- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.459
Canım ben izine gideceğim için 100% katılamayacağım, bölük pörçük olsun istemedim. Bir daha ki turda sizinleyiiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben izine gideceğim için 100% katılamayacağım, bölük pörçük olsun istemedim. Bir daha ki turda sizinleyiiiim
Günaydın kızlar,
Ben jillianımı yaptım, öldüm bittim valla. Bütün kaslarımı hissediyorum. Yarım saaatte yürüyüş bandında yürürüm demiştim ama bugün zor gibi. Herkese iyi çalışmalar.
Bende katılmak istiyorum şuan işteyim akşam bildirsem ölçülerimi...Hala şansın var yarın başlıcaz
Hayırlı olsun topiğimiizz :) Asli_95 liste demişsin ya nasıl olacak bu liste ?
Asli_95 canım benim kilom 115,6 ydı 116,6 yazmışsın listeye
sonra istatistikleri etkilemesin de
Günaydın kızlar,
Ben jillianımı yaptım, öldüm bittim valla. Bütün kaslarımı hissediyorum. Yarım saaatte yürüyüş bandında yürürüm demiştim ama bugün zor gibi. Herkese iyi çalışmalar.
Bende katılmak istiyorum şuan işteyim akşam bildirsem ölçülerimi...
Faydasını fazlaca görmüş ve bilimum karın kasi oluşan kişilerden biriyim :)
Ne kadar yaptın acaba ? :)
1 ayda karın kası oluşmaz diye düşündüm birden
Günaydın kızlar,
Zayıfsan ve az yağlıysan oluşabilir :)
bende katilmak istiyorum, ama suan isteyim. Aksama ölcülerimi bildirsem olurmu?
Mrblar bende listeye katılmıştım. Ancak bayram nedeniyle şehir dışındaydım. Nete giremedim. Ölçüm bildirimini bugün yapıp bende başlasam olur mu?