- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Sabah kalem kagit yoktu ama alicam canm verenleri misafir gitsindeNot alıyonmu sen bakayım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah kalem kagit yoktu ama alicam canm verenleri misafir gitsindeNot alıyonmu sen bakayım?
Ben ne yapıyorum biliyomusun tel.den screenliyorum.kendime buraya özel bi not defteri alıcam...bayılıyorum yazı pozu işlerine...Sabah kalem kagit yoktu ama alicam canm verenleri misafir gitsinde
Bel oyuntun guzel amaBoyum:1.77
Kilo:61 kg
Gögüs 90
Bel:67
Basen:97
Sag bacak: 51
Sol bacak: 51,5
Basen mağduruyum gördüğünüz
üzere :)
Yaptım da leğen kemiğim geniş yapısal olarak .. Bir de yazılımcıyım oturuyorum pasoBel oyuntun guzel ama
Buyun ve kilona gore baya kalinsin spor yapmadinmmi daha once ?
Böyle iyi mesajlar motive ediyor bizi baya.teşekkürlerr...Çok güzel olmuş konu bi dönem yaptım çok memnundum doğumdan sonra yine yapıcam inşllh hepinize kolay gelsin
Tamamdır ince belli fıstık...Boyum:1.77
Kilo:61 kg
Gögüs 90
Bel:67
Basen:97
Sag bacak: 51
Sol bacak: 51,5
Basen mağduruyum gördüğünüz üzere :)
Rica ederim biz işyerinden bir kaç arkadaşla birlikte başlamıştık diyetisyene gidiyorduk ben jillian yaptığım ay (sadece 10 gün yapmıştım yeni başlamıştım ) çok ii kilo vermiştim ve hepsini yağdan vermiştim herkes çok sıkılaşmışsın diyodu gören şaşırıyoduBöyle iyi mesajlar motive ediyor bizi baya.teşekkürlerr...
Ayyyy ne güzel ya...birlikde yapmak çok motive edici...5 ocağa kadar nasıl sabr edicez...Rica ederim biz işyerinden bir kaç arkadaşla birlikte başlamıştık diyetisyene gidiyorduk ben jillian yaptığım ay (sadece 10 gün yapmıştım yeni başlamıştım ) çok ii kilo vermiştim ve hepsini yağdan vermiştim herkes çok sıkılaşmışsın diyodu gören şaşırıyodu
Vallaha ben de diet yaparken zevk alardanım.şu 19kiloyu vererken de hiiiç bıkmadım.hatta bi ara kilo aldım takım arkadaşlarım bilir,nasıl da sevinmişdim yeniden diyet yapıcam diye...spora da başlamam ve iyice motive olmam gerek spor olarak bi tek yürüyüşü severim ama ona da imkan yok.önceleri kızım küçüktü pusetle gezdirirdim.şimdi anca onun adımlarıyla geze biliyorum...ama diyetteyken hergün en az30dakika yapardım...yaaa 5ocak gelse de 6ocak buradakı inlemeleri bi duysam...hepimiz pert olucaz ilk gün
Hafta sonu başlamamız harika oldu hiç değilse o ilk ağrılı iki günü evde geçiririm ahahhaha :)))Evet canm pert olcaksiniz ben atlattim ilk günleri ama hic bir yere oturamadim inliyodum otururken resmen oturduğumda da kalkamiyodum tabi agrilarin ustune gidince pes etmeyince 3gun sonra falan geciverdi
Haaa o zaman perimin ajandası bozuk..Pazartesi canm
Takvime baktim ben kesin bilgiHaaa o zaman perimin ajandası bozuk..
Günaydın canım...keşke bizi beklesen...Kizlar Selammm
Öncelikle topiginiz hayirli olsun
Ben 5. takimdan mezun oldum ismim zeynep. sikilasmak icin 1 hafta once adim attim. Suan ölçülerimizle konusalim konusu altinda bir kac arkadasla devam ediyoruz. biz 2 hafta 1 ölçü paylaşıyoruz.
Burasi gayet ii olmus kizlar ellerinize emeginize saglik callan arkadasimizin degisen olculeri benide heveslendirdi bende bugun basliyorum sizleride takip edecegim.
Gelecegin fit kizlarii sevgiyle kalinn