- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
Süpersin..Bırakmayacağım inş, sıkılaştığımı şimdiden hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin..Bırakmayacağım inş, sıkılaştığımı şimdiden hissediyorum
teşekkür ederim, maşaallah sizde çok azimlisinizSüpersin..
bende de hiç çatlak yok ama göbeğim ve iç bacaklarım selülitli duruyor çok çirkin.. egzersiz olmadan da gitmez benimkiler.. iç bacaktakiler hele korkunç ötesi..saglik olsun canim...belki lesli senin icin daha uygun olur...ben bile zorlaniyorum jilianda..ama dedihim gibi hamilelikler vücüdumu mahvetti...belki dikkat etseydim yediklerime saglikli beslenseydim bu kadar bozulmayacakti vücüdum..burda yazmaya utaniyorum ama göbeyim cok kötü durumda..catlak yok ama cok kirisik ve hafif sarkik...o yüzden ben cok taktim kafaya ..düzenli spor kirisiklari bile düzeltebiliyormus....sarkikligi biraz gitti gibi ..bilmiyorum piskolojikte olabilir ama elimden geldigince gücüm yettigince o cirkin göbegimi düzeltmeye calisacagim sporlan..estetik ameliyati bile düsündüm ama bicak altina yatmaninda herzaman riski var..
ne kadar güzel kilo vermişsin süpersin.. 78 kiloyla jillianı denemiştim olmuyor zıplayamaıyordum ben.. ama şimdi daha rahat yapıyorum 69 civarıyım.. bence de bir 10 kilo verdikten sonra daha rahat yaparsınGülhancım en başta bak sen şişko değilsin
Artık incecik oldun önce onun için mutlu ol
Kilo verdikten sonra cildin kendini toparlanması biraz zaman alır belki 6 ay belki 1 sene sonra inan çokda iyi olucak
Bunda utanılacak bişey yok tatlım sen kaç tane çocuk doğurdun
Bende de var bide benim hamilelikler ark arkaya oldu hersene bi tane. 3 tane çocuk
Sonrasında hep Kilo alıp vermeler. Düşünsene ben bi ara taaa 123 çıkmıştım çok şükür şimdi 78 civarıyım
Ama benim ilk hedefim Kilo vermek tabiki sporla beraber
Sende eminim düzenli sporuna devam edersen mutlaka daha iyi olacaktır dediğim gibi cildininde zamana ihtiyacı var
Bence aynı zamanda krem ve yağ da kullanabilirsin
Her duşdan sonra kabak lifiyle yada benzeri bişeyle vücudunu sürt sonrasında ne süreceksen ondan sür masaj yap
Hatta ucu yuvarlak masaj makineleri varya öyle bişey kullanabilirsin
Mesela badem yağı cilt için çok iyi
Ben eczaneden almıştım çokda pahalı bişey değil
Yada bio oil varya oda iyi ama şişesi küçük daha pahalıya geliyor
Spor +krem +masaj uygula bak 6 ay sonra bambaşka olacak
iyi gidiyorsun ..süper olacak1 mil leslie ile ısındıkdan sonra 1. levelin 2. günümüde yaptım, haşatım çıktı
Bugün jilian level 2.de ..5.günümü bitirdim daha iyi yapabildim bugün..kaldi 5 gün..merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor.. 3. günümdü bugün daha rahat yapıyorum artık..
sporlan kurtulucaz canim insallah..benim diyet kilo verme cilesi bitti sükür..simdi spor zamani...bende de hiç çatlak yok ama göbeğim ve iç bacaklarım selülitli duruyor çok çirkin.. egzersiz olmadan da gitmez benimkiler.. iç bacaktakiler hele korkunç ötesi..
ne kadar güzel kilo vermişsin süpersin.. 78 kiloyla jillianı denemiştim olmuyor zıplayamaıyordum ben.. ama şimdi daha rahat yapıyorum 69 civarıyım.. bence de bir 10 kilo verdikten sonra daha rahat yaparsın
iyi gidiyorsun ..süper olacak
Rahatsiz oluyorsan yapma canim..ama ben reglim varkende yapmistim..sorun yasamamistim..bende birazdan yapacağım inş, yarın ve sonraki gün yapamam çünkü aylık hasta oldum
Gece sporuda hic cekilmez zor olmustur eminim1 mil leslie ile ısındıktan sonra julienimi yaptım , yorulmak çok güzel
gece daha sakin ve serin oluyor, birde zor uykum geliyor, yorulunca daha çabuk uyuyorumGece sporuda hic cekilmez zor olmustur eminim
maşaallah sizi çok takdir ettim, başladığınız bir işi sonuna kadar götürmeniz beni etkiledi gerçekten.6 Augustos Jilian 2.level 16.gün.
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-Selvos88
7-gunes-86
8-koza16
9-Selinanya
10-Masmavi_
11-Jooker
tesekkür ederim canim ..3.levele az önce baktimda daha zor gibi..2.level bitmek üzre..3.leveli de bitirebilirmiyim bilmiyorum..maşaallah sizi çok takdir ettim, başladığınız bir işi sonuna kadar götürmeniz beni etkiledi gerçekten.
çok azimlisin bence yaparsın en azından dene birkaç ggün..tesekkür ederim canim ..3.levele az önce baktimda daha zor gibi..2.level bitmek üzre..3.leveli de bitirebilirmiyim bilmiyorum..
bitirirsiniz bence , ben inanıyorum bitireceğinizetesekkür ederim canim ..3.levele az önce baktimda daha zor gibi..2.level bitmek üzre..3.leveli de bitirebilirmiyim bilmiyorum..
7 Augustos Jilian 2.level 17. gün.
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-Selvos88
7-gunes-86
8-Selinanya
9-Jooker