorun olmaz canim..Liste niye sürekli kısalıyor
Çıkartmadıklarım vardı onlar heralde
Giden gelen yok..bende kisalttim kozada yapmayacakmis artik..sende cok mesgul oldugun icin ben ilgilenim dedim listeylen umarim sorun olmaz canim..
bende level 2 yi bitirmek üzereyim..bendede kilo artisi oldu..istahimda acildi ama yinede dikkatli olmaya calisiyorum...ama ilginc olan kilo almama ragmen göbegim toparlandi...ben de geldim kızlaaar. geçen sene yaptığımda çok iyi olmuştum . belden 7 -8 cm incelmiştim.
2-3 gün yapıp 4 gün ara vermştim .4gün aradan sonra bugün yine yaptım. şimdi nasıl saysam bilemedim yeniden mi başlayayım ? bu arada kilo artışı olan oldu mu ? benim bi dönem kilo artışı olmuştu. bu sene başlayınca yine oldu
bende level 2 yi bitirmek üzereyim..bendede kilo artisi oldu..istahimda acildi ama yinede dikkatli olmaya calisiyorum...ama ilginc olan kilo almama ragmen göbegim toparlandi...
8 Augustos Jilian 2.level 18.gün.
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-Selvos88
7-gunes-86
8-Selinanya
9-Jooker
4. gün bitti biraz önce :))
kızlar yalnız araya birkaç gün girdi bir de ölçülerimi almadım ben. nasıl yapsam level 2 başında mı alsam
Sagol sanim..bende merak ediyorum sonucu..son günlerde yediklerime hic dikkat etmiyorum ama göbegim toparlandi farkedilir sekilde simdiden...yarinda ailecek piknige gidiyoruz pazartesi gününden sonra göbegim tam düzelene kadar bazi yiyeceklerden uzak duracagim ...jilian level 3 bittikten sonra kismetse baska spor programina baslayacagim....seneye yaza kadar sikilasmis bir vücüda sahip olmaliyimValla en azimli sen çıktın yapabilir miyim acaba falan diyordun ama helal olsun umarıım çoook güzel sonuçlar alırsın merakla bekliyorum :)
Cok iyi gidiyorsunben geldim leslie ile 3 mil yürüdükten sonra juliannımıda yaptım, level 1 in 4. gününü yaptım
bende carsamba günü ölcülerimi yazcam buraya ..bakalim sonuc ne cikacak..merhabalar ..5 gün sonrası 2 gün yapamadım maalesef ama ölçülerimi aldım tekrardan belden göbekten ve kalçadan 3 cm incelmişim..
Gülhancım tek başına savaşan asker gibisin helâl olsun kuzum sana10 Augustos Jilian 2.level 19.gün.
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-Selvos88
7-gunes-86
8-Selinanya
Gülhancım tek başına savaşan asker gibisin helâl olsun kuzum sana
Sagol canim..malesef son günlerde diyet modundan cikmak istiyorum derken biraz salmisim kendimi 58 kilo saniyordum kendimi dün tartildim 60. Kilo olmusum...ama moralimi bozmuyorum..nasil olsa toparlarim..alisir bünyem zamanla ...hem evde su an stress cok..cocuklar okul tatilinde..okullar acilsin kücük oglumda krese baslayacak..kendime daha cok zaman ayirabilirim spor icin mesela...simdilik sadece jilian yapsam yeterGülhancım tek başına savaşan asker gibisin helâl olsun kuzum sana