Jillian Michaels 30DAY

Haklisin canim biz yinede devam edelim..en azindan biz pes etmeyelim....ben biliyorumki biraktigimizda pisman olcaz..o yüzden pisman olcamiz birsey yapmayalim...sonra keskem birakmasaydim demeyelim...

Aynen öyle ben bırakmayacağımbu zamana kadar hep pes ettim artık etmek istemiyorum gitsin şu kilolar

merhaba.. ben de senin gibi dün başladım bugün 2. günümdü.. ama ben 1 haftadır azar azar 10 dk falan yaptım ki kas ağrım olmasın diye..daha önce 1 kez yaptım da ağrıdan yürüyememiştim..

1. level sonunda ölçülerinizi aldınız mı acaba.. sonuçları merak ediyorum.. daha önce de bir topik vardı orda baya incelmişti arkadaşlar ..bir de ara veriyor musunuz 5gün yapıp bir gün dinlenme gibi..
umarım istediğimiz sonuca ulaşırız hepimiz

Merhaba :) 1. levelden sonra ölçülerimiz alıp burda paylaşmıştık bulabilirsem o sayfaları link atayım size. 6 gün yapıp pazarları dinleniyoruz :)

merhaba.. ben de senin gibi dün başladım bugün 2. günümdü.. ama ben 1 haftadır azar azar 10 dk falan yaptım ki kas ağrım olmasın diye..daha önce 1 kez yaptım da ağrıdan yürüyememiştim..

1. level sonunda ölçülerinizi aldınız mı acaba.. sonuçları merak ediyorum.. daha önce de bir topik vardı orda baya incelmişti arkadaşlar ..bir de ara veriyor musunuz 5gün yapıp bir gün dinlenme gibi..
umarım istediğimiz sonuca ulaşırız hepimiz
canim altdaki fotoda bi önceki ve sonraki ölcülerim yaziyo..biz 6.gün spor yapip 7.gün dinleniyoruz
Screenshot_2015-08-04-13-43-58.png

Merhaba :) 1. levelden sonra ölçülerimiz alıp burda paylaşmıştık bulabilirsem o sayfaları link atayım size. 6 gün yapıp pazarları dinleniyoruz :)

teşekkür ederim ..birazdan bakıcam

canim altdaki fotoda bi önceki ve sonraki ölcülerim yaziyo..biz 6.gün spor yapip 7.gün dinleniyoruz
Eki Görüntüle 1598172
offf süper incelmişsin ..

Burda inanılmaz bir motivasyon kaybı var bakıyorum listeye dün 5 kişi yapmış biz 20-30 kişi başladık bu işe..
Ben her gün yapsam da buraya gelip bildirmek gelmiyor içimden .
Ağustosun 20 sinde bitecek level 3 de o zaman sonuçları paylaşacağım tabi. Ama burda bir hevesim de kalmadı.
Sen le gülhanda ne güzel incelemede oldu
Bende olmayınca hiç canım istemiyor
Sırf sözümden dönmemek için yapmaya çalışıyorum

Sen le gülhanda ne güzel incelemede oldu
Bende olmayınca hiç canım istemiyor
Sırf sözümden dönmemek için yapmaya çalışıyorum
bende birdahaki ölcüme pek umutlu deyilim son günlerde hic dikkat etmiyorum yediklerime..cok stressdyim..bakalim ne olacak...:KK17:

4 Augustos Jilian 2.level
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir+
5-AKovser
6-mefkurem+
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
11-Selinanya
12-Masmavi_
13-Jooker
14-tetaan

Kızlar sözümden dönmeyim dedim ama ben gerçekten çok zorlanıyorum
Hele hoplamaları yarımyamalak yapıyorum
Bu gidişle iyice spordan soğucam çünkü hiç zevk almıyorum
Bu yüzden kusura bakmayın ben bırakma kararı aldım
Asli_95 Asli_95 Aslıcım emeklerin için gerçekten teşekkür ederim tatlım ama jillian bana göre değilmiş belki kilomun birazdaha düşmesi gerekiyor
Sizlere başarılar arkadaşlar

Kızlar sözümden dönmeyim dedim ama ben gerçekten çok zorlanıyorum
Hele hoplamaları yarımyamalak yapıyorum
Bu gidişle iyice spordan soğucam çünkü hiç zevk almıyorum
Bu yüzden kusura bakmayın ben bırakma kararı aldım
Asli_95 Asli_95 Aslıcım emeklerin için gerçekten teşekkür ederim tatlım ama jillian bana göre değilmiş belki kilomun birazdaha düşmesi gerekiyor
Sizlere başarılar arkadaşlar
saglik olsun canim...belki lesli senin icin daha uygun olur...ben bile zorlaniyorum jilianda..ama dedihim gibi hamilelikler vücüdumu mahvetti...belki dikkat etseydim yediklerime saglikli beslenseydim bu kadar bozulmayacakti vücüdum..burda yazmaya utaniyorum ama göbeyim cok kötü durumda..catlak yok ama cok kirisik ve hafif sarkik...o yüzden ben cok taktim kafaya ..düzenli spor kirisiklari bile düzeltebiliyormus....sarkikligi biraz gitti gibi ..bilmiyorum piskolojikte olabilir ama elimden geldigince gücüm yettigince o cirkin göbegimi düzeltmeye calisacagim sporlan..estetik ameliyati bile düsündüm ama bicak altina yatmaninda herzaman riski var..:KK43:

saglik olsun canim...belki lesli senin icin daha uygun olur...ben bile zorlaniyorum jilianda..ama dedihim gibi hamilelikler vücüdumu mahvetti...belki dikkat etseydim yediklerime saglikli beslenseydim bu kadar bozulmayacakti vücüdum..burda yazmaya utaniyorum ama göbeyim cok kötü durumda..catlak yok ama cok kirisik ve hafif sarkik...o yüzden ben cok taktim kafaya ..düzenli spor kirisiklari bile düzeltebiliyormus....sarkikligi biraz gitti gibi ..bilmiyorum piskolojikte olabilir ama elimden geldigince gücüm yettigince o cirkin göbegimi düzeltmeye calisacagim sporlan..estetik ameliyati bile düsündüm ama bicak altina yatmaninda herzaman riski var..:KK43:
Gülhancım en başta bak sen şişko değilsin
Artık incecik oldun önce onun için mutlu ol
Kilo verdikten sonra cildin kendini toparlanması biraz zaman alır belki 6 ay belki 1 sene sonra inan çokda iyi olucak
Bunda utanılacak bişey yok tatlım sen kaç tane çocuk doğurdun
Bende de var bide benim hamilelikler ark arkaya oldu hersene bi tane. 3 tane çocuk
Sonrasında hep Kilo alıp vermeler. Düşünsene ben bi ara taaa 123 çıkmıştım çok şükür şimdi 78 civarıyım
Ama benim ilk hedefim Kilo vermek tabiki sporla beraber
Sende eminim düzenli sporuna devam edersen mutlaka daha iyi olacaktır dediğim gibi cildininde zamana ihtiyacı var
Bence aynı zamanda krem ve yağ da kullanabilirsin
Her duşdan sonra kabak lifiyle yada benzeri bişeyle vücudunu sürt sonrasında ne süreceksen ondan sür masaj yap
Hatta ucu yuvarlak masaj makineleri varya öyle bişey kullanabilirsin
Mesela badem yağı cilt için çok iyi
Ben eczaneden almıştım çokda pahalı bişey değil
Yada bio oil varya oda iyi ama şişesi küçük daha pahalıya geliyor
Spor +krem +masaj uygula bak 6 ay sonra bambaşka olacak

Gülhancım en başta bak sen şişko değilsin
Artık incecik oldun önce onun için mutlu ol
Kilo verdikten sonra cildin kendini toparlanması biraz zaman alır belki 6 ay belki 1 sene sonra inan çokda iyi olucak
Bunda utanılacak bişey yok tatlım sen kaç tane çocuk doğurdun
Bende de var bide benim hamilelikler ark arkaya oldu hersene bi tane. 3 tane çocuk
Sonrasında hep Kilo alıp vermeler. Düşünsene ben bi ara taaa 123 çıkmıştım çok şükür şimdi 78 civarıyım
Ama benim ilk hedefim Kilo vermek tabiki sporla beraber
Sende eminim düzenli sporuna devam edersen mutlaka daha iyi olacaktır dediğim gibi cildininde zamana ihtiyacı var
Bence aynı zamanda krem ve yağ da kullanabilirsin
Her duşdan sonra kabak lifiyle yada benzeri bişeyle vücudunu sürt sonrasında ne süreceksen ondan sür masaj yap
Hatta ucu yuvarlak masaj makineleri varya öyle bişey kullanabilirsin
Mesela badem yağı cilt için çok iyi
Ben eczaneden almıştım çokda pahalı bişey değil
Yada bio oil varya oda iyi ama şişesi küçük daha pahalıya geliyor
Spor +krem +masaj uygula bak 6 ay sonra bambaşka olacak
Sagol canim destegin icin ben zaten 1 sene zaman verdim kendime ..gelecek yaza insallah göbisim tam olarak dümdüz olmasada su anki halinin yarisi kadar düzelse yine cok mutlu olurum..o dedigin yaglarida denemeye baslasam iyi olur belkide ayriyetten o yaglarinda faydasini görürüm...sende cok azimlisin bu azmini hic bir zaman kaybetme canim.....:nazar:.:KK60:

Sagol canim destegin icin ben zaten 1 sene zaman verdim kendime ..gelecek yaza insallah göbisim tam olarak dümdüz olmasada su anki halinin yarisi kadar düzelse yine cok mutlu olurum..o dedigin yaglarida denemeye baslasam iyi olur belkide ayriyetten o yaglarinda faydasini görürüm...sende cok azimlisin bu azmini hic bir zaman kaybetme canim.....:nazar:.:KK60:
Teşekkür ederim tatlım :KK200:

5 Augustos Jilian 2.level 15.gün.
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-Selvos88
7-gunes-86
8-Habinar
09-koza16
10-Selinanya